- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.Doğuma giderken babam yoğunbakımdaydı doğum yaptıktan on gün sonra vefat etti iki ay oldu hala kabullenemedim bebeğimi bile göremedi
Hayat çok kısaBaşın sağolsun. .
Babamdan birsey istemiştim 1 ay önce sonra da kendime kızdım pahalı birseydi çünkü. Bugün istediğimi almış ve fotoğraf atmış yeni yıl hediyen diye. Aradım neden aldın baba dedim. Ölüm var yarına cikamam belki gözüm açık gider dedi. Kalbim sizladi.
Onu kaybettiğimi düşünmek bile beni mahvediyor. Konunu görünce bunu da yazmak istedim hata ettiysem kusura bakma.
Allah sana sabırlar versin. Inşallah
Başınız sağolsun ben de babamı kaybettim.. hüzünleniyor insan en küçük anıda bazen bir satırda aklına geliyor hüzünleniyor anlık..Köşede otursaydı bir karlı dağ gibiydi arkamızda dursaydı...yalan dünya her şey boş
Kıyamam sana benim hem ablam hem babam ciğerim köz gibi yanıyor16 gün once babami kaybettim su an üzerimde onun giydigi kazak var. okadar zor ki anilara hatiralara bakmak. seni cok iyi anliyorum rabbim sabir verdin tum yakinin kaybedenlere. yarim dogum gunum ve babamsiz ilk dogum gunum olacak. beni o kadar el ustunde buyuttuki ilk drfa dogjm gunum bile umrumda degil.
sadece cok ozledeim. hem de cok..
Hayat çok kısa
Kalbim acıyorBaşınız sağolsun ben de babamı kaybettim.. hüzünleniyor insan en küçük anıda bazen bir satırda aklına geliyor hüzünleniyor anlık..
Eksikliğini çok hissettim hissedicem de ama ne yapalım ölümlü dünya kavuşacağımız günü bekleyelim
Eriye eriye gitti on yıl karaciğer yetmezliği en sonda iflas etti organlarıKesinlikle öyle.. babanız neden vefat etti hastalık yüzünden mi ?
Eriye eriye gitti on yıl karaciğer yetmezliği en sonda iflas etti organları
karli dag gibi sirtta duran da varKöşede otursaydı bir karlı dağ gibiydi arkamızda dursaydı...yalan dünya her şey boş
Kazak mı nasıl giydin ben dayanamam bu acıya toprak altında kabulkenemiyorum mezara gidemyrm
Kalbim çok acıyor üç yıl içinde gencecik ablamı kazada kaybettim sonra babam bir yanım eksik gülüşlerim sevinçlerim yarım
Bende babam vefat etti ben hiç kabullenemyrmDoğuma giderken babam yoğunbakımdaydı doğum yaptıktan on gün sonra vefat etti iki ay oldu hala kabullenemedim bebeğimi bile göremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?