Ah anne ah!

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Selam hanimlar
Evlisiniz ve ailenizi ne sıklıkla ararsınız
Anneniz 2 gün aramadığınızda sitem yapar mı
Bugün arıyorum nasılsın diyorum
Eeeee siz soralı iyim diyor
57 yaşında annem ama acayip ilgi bekliyor gibi geliyor bana
Kayinvalideyi haftada bir ararız kadın gene bu konuda olması gerektiği gibi davranır
Anne bu çok değerlidir de ilgisi bunaltıyor bazen
Evine gideriz utanmasa kaşıkla torunlarını besleyecek biri 18 diğeri 15 yaşında
Anne küçük değiller diyorum
Yok yemediler içmediler şunuda yiyin
Kendisi bilmiyor ama bizi bunaltıyor
Vala bi akıl verin ne yapayım ben bu annne mi

Ben annemle de kayınvalidemle de bi sabah bi akşam konuşurum. Aynı yerde değillerse babamla kayınbabamı da ayrı ararım akşamları. Neden bu kadar zor geliyor anlamadım. Hani siz hiç mi merak etmiyorsunuz? Annemin bi defa sabahtan öğlene kadar telefonu kapalıydı, eşimi yolladım, şarjı bitmiş telefon bozulmuş açamamış. Ama ben çok merak etmiştim, anne sonuçta. Ne bileyim sizinki garip geldi bana.

Ben hiç normal bulamıyorum cünkü beni ailem de sizinki gbi. Asırı Bi baglılık, kendini unutma, bizimle daha fazla ilgilenme ve sürekli arayıp sorulma isteği (evli de değilim, diğer kardesime karsı böle değil) ben yoruluyorum artık. Sevginin fazlası zarar bana kalırsa. (Bu sevgi değil zaten baglılık) örneğin birset yapıcak olsanız, ayrı sehire tasınma isteği ya da Yurtdısında yasama isteğiniz varsa hep aklınız ailenizde kalır. Vicdan azabı duyarsınız. Sınırlarımı cizsem de hissettirdikleri cok fazla değişmiyor.

Ben annemle de kayınvalidemle de bi sabah bi akşam konuşurum. Aynı yerde değillerse babamla kayınbabamı da ayrı ararım akşamları. Neden bu kadar zor geliyor anlamadım. Hani siz hiç mi merak etmiyorsunuz? Annemin bi defa sabahtan öğlene kadar telefonu kapalıydı, eşimi yolladım, şarjı bitmiş telefon bozulmuş açamamış. Ama ben çok merak etmiştim, anne sonuçta. Ne bileyim sizinki garip geldi bana.
Evet ben de babaları ararım aynı şekilde.

Evliyim yanına gittiğimizde bizi yere göge koyamaz kendi bize pek gelmez kalmaz ama biz gidince torunlarıyla çok ilgilenir yedirir içirir ısrar eder biz bu durumdan çok memnunuz hiç bunalmıyoruz bir sıkıntı yok

"ana olunca anlarsın" klşesi geldi aklıma da anneymişsiniz :) yapacak birşey yok, ya hergün arayıp trip çekmeyecek yada böyle tripler laf sokmalara katlanıp gideceksiniz... elinizden geldiğince fırsat yaratıp hergün arayın maksat gönlü olsun ... evi toplarken takın kulaklığı arayın iki işi bir arada halletmiş olursunuz

Ben her akşam görmeme rağmen gün içinde mutlaka ararım:D
58 yaşında 18 yaşında torunu var . Maşallah size.
Ya ama annedir , kızmayın lütfen. Başımızın tacı annelerimiz :KK200:

Kayın validem ile ayda 1 kez ya da 2 ayda bir kez görüşürüz. Denk gelirsek o da. Pek fazla telefonda konuşmayız, bir davet oldu mu arar, ben de onu aynı şekilde. Ne o benden öyle bir ilgi bekler, ne de ben ondan. Eşim ile konuşacağı bir durum varsa konuşur kapar. Biraz mesafeli bir ilişkimiz var o bakımdan.
Annemi ise her gün ararım. O da beni aynı şekilde. Dediğin durum bizde haf safhada. Evine gideriz, her şeyi döker önümüze. Çok düşüncelidir, sürpriz yapmayı da çok sever. Annem çok farklı bir insan, yaşayan melek gibi bir şey. :KK200:

İnsanoğlu mutedil davranamıyor. Burada kızını babaanneye baktırıp, babaanneden kızına kalan parayı yiyen , Kızının ismini sevmediği için kızına üvey evlat muameleai yapan anneleri gördükten sonra annenizi öpüp başınızın üstüne koyun derim.

Anne biraz boş kalmış ta olabilir, maddi imkanlar ne durumda bilemem ama anneyi arkadaşlarıyla birlikte küçük çaplı tatillere, yurtiçi turlara gitmeye teşvik edin. Veya bir kursa. Bişeylerle meşgul olup sosyalleşsin ki size sarmasın :)

Back
X