Ah babam...

Tatlis123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
38
6
16
Herkese merhaba
Yaklaşık bir ay lık hastane sürecimizden sonra babama akciğer zarı kanseri teşhisi konuldu. Ve üç gün önce ilk kemoterapi yi aldık.
Babam henüz 44 yaşında ve bir ay öncesine kadar çok şükür ne bir ağrısının ne de hastaneye gittiğini gormustuk. O kadar ağır geldi ki adı batasıca kanser...
Ben üç kardeşin en büyüğüyüm. Düşünün ki en büyük kardeş olarak 17 yaşındayım daha...
Kemoterapi den sonra bugün üçüncü gün ve babam bulantı dan ne ağzına bir lokma bir şey koyabiliyor ne de ayağa kalkabiliyor. Sağlıklı haline dönebilmek için nelerimi vermedim bir bilseniz...
Biliyorum en önemli şey moral ama onun günden güne eriyen kemiklerini, halsizliğini gördükçe içimin nasıl acıdığını inanın kelimelerle ifade edemem. Biliyorum babam asla iyileşmez, biliyorum bu illet hastalıktan kurtulmak imkansız
Ama göz göre göre ölümüne an be an şahitlik etmek ne kadar zor size anlatamam.
Burada sizlere içimi dökebileceğimi dusundum
Sizden ricam hepiniz en içinizden gelerek dua edin nolursunuz.
Allah a sığındım
Eğer bize böyle bir dert verdiyse elbet bildiği vardır Yaradan ın
Birisi için edilen en güzel dua başkası tarafından edilen duaymış
Size yalvarırım lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Lütfen.....

Geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah..
Babanız kaçıncı evrede? Petct yapıldı mı?

Allah babanıza ve hasta olup da şifa bekleyen herkese Şafi ismiyle şifa ihsan eylesin, sağsalim ayağa kalkıp daha uzuun yıllar bir arada yaşamayı nasib etsin inşaAllah.

Bu kadar karamsar olmayın, Allah'tan ümit kesilmez.

Çok geçmiş olsun
Umutsuz bakmayın olaya
Akciğer kanseri konusunda iyi profesörler var tavsiye edebileceğim.
Dilerseniz özelden gönderebilirim.

Tedavide gelişmeler oluyor, günden güne sağ kalım oranları artıyor. Lütfen kötü düşünmeyin.

Akciğer zarı kanserinde evreleme yapılmıyormuş ancak bizimki maalesef lenflere de sıçramış...

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Antalya'da çok iyi bir onkoloji merkezi var ve başarı oranları çok ama çok yüksek.. Bilgisini isterseniz size özelden gönderebilirim

Allah sifa versin cnm. Seni inanki cok iyi anliyorum. Yakin zamanda babamda akciger kanserini ogrenip ameliyat oldu. Atlatti sukur. Insallah baban da atlatir ve sagligina kavusur.rabbim size bagislasin.

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Önerilerinizi bekliyorum...

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Önerilerinizi bekliyorum...

Özel mesaj atamadım ama
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı, Prof. Dr. Muzaffer Metintaş

TC Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik EAH, Prof. Dr. Hasan F. Batırel

Çok çok çok teşekkür ederim hayırlı mutlu huzurlu günleriniz olsun...

Geçmiş olsun. Karamsar olmayın lütfen. Mutlu sonla biten nice hikaye var.

Tüm iyi dileklerim sizinle.

Allah acil şifalar versin, babanızı başınızdan eksik etmesin.
Güçlü ve moralli olun, bu illetin alt edemediği tek şey moraldir.
Ve mucizelere inanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…