- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
Söz konusu annemse eğer hatasını anlamayıversin, beni tekrar kırıversin.
Bu ayrıcalığı tek ona tanırım ben..
Çünkü onunla küs geçirdiğim zamanların pişmanlığını kesinlikle yaşarım..
Anneliğin torpilini yaşasın kadıncağız, iki öpmeye bakar![]()
öpmeme izin verse keşke,bu kadar katı ve ben hatasızım demese.
Keşke şimdi annemin yaninda olabilseydim de o da bana kizsaydi. Lutfen gidin doya doya sarilin annenize.
teşekkürler güzel msjınız için.
Biz uckiz kardesiz.hic daha bir gun bile kusmedik.hep bir araya gelince guzelneseli.annem geldiginde hep kavga.annem hepimizle takik.ama cok duskun bize.kimle kavga etse ablan daha iyi.yada kardesin daha iyi.gibi laflar.mesela her insanin kayinvalidesiyle aralarinda kirginliklar olur.tartismada bile senin kaynanan bile sana bole diyor ..der bize annem.hic anne cocuklarina bole soyler mi.eslerimizin yaninda bizi daha assagi gorur.cocuklarimila ilgili karraalarialir.daha iki gun once beraberdik .kiz kardesime kizdi..bende yeter artik bir araya geldigimizde hep kavga cikarion artik yeter.bizimde pisikolojimizi bozuon.biz hic kavga edioz mu....sen yapiosun diyorum.bu sefer agliyoo..ama ben yinede ararim...ne yapim annem.
sizin anneniz benim k.valideme benziyor biraz :)
yok zaten bayrama kadar beklemem,dayanamam o kadar mümkün değil.Cok guzel bir anne kiz iliskiniz oldugundan bahsetmissiniz. Ne guzel sanslisiniz iste. Her anne kizin arasinda da boyle problemler olur. Kirginliginizi bir kenara birakin. Sorun buyuk degil. Bayrama kadar da beklemeyin, Allah korusun, her sey olabilir bayrama kadar.