bisey anliyamadim canim -.8 nedirr ki in kucagindan soz ediyorsun
yaşadım bu durumu çözümü yok gibi . o aldatsada insan yapamıyor kendi suçlu gibi ayakları ona itiyor . bence bosver dememeli kimse acını paylastıkca rahatlarsın . bosveremiycek kadar acı cunku seni anlıyorum
hergün konuşurduk bi oğlumuzun olcağını sorardı napıyomuş benim oğlum diye oğlumuzn dişinin çıktığını,ilk yürümesi...
Öyle çok bağlanmıştımki..belki size saçma gelicek ama işte yaşayınca cok farklı hergün konuşurduk bi oğlumuzun olcağını sorardı napıyomuş benim oğlum diye oğlumuzn dişinin çıktığını,ilk yürümesi...gülüyosunz belki ama içinde yer yapıyo bunlar insanınsimdi babamızdan ne ses war ne seda senağlama bu sessizliğe alışık değilim ben oğlumuzu aramıza alıp uyuyamıyoruz artık..
Öyle çok bağlanmıştımki..belki size saçma gelicek ama işte yaşayınca cok farklı hergün konuşurduk bi oğlumuzun olcağını sorardı napıyomuş benim oğlum diye oğlumuzn dişinin çıktığını,ilk yürümesi...gülüyosunz belki ama içinde yer yapıyo bunlar insanınsimdi babamızdan ne ses war ne seda senağlama bu sessizliğe alışık değilim ben oğlumuzu aramıza alıp uyuyamıyoruz artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?