• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah Annem..Canım Annem..

Söz konusu annemse eğer hatasını anlamayıversin, beni tekrar kırıversin.
Bu ayrıcalığı tek ona tanırım ben..

Çünkü onunla küs geçirdiğim zamanların pişmanlığını kesinlikle yaşarım..

Anneliğin torpilini yaşasın kadıncağız, iki öpmeye bakar:16:

öpmeme izin verse keşke,bu kadar katı ve ben hatasızım demese.

Keşke şimdi annemin yaninda olabilseydim de o da bana kizsaydi. Lutfen gidin doya doya sarilin annenize.

teşekkürler güzel msjınız için.

Biz uckiz kardesiz.hic daha bir gun bile kusmedik.hep bir araya gelince guzelneseli.annem geldiginde hep kavga.annem hepimizle takik.ama cok duskun bize.kimle kavga etse ablan daha iyi.yada kardesin daha iyi.gibi laflar.mesela her insanin kayinvalidesiyle aralarinda kirginliklar olur.tartismada bile senin kaynanan bile sana bole diyor ..der bize annem.hic anne cocuklarina bole soyler mi.eslerimizin yaninda bizi daha assagi gorur.cocuklarimila ilgili karraalarialir.daha iki gun once beraberdik .kiz kardesime kizdi..bende yeter artik bir araya geldigimizde hep kavga cikarion artik yeter.bizimde pisikolojimizi bozuon.biz hic kavga edioz mu....sen yapiosun diyorum.bu sefer agliyoo..ama ben yinede ararim...ne yapim annem.

sizin anneniz benim k.valideme benziyor biraz :)

Cok guzel bir anne kiz iliskiniz oldugundan bahsetmissiniz. Ne guzel sanslisiniz iste. Her anne kizin arasinda da boyle problemler olur. Kirginliginizi bir kenara birakin. Sorun buyuk degil. Bayrama kadar da beklemeyin, Allah korusun, her sey olabilir bayrama kadar.
yok zaten bayrama kadar beklemem,dayanamam o kadar mümkün değil.

öpmeme izin verse keşke,bu kadar katı ve ben hatasızım demese.

.

Şimdi öyle der sonra gergindim, saçmaladım diye itiraf eder.
Zorla öperdim ben olsam..
Babamı kaybettikten sonra anneme karşı böyle oldum..
Taş atsa gül atarım o kadar..:1:
Kaybettikten sonraki keşkeler çok can yakar bilirim..

Şimdi öyle der sonra gergindim, saçmaladım diye itiraf eder.
Zorla öperdim ben olsam..
Babamı kaybettikten sonra anneme karşı böyle oldum..
Taş atsa gül atarım o kadar..:1:
Kaybettikten sonraki keşkeler çok can yakar bilirim..

Allah rahmet eylesin babacığına..

kaybetmeden sorunlarımız bitsin istiyorum,bir kerede evet kızım ben de şurada hata yaptım desin istiyorum.olayı kardeşime anlatmış ama kendini hatalı görmeden.bunu öğrendim daha çok üzüldüm.gidesim,göresim gelmiyor şu anda.

kaybetmeden sorunlarımız bitsin istiyorum,bir kerede evet kızım ben de şurada hata yaptım desin istiyorum.olayı kardeşime anlatmış ama kendini hatalı görmeden.bunu öğrendim daha çok üzüldüm.gidesim,göresim gelmiyor şu anda.
Hatasını kabul etmiyor olması kötü... Annem kabul eder, özür de diler...:17: Sonra ben utanırım o özür diliyor diye...

Amin, inşallah sağolasın.

Benim annem de bazen kardeşlerime kızıp bana çatar mesela.
Bana kızıp da onlara çatar aynen..

Haklı mı haksız, ama onların yükü, çilesi büyük kusursuz olmalarını beklemiyorum ben annelerin.
Sonradan da evet hatalıyım demiyor ama seni düşünüyor mu?
Evladım hasta olmasın diye dua ediyor mu?
En sevdiğin yemeği yaparken, hatırlayıp gözleri doluyor mu?

Tamamdır.. Hatalıyım kızım demese de olur benim için..
Ben bunları özür sayarım..

Amin, inşallah sağolasın.

Benim annem de bazen kardeşlerime kızıp bana çatar mesela.
Bana kızıp da onlara çatar aynen..

Haklı mı haksız, ama onların yükü, çilesi büyük kusursuz olmalarını beklemiyorum ben annelerin.
Sonradan da evet hatalıyım demiyor ama seni düşünüyor mu?
Evladım hasta olmasın diye dua ediyor mu?
En sevdiğin yemeği yaparken, hatırlayıp gözleri doluyor mu?

Tamamdır.. Hatalıyım kızım demese de olur benim için..
Ben bunları özür sayarım..

galiba şu anada sağlıklı düşünemiyorum faat.

hani dolarsın dolarsın en son bi damlada taşarsın ya bunu yaşıyorum galiba.öfkem falan yok da kalbim çok kırgın.

galiba şu anada sağlıklı düşünemiyorum faat.

hani dolarsın dolarsın en son bi damlada taşarsın ya bunu yaşıyorum galiba.öfkem falan yok da kalbim çok kırgın.

Anlıyorum seni.. Annen bunu sık sık yapıyor sanırım.
Birikmiş içindekiler seni bu hale getirmiş.

Ama bir düşün sırf kocamız, çocuğumuzun babası oldu diye elin oğlu ne kırıklar açıyor kalbimizde de affediyoruz.
Düşününce üzerimizde ne emekleri var? Hangi iyilikler bir anneye yetişir?

Ama aynı yatağa bile giriyoruz, hiç konuşmasak yemek yapıp koyuyoruz önüne.

