- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Tanışmaya gelmek istediler ama ailem kabul etmedi.Görüştüğünüz kişi ciddiyse ailesiyle tanışmaya falan gelip niyetini belli etse aileniz belki yumuşar. Ciddi olduğunuzu belli edecek adımlar atmayı deneyin birde.
Fiziksel engelliyim bir ara çalışıyordum hiç birşey değişmemişti.Engeliniz nedir? Bir iş bulup çalışamaz mısınız? Belki o zaman her şey daha iyi olur.
Tanışmayı da kabul etmiyor ailem malesefEngelliyim demişsiniz, art niyetli çok insan var acaba kendinizi koruyamazsınız diye mi endişeleniyor aileniz? Yasaklarla çocuklarını koruduğunu zannediyor bazen anne babalar. Tanıştırmayı teklif edin belki sevgilinize güven duyarlarsa bu huylarından vazgeçerler.
Evet çok şükür babam hayatta diğer hiç birşeye karışmıyor babam yani okuma falan demiyor ama sevgili olayına o'da çok karşı annem hiç yapıcı biri değil aksine daha çok babamı kışkırttığıda olduOkumana izin vermiyor,sevgilinle tanismaya da yanaşmıyor.. burda en cok anneden bahsettiğin için bence annenin başının altından çıkıyor bunlar. Baban hayatta mi.. umarim bu sordugum soru seni uzmemistir canım,ama anne birleştirici yapıcı olmalı boyle ebeveynlik olmaz. O kullandigi "serefsiz"kelimesine cok takılmadım ben ama tavrı cok yanlış .. Senin arkanda durması gerekir. Evlatsin sonuçta cok yanlış..
Bilemiyorum annemi hiç bir zaman anlayamıyorumEngelli olduğunuz için aşırı korumacı falan mı acaba?tam tersi sizi motive etmesi lazım.
Seni cok iyi anliyorum canım ,tam tahmin ettigim gibi.. benim annemde bana aynılarını yapti hatta misliyle,ben nisanlandim babami daha cok kiskirtti çeyiz olaylarinda falan. Bunlar asla unutulmuyor evlenince de psikolojin bozuluyor. Sana sadece şöyle bir tavsiye verebilirim bunlarin seni yaralamasina sana zarar vermesine izin verme ilerde cok pis acısı çıkıyor sagligina yansıyor . Ben evliyim suan hala anneme sinir oluyorum. Yapacagin en güzel ve mantıklı seyi yap . Okulsa okul evlilikse evlilik.. yasin ufak değil cevap verdikce daha da sinir olcaksin emin ol duymamaya çalışEvet çok şükür babam hayatta diğer hiç birşeye karışmıyor babam yani okuma falan demiyor ama sevgili olayına o'da çok karşı annem hiç yapıcı biri değil aksine daha çok babamı kışkırttığıda oldu
Haklısınız erkek arkadaşımda öyle diyor durma karşısında hiç konuşma ama maalesef bir yerde Bnde patlama noktasına geliyorum dediğiniz gibi cevap verdikçe sinirli oluyorum, haklıyken haksız duruma düşebiliyorum o konuşunca ben başka birşeyle meşgul olmaya çalışıcam .Seni cok iyi anliyorum canım ,tam tahmin ettigim gibi.. benim annemde bana aynılarını yapti hatta misliyle,ben nisanlandim babami daha cok kiskirtti çeyiz olaylarinda falan. Bunlar asla unutulmuyor evlenince de psikolojin bozuluyor. Sana sadece şöyle bir tavsiye verebilirim bunlarin seni yaralamasina sana zarar vermesine izin verme ilerde cok pis acısı çıkıyor sagligina yansıyor . Ben evliyim suan hala anneme sinir oluyