Ah babam sağ olsaydı:(

Doğuma giderken babam yoğunbakımdaydı doğum yaptıktan on gün sonra vefat etti iki ay oldu hala kabullenemedim bebeğimi bile göremedi

Yakın zamanda mı vefaat etti babanız
Başınız sağolsun

Kalbim çok acıyor üç yıl içinde gencecik ablamı kazada kaybettim sonra babam bir yanım eksik gülüşlerim sevinçlerim yarım

Doğuma giderken babam yoğunbakımdaydı doğum yaptıktan on gün sonra vefat etti iki ay oldu hala kabullenemedim bebeğimi bile göremedi
Düğününü gördü ama
Düğünde oradaydı.

Benim annem ne düğünü, ne çocuğumu göremeyecek

Basın sağolsun canım baba dagdir kızı için allah sabir versin hayat devam ediyor

Gözyaşlarımı her gün yastığa dökerim ablam babam hiç aklımdan çıkmıyorlar ne büyük acı yaşamayan bilemez

Allah sabir versin ne tesellisi var ne baska birsey. Fakat rabbim omur verirde yasarsak tum sevdiklerimizin ölum acisini yasayacagz. Bebeginiz var kendinizi tez zamanda toparlarsnz dilerim.. cok cok zor.

İki kızım var ilk kızıma hamileyken ablamı kaybettim diğer kızımı da doğuma giderken babamı yoğunbakımda kaybettik

16 gün once babami kaybettim su an üzerimde onun giydigi kazak var. okadar zor ki anilara hatiralara bakmak. seni cok iyi anliyorum rabbim sabir verdin tum yakinin kaybedenlere. yarim dogum gunum ve babamsiz ilk dogum gunum olacak. beni o kadar el ustunde buyuttuki ilk drfa dogjm gunum bile umrumda degil.
sadece cok ozledeim. hem de cok..

Eşime kızlarıma sarılıp teselli oluyorum ama hiçbir şey eskisi gibi olmuyor

Başın sağolsun. .
Babamdan birsey istemiştim 1 ay önce sonra da kendime kızdım pahalı birseydi çünkü. Bugün istediğimi almış ve fotoğraf atmış yeni yıl hediyen diye. Aradım neden aldın baba dedim. Ölüm var yarına cikamam belki gözüm açık gider dedi. Kalbim sizladi.
Onu kaybettiğimi düşünmek bile beni mahvediyor. Konunu görünce bunu da yazmak istedim hata ettiysem kusura bakma.
Allah sana sabırlar versin. Inşallah

Kazak mı nasıl giydin ben dayanamam bu acıya toprak altında kabulkenemiyorum mezara gidemyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…