külpembe sus nan iç.im karardı ha ben 15 ay bekledımde noldu sankım dıyom içimden
hayrlısı olsun paracıkları cko getrsın senın ceyısıde alak enısteye söle
külpembe sus nan iç.im karardı ha ben 15 ay bekledımde noldu sankım dıyom içimden
hayrlısı olsun paracıkları cko getrsın senın ceyısıde alak enısteye söle
cok para getircek inş aslında olayın parsında değilim o burda olsun birz daha uzasın ama bian önce kavusmak gerek ben zaten hazirandan sonra baslıcam anca toparlarım kendimi maddi anlamda ozman alırmıyık
benm hiç bişeyim yok sırnaşık şey gerçi sabah dediklerim var ama onlar okadar önemli değil bi tabagım yok mesela güzelcene alırık ne ii olur ha şimdi düşünüyomda CADIARZU biraz dahada rahatladım
ben geldim gıssssllllaaaaarrrrrr
ne çok konuşmuşunuz ben uyurken üzerinize afiyet biraz uyudumda sandalyenin üzerinde :)
gül pembem sıkma canını yaffffff
böcük benlende çıkanmı alışverişe daha su içmeye bardak almadım ben :))
aysun olur cnm benımde yok bardağm onlar en son alıncak şeyler cnm küçük seylerı sona bırakkı son zmnda yenı modellerden alırsın zaten cokta pahalı deıller
saol canım böcüğüm benimde canımı çektirdin yafffff
walla olsada yesek en son aşkım almıştı en büyüğünden onu yedim sonrada ufağından bi daha almıştı
bol ketçeplı falan Allahım bişeyde yapmadık ama bugün sürekli bişiler yiyesim geliyo hamilemiyim aşmı eriyom neee yafffff