Akciğer zarı kanserinde evreleme yapılmıyormuş ancak bizimki maalesef lenflere de sıçramış...Geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah..
Babanız kaçıncı evrede? Petct yapıldı mı?
Akciğer zarı kanserinde evreleme yapılmıyormuş ancak bizimki maalesef lenflere de sıçramış...
Amiiiin çok teşekkür ederimAllah sifa versin cnm. Seni inanki cok iyi anliyorum. Yakin zamanda babamda akciger kanserini ogrenip ameliyat oldu. Atlatti sukur. Insallah baban da atlatir ve sagligina kavusur.rabbim size bagislasin.
Antalya ya yakın sayılmayız ama yine de bilgi verirseniz çok sevinirimHangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Antalya'da çok iyi bir onkoloji merkezi var ve başarı oranları çok ama çok yüksek.. Bilgisini isterseniz size özelden gönderebilirim
Çok teşekkür ederim var olun..Allah yardımcınız olsun,babanıza acil şifalar versin.. dua ediyorum sizin için
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Önerilerinizi bekliyorum...Çok geçmiş olsun
Umutsuz bakmayın olaya
Akciğer kanseri konusunda iyi profesörler var tavsiye edebileceğim.
Dilerseniz özelden gönderebilirim.
Tedavide gelişmeler oluyor, günden güne sağ kalım oranları artıyor. Lütfen kötü düşünmeyin.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Önerilerinizi bekliyorum...
Çok çok çok teşekkür ederim hayırlı mutlu huzurlu günleriniz olsun...Özel mesaj atamadım ama
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı, Prof. Dr. Muzaffer Metintaş
TC Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik EAH, Prof. Dr. Hasan F. Batırel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?