O yüzden anne en büyük hataları ile benim gözümde melektir.
Hatalı olsun senin hatalarını yerim der sarılırım.. :)

Anlıyorum seni.. Annen bunu sık sık yapıyor sanırım.
Birikmiş içindekiler seni bu hale getirmiş.

Ama bir düşün sırf kocamız, çocuğumuzun babası oldu diye elin oğlu ne kırıklar açıyor kalbimizde de affediyoruz.
Düşününce üzerimizde ne emekleri var? Hangi iyilikler bir anneye yetişir?

Ama aynı yatağa bile giriyoruz, hiç konuşmasak yemek yapıp koyuyoruz önüne.

O yüzden anne en büyük hataları ile benim gözümde melektir.
Hatalı olsun senin hatalarını yerim der sarılırım.. :)

haklısın çok haklısın...kocayı bırak k.valideler neler yapıyor da aman kırılmasın diye alttan alıyoruz.bak hiç böyle düşünmemiştim,sağ ol faatcım :16:

haklısın çok haklısın...kocayı bırak k.valideler neler yapıyor da aman kırılmasın diye alttan alıyoruz.bak hiç böyle düşünmemiştim,sağ ol faatcım :16:

Aynen öyle canım..
Anneciğini benim için de öp..:16:
Şu mübarek günleri içiniz huzurlu geçirin inşallah..

annem beni çok kırar,üzer..ama çok da değer verir biliyorum.her seferinde 1 gün durup ikinci gün aradım ya da giderdim falan.ama bu sefer azcık o da hatasını anlasın isterdim.aslında ben de hatalıyım ama başlangıcı yapan o.

Sanirim anne modellerinin bu defosu var :p
Ve promosyon olarak da birine kizinca baskasindan cikarma gibi bir hediyeleri var :)
Cok seviyor, cok deger veriyor ama saygi yok.
Sorun burada.
Saygi kucuklere gosterilmezmis gibi bir anlayis var cogu annede.
Ben de kus duramiyorum yaa.
Cok kotu oluyor insan.
Umarim yakin zamanda halledersiniz.

Hiç vakit kaybetme hemen git annenin yanına derim. Ben annemi kaybedeli bir kaç ay oldu ve bende senin gibi ona o kadar düşkündüm ki...Son anına kadar yanındaydım. Üniversite öğrencisiyim sırf ailem için başka şehire gitmedim, iki üç günlüğüne tatile bile gitmedim annemi bırakıp. El ele diz dizeydik hep. Lütfen kıymetini bil bugünlerin... Kırgınlıkların bir kaç gün olsa da uzaklaştırmasın sizi... Benim annem ne mezuniyetimi gördü ne nişanımı düğünümü görebilecek...Her gün dilimde her gün gözümde... Koşup boynuna sarılmak için her şeyimi verirdim... Allahım hiçbir anne kızı ayırmasın, inşallah sizde eskisi gibi olun zaman kaybetmeden.Sevgiler...

bugün msj attım anneme arasam açmaz çünkü biliyorum hissettiklerimi yazdım.2-3 saat sonra kapı çaldı gelen annemdi..oturduk konuştuk.içimizdekileri anlattık,hatalarımızla yüzleştik.

bugün msj attım anneme arasam açmaz çünkü biliyorum hissettiklerimi yazdım.2-3 saat sonra kapı çaldı gelen annemdi..oturduk konuştuk.içimizdekileri anlattık,hatalarımızla yüzleştik.

gözün aydın canım,çok sevindim.inşallah tekrarlanmaz:16:

1 dakikani bile annesiz gecirme suclu da olsan sucsuz da olsan asla sirtini dönme annene.
O hatali olsa seni kirsa bile bu yasina kadar senin hatalarina ne kdr cok katlandigini dusun.
Annelerin hakki asla ödenmez. Kıymetini bil annen in keske annecim hayatta olsaydi da herseyimden vazgeçer dim bunun icin.
Onun bir saat gosusune yatip o mis kokusunu duymak icin herseyimi verirdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hastaneden babamın başından yazıyorum bunu. Kendi konumu açarken başlık ilgimi çekti. İnan şu yaşadığım günün 1 dk sını yaşasaydın ağlayarak annene koşardın. Sakın anaya babaya küslük olmaz. Haklı yada haksız hiç mühim değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Annem de anneanneme 4 aydir kirgin. Annemi cok uzdu, kirdi, aptal yerine koydu. Zaten hep bunu yapardi ama annemdir der kizmazdi. Son yaptigi bardagi tasirinca anneannemle konusmuyor artik. Nasil olacak bilmiyorum.

Hastaneden babamın başından yazıyorum bunu. Kendi konumu açarken başlık ilgimi çekti. İnan şu yaşadığım günün 1 dk sını yaşasaydın ağlayarak annene koşardın. Sakın anaya babaya küslük olmaz. Haklı yada haksız hiç mühim değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah sifa versin babana.Insallah tez vakitte iyilesir..

Kadesa,sevindim duzeltmenize aranizi.Ustunuzden yuk kalkmistir kesin.Bir daha olmamasi dilegiyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de annemle konuşmuyorum dünden beri.
üstelik aynı evdeyiz şu an o mutfakta yemek yiyor bense odamda takılıyorum.
ne yapılması gerektiğini bilen varsa bana da söylesin :34:

ben de annemle konuşmuyorum dünden beri.
üstelik aynı evdeyiz şu an o mutfakta yemek yiyor bense odamda takılıyorum.
ne yapılması gerektiğini bilen varsa bana da söylesin :34:

yemekten sonra annenin çayını ya da kahvesini yaparsın gönlünü alırsın. anneye küs uyunmaz :)

aranızın düzelmesine mutlu oldum.
annenizin hemen kalkıp gelmesi beni çok duygulandırdı, gözlerim doldu.

Back
X