- Konu Sahibi elifcik_45
-
ya ben ona neler dedim daha önce hatta bana ne teklifler etti.at nişanı deden araba alsın seni umreye götürelim bile dedi ya.Sinirlenip neden onu yüceltiyorsunuz ki?
Belli ki kıllığına yapıyor..
Aman babanne sen evlenmeyeceksin bırak orasını ben halledeyim de sustur..
Babaanneler böyle galiba..
Aman dur etme falan dersen kibarca, anlamazlar..
Benimkide bişeyler söyler gibi oldu; beğenmiyosan sen evlenmeyiverirsin dedim daha konusunu bile açmadı..
ya ben ona neler dedim daha önce hatta bana ne teklifler etti.ay nişamı deden araba alsın seni umreye götürelim bile dedi ya.
sebebide beğenmemesi.hep dedim ya ben evlenicem sen karışma dedim.yok ya inat ne inat.huzursuzluğu yetiyo.babam onu dinlicekti başlarda vermicekti snra ben çok hasta oldum bayılmalar filan öyle razı oldu babam ama sonradanda nişanlımın huylarıı beğendi efendiliği hoşuna gitti ama babaannem bi tek istemede gördü bi daha hiç görmedi ne laflar ediyo.ya deme sen hacca gittin geldin günah diyorum ben evlenicem ne olursa ben çekicem sana diyorum yok yani anlama kıtlığı var.
ben onu kırmadım hiç.laf söylemiyim diye odadan bile çıktım ama geldi yanıma devam etti sadece giderken bni kaybediyosun babaanne böyle yaparak dedm.az benm kararlarıma saygı duy annem babamda biliyo doğruyu yanlışı dedim.huysuz babaneeee benim başıma böyle bişey gelmedi ama sen sus bence yaşlılar saracak bişey illaki buluyo kafayı takacak ya bişeye piyango sana çıkmış bence hiç bişey deme ve kırdıysan özür dile öp elini nazikçe anlat hislerini kabarmadan kırmadan ..
ben onu hiç kırmam zaten o bnm kıymetlimdir babannem için annemi bile çok kırmışımdır ama cnm o tatlı edalar sökmüyo ona.o görücü usulü evlenmiş sevdanın aşkın sevginin yalan olduğunu düşünüyo.başkasına gelince aman nolcak aza kanaat etmiyo bu gençler diyo ama bana gelince miluarder olsun diyo.bn onu ne derse desin zaten kırmam laf söylemem kızarım aasıl desem bi ama kimseyede laf söyletmem ama kırılıyorum çok.tek kelime demem kırıcı.bugüne kadara hiç kırmadım.günlerce hastanede yattı helali hoş olsun yattım bekledim.gene olsa gene beklerim ama bi şekilde kırıldığımı anlamalı.babam şunu dedi sizede diyim bi süre gitme babaannene anlasın senin kızdığını dedi. daha önce bu taktiği uyguladım işe yaradı.6-7 ay seslenmedi.Bence cok buyutuyorsnz.sonucta o yasli bi kadin bizi yaslilikta ne bekler bilnmez ewet yaslilarn cogu aksi olur cocuk gibi nsl davrancagni bilmez.gulup gecin nisanlinza bisey dedgnde gulerek cvp verin ama babaanne ben cok seviyom onu diyin tatli bi edayla...yasli kadinin da kalbini kirmayn cok mu zor umursamamak.yaslilarda rahmet vardr.kiymetni bilin n olursa olsn...
ben onu hiç kırmam zaten o bnm kıymetlimdir babannem için annemi bile çok kırmışımdır ama cnm o tatlı edalar sökmüyo ona.o görücü usulü evlenmiş sevdanın aşkın sevginin yalan olduğunu düşünüyo.başkasına gelince aman nolcak aza kanaat etmiyo bu gençler diyo ama bana gelince miluarder olsun diyo.bn onu ne derse desin zaten kırmam laf söylemem kızarım aasıl desem bi ama kimseyede laf söyletmem ama kırılıyorum çok.tek kelime demem kırıcı.bugüne kadara hiç kırmadım.günlerce hastanede yattı helali hoş olsun yattım bekledim.gene olsa gene beklerim ama bi şekilde kırıldığımı anlamalı.babam şunu dedi sizede diyim bi süre gitme babaannene anlasın senin kızdığını dedi. daha önce bu taktiği uyguladım işe yaradı.6-7 ay seslenmedi.
Amin canımAllah yardımcın olsun..
bu dediğin yolu bir yıldır uyguladım ama yok yani bnm ki bi başka inat.dedim hep bi sabret evlenince mutlu olmassam ozaman ne dersen kabulum babaanne nolur deme böyle diyorum ama işte her türlü şeye benzetiyo nişanlımı.Merak etmeyn mutlulgunuzu gorunce o da susacaktr sabredin uzulmeyn tavir da almayn sonucta yasli kadin bugun var yarin yok onu kaybednce icten kizdginiza bile pismn olursnz.babaanneler anneanneler oyledr bizi cok sewdklernden kimseye layik bulmazlar soylenp dururlar.yani bi tek siznki oyle deil.dert etmeyn kotu bi niyeti yoktr gulup gecmeyi deneyin...
bu dediğin yolu bir yıldır uyguladım ama yok yani bnm ki bi başka inat.dedim hep bi sabret evlenince mutlu olmassam ozaman ne dersen kabulum babaanne nolur deme böyle diyorum ama işte her türlü şeye benzetiyo nişanlımı.
kıyamam asla nişanlım köt bişi demez sabret seslenme aşkım boşver der.
çok haklısın cnm da işe bünye bnm bu herşeye takılıyo kafam. hep istiyorum herkes razı olsun sıkıtım buIyi de canm cok takiyosun varsin desin nisanlina kotu laf n olacak aptal dese aptal mi olck nisanln.ewet dogru demis nsanln boswer.sen taktkca daha cok ustune gelir babaannen.bu guzel zamanlarda kndini bosa uzme ceyizine odaklan bu da gececek :) bak bir yil daha yaslniyorz hayat cok kisa boyle basit seyler icn zamnimzi oldrmeyelm kendmizi uzmeyelim.ne agir dertler var su hayatta allh esirgesin.dun cadrda kalan iki suriyeli cocugn donarak oldgunu haber aldm ne buyuk dert ne felakret...insan yasadgi ufak sorunlari sorun etmkten utaniyo....
aynen cnm boşvereyim diyorum da az kafaya takma huyum var Allahtan nişanlım çok anlayışlısagolsun..benımde babaannem atar tutar bazen:)
zaman geliyor bır yerden sonra...cephe almaya başlıyor ınsanlar...kendı kızları dahı olsa..
yaşlıdırlar ne yapalım..nişanlınıza açıklarsınız..ne derse desın oyle kabulumuz...der ve noktayı koymuş olursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?