Ah anne ah!

Ailem hayatta değil, o kısma cevap veremeyeceğim ama eşimin ailesini haftada bir bazen iki haftada bir arıyoruz. Farklı şehirdeler. Aramalar dışında whatsupp'ta yazışırız, torunlarının fotoğraflarını, videolarını gönderirim özlüyorlar diye. Öyle çok bir beklentileri yok uzaktayken. Ama yan yana geldiğimizde şundan yiyin, bundan yiyin baskısı onlarda da var. Sanırım insanlar anne, baba olunca belli bir yaştan sonra otomatikman devreye giren bir ayar bu, yeyip içirme sevdası ayarı. =)) Boğucu, evet. Ama iyi niyetliler neticede, bunun için kalplerini kıracak değilsiniz ya.

Ben de annemden uzağım ama sabah erken saatte konusuruz akşam ayrı konusuruz ama benim kendi içimden gelir ilgisi de hoşum gider ah canım anneciğim

Selam hanimlar
Evlisiniz ve ailenizi ne sıklıkla ararsınız
Anneniz 2 gün aramadığınızda sitem yapar mı
Bugün arıyorum nasılsın diyorum
Eeeee siz soralı iyim diyor
57 yaşında annem ama acayip ilgi bekliyor gibi geliyor bana
Kayinvalideyi haftada bir ararız kadın gene bu konuda olması gerektiği gibi davranır
Anne bu çok değerlidir de ilgisi bunaltıyor bazen
Evine gideriz utanmasa kaşıkla torunlarını besleyecek biri 18 diğeri 15 yaşında
Anne küçük değiller diyorum
Yok yemediler içmediler şunuda yiyin
Kendisi bilmiyor ama bizi bunaltıyor
Vala bi akıl verin ne yapayım ben bu annne mi

Eminim anneniz de sizi büyütürken çok bunaldığı zamanlar olmuştur. Belki ne fedakarlıklarda bulunmuştur ama bir kez olsun ''offf'' dememiştir. Sizden biraz haber alamasa aklı çıkmıştır. Siz hastasınız diye geceleri uyumamıştır vb.
Başka size kötülüğü yoksa ne var idare ediver kadını. Olmadı her gün şöyle 1- dk ara hatırını sor kapa. Gün gelir anneni kaybedersen arkasından ''keşke annem hayatta olsaydı da her dakika arasaydım'' dersen o gün çok geç olur.

Annemi 1 gun aramazsam 1 oğun sesini duymazsam cildiririm nerde kaldi da 2 gunde bir🙄

Selam hanimlar
Evlisiniz ve ailenizi ne sıklıkla ararsınız
Anneniz 2 gün aramadığınızda sitem yapar mı
Bugün arıyorum nasılsın diyorum
Eeeee siz soralı iyim diyor
57 yaşında annem ama acayip ilgi bekliyor gibi geliyor bana
Kayinvalideyi haftada bir ararız kadın gene bu konuda olması gerektiği gibi davranır
Anne bu çok değerlidir de ilgisi bunaltıyor bazen
Evine gideriz utanmasa kaşıkla torunlarını besleyecek biri 18 diğeri 15 yaşında
Anne küçük değiller diyorum
Yok yemediler içmediler şunuda yiyin
Kendisi bilmiyor ama bizi bunaltıyor
Vala bi akıl verin ne yapayım ben bu annne mi
Ben annemi her gün ararım sabah öğle akşam

Hergün görüntülü konuşur 2 kez de normal ararım. Ben aramasam o arar. Akşamları da görüntülü ararım ben babaannemi. Çünkü annem o benm için. Ve 27 yaşındayım. Her gittiğimde zorla birşeyler yedirir hamileyken özellikle.

Bana normal geldi açıkçası.

Back
X