yine bir dert, yine bir dert...
daha önceki konularımda ne yazdım bilmiyorum.direk konuya gireyim en iyisi.
2.evliliğimi yapmak üzereyim.15-20 gün önce nişanlandık.hiç bir sorunumuz yok Allaha çok şükür.nişanlımında benimde 9 yaşında birer kızımız var.
mutlu bir yuva kurmaktan başka isteği olmayan insanlarız.
nişanlım boşanırken birikimini eski eşine verdiğinden dolayı kenarda paramız yoktu.(bunuda koskoca adam hiç para biriktirememişmi diye soranlar olur diye yazıyorum.yanlış anlaşılmasın

)
bir arabası var altında.onun modelini düşürür evimiz için gerekli eşyalarımızı alırız diye hayal etmiştik.
ama nişanlımın ortağı olduğu aile şirketinin abisi var.abisiyle yıllardır konuşmuyorlarmış.çok problemler yaşamışlar.abisi vergi borçlarını ödemediği için nişanlımın arabasınada haciz gelmiş.yani satamıyoruz.
ve abisi şirketin müdürü konumunda olduğu için vekalet vermediği için dükkanda açamıyoruz.sıkıştık kaldık.
ben çalışıyorum çok şükür ama bütün hayallerimiz suya düştü.ne yapıp edip işini kuracak elbet ama çok sıkıntı çekeceğiz belli.
ebisi ağza alınmayacak laflar edip sürekli canını sıkıyor.
ben destek olayım diyorum ama benimde canım çok sıkkın.kızlara söz verdik oda alacağız kızım size diye.onu bile yapamayacağız.
sözün özü canımız çok sıkkın yani.
Napsam ne etsem bilemedim.Çok kızgınım abisine.belli etsem dolduruşa getirmekte istemiyorum.sonuçta kardeş.ama yaptıkları hep kar kalmış yanına.ve bizimde hayallerimizle oynamayı başardı.
okuyup fikir verenlere şimdiden çok teşekkür ederim