- 20 Şubat 2010
- 33.034
- 6.336
- 773
Arkadasim sen kac yasindasin allah askina ??
Adam seni aldatmis farkindamisin seni umursamiyor yani ?? Sevmiyor bukadar basit.
Ve sen hala pismanim dönmek istiyorum seviyorum diyosun.
Ay yok ben artik inanmak istemiyorum bunlara yaa, bizim kizlarimiz bukadar saf olamaz, olmamali
:teytey:
o aldattıhep soguk dawrandı bitirdim pişmanım dayanamıyorum
:teytey:
o aldattıhep soguk dawrandı bitirdim pişmanım dayanamıyorum
Unutamıyorum dün akşamdan beri ağlıyorum...bugün sinir krizi geçirdim hastaneye kaldırdılar yüzümde kollarımda kırmızı kırmızı lekeler çkmaya başladı korkuyorum hiç iyi değilim mutsuzum yanlış yol olduğunu bile bile onu kucağında aglamak istiyorum kurtarr allahım beni bu acıdan..sizinle paylaşmak istedim ben neyapayım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nedir bu acımasızlık yahu, siz hiç aşk acısı yaşamadınız galiba, ne kadar zor bişey olduğunu çok iyi biliyorum, insan nefes alamadığını hisseder, tiksinilecek bişey yok burda; birinden ayrıldığınız zaman bi alışkanlığınızdan vazgeçmiş de oluyorsunuz ki bi boşluğa düşmüş gibi hisseder insan kendini... sonra kurduğunuz hayallerin bir bir yıkıldığını görüyorsunuz, hele de onun başkasıyla mutlu olacağı fikri, sizin hayallerinizi başkası yaşıyo; bunları bilmek insanın canını çok yakar, ayrılığın gerekçesi ne olursa olsun... insan sevdiği bi insanı tamamen kaybettiğini hisseder...cok sacma ya
tiksiniyorum bu tür insanlardan
hayatını sadece erkeklere endexleyen cinslerden vs.
bi erkek icin kalp krizi gecirmek ne demek allasen
bu kadar mı kücüldün
aldatmış da üstelik peh.
Ay yok artık tmm anladık aşk acısı normal sayqı duyuyorum ama aldatıldığını bile - bile halaaaa kendine bağlamak istemeyin anormal. O beni aldatsın bende hala seviyorum ölüyorum moduna giriyim. Aldatmışsa sevmiyor demek arkadaşım. Seni aldatmış biri için sinir krizine de girmeye gerek yok. Aldatmış olması unutmak nedeni bence. Sen ondan iyilerine laiksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?