ah benim bu ruh halim..:(

cadiii83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
332
228
53
42
kızlar merhaba

bugünlerde çok kötüyüm..habire ölümü düşünüyorum..yaşamak istemiyorum artı..nefes alamıyorum sanki..geceleri uyuyamıyorum..sürekli kabuslar..antidepresanda kullanıyorum ama artık oda fayda etmiyor..böle ölsem rahatlıcam sanki...çok çaresiz hissediyorum kendimi habire ağlamak istiyorum..ne olucak bu halim..bazen dua bile ediyorum Allahım canımı al diye ..Allahtan korkmasam intihar bile edicem..lütfen bana yardım edin biraz desteğe ihtiyacım var..

Dışarı çıkıp dolaşsanız. Para harcasanız. Çoğu kişiye iyi gelir moral olur.

Ne gibi sorunların var.
İşyerınden izin alıp tatile falan gitsen iyi olur aslında.
Senın sağlığın daha önemlı..

Bi yeriniz agriyinca dr.gidiyorsunuz su anda hasta olan ruhunuz neden bir psikologa gitmiyorsunuz.

ruhunu dinlendirmek için kafanı boşaltman lazım..bu zor biliyorum ama yapman gerekiyor..hayat çok kısa bukadar üzülmek için ölmeyi düşünmek için...bizi bu dünyaya getiren Rabbim nezaman ayrılacağımıza karar vermiştir..bu senin görevin değil..sokağa çık dolaş..hiç yapmadığın ama çok yapmak istediğin birşeyler yap..paran mı yok bu seferlik borçla yap..zaten çalışıyorsun ödersin..yeterki ruhunu düzelt...nefesle doldur...

Ölümü düşünerek yaşamak epey bi sıkıntı,muhtemelen sıkıntılarınız üst üste gelmiş ondan böyle olmuşsunuz.hepimiz ölümü tadıcaz ama bunu düşünerek kafayı yersin,güzel şeyler düşün hatta evli değilsen platonik bile olsa birine aşık ol o zaman daha farklı bakarsın hayata.

Back
X