ah benim yengeç sözlüm :/ yardım edin

dderyaaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
57
5
6
35
Muğla
sözlüm yengeç erkeği. evlenınce birbirimizi üzdüğümüzde sadece ikimize özel küçük hareketler olsun istiyor. mesela birbirimizi üzdüğümüz zaman gönlümüzü almak için gece yatağa girince üzen kişi üzdüğü kişinin dudağından öpecek bu fikir nişanlıma ait. ama bendende güzel ilginç bunun gibi bi fikir istedi tıkanıp kaldım bişey bulamıyorum ne yapabilirim ona bişey bulamadm yarımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

Yengeç burcu olması ne alaka?
Niye kasıyorsunuz ki? Evlenince doğal gelişir elbet.

Valla canım evlilikte burç murç,önceden söylenen sözlerin önemi kalmıyor.Öyle sözlüyken şunu demiştik kavga ettik gel dudağına öpücük kondurayım olmuyor.Bence birbirinize bu tip sözler vermeyin.Bu sefer evlendiğinizde vay sen bana söz vermiştin sözünü tutmadın değiştin beni kandırdın gibi yeni sorunlar çıkıyor.Birbirinize yapacağınız en büyük iyilik,birbirinizi iyi tanımak,anlayışlı ve hoşgörülü olmak,saygı göstermek.Evlilikte kavga etmekte,küs kalmakta olası şeyler.Kızar,küser konuşmaz bir süre sonra barışır insan.

Ek olarak,bir de demişsin ya üzen kişi üzdüğünün dudağına öpücük konduracak..Zaten üzen kişi üzdüğünü kabul etse,gerisi gelir.Ama kavgalarda ben haksızım denmiyor malesef.Üzen kişi üzdüğünün farkına varacak önce.Herşey karşılıklı da olabilir.İki kişi de aynı an da üzebilir.Herşeyi akışına bırakın

Terazi olsaydı şey derdim vur bir tane ensesine üzmekte neymiş anlasın
Şimdi ben kızgınım benimkine o yüzden şey yapamayacağım fikir yürütemeyeceğim

aslında evet haklısınız teşekkür ederim. yengeç erkeği dememin sebebi değişik bi huyları var farklılar işte.

alınmayın ama nişanlınız cok uyanıkmış, simdiden kendine yol yapıyor gibi konuşmuş
zaten genelde erkek tarafı üzecek, sonra da öpecek geçecek... oldu canım! önce üzmemeyi ögrensin.

evliliginizde hic sorun olmasın, en kotu gununuz bile guzel olsun niyetiyle konuşmuş ama bu anlaşmaların sonu yok...
sonra bir de neden öpmedin, öpünce neden cok hissetmedin diye sacma sapan tartısmalara donme ihtimali yuksek.

Tipik yengeç erkeği işte :)
Romantik olurlar hayalperest aynı zamanda.
Ama açıkçası bunlar bana birazcık hikaye geliyor bana kırılmayın :))
Çünkü insan kızınca muck muck olamaz o anki sinirle aklına gelmez ya

aslında biz çok iyi anlaşıyoruz tartıştığımız bile çok nadirdir. çok romantik biri de böyle bi konuşma geçmişti aramızda bende size sormak istedim :) kırılmadım tam tersi hepinize teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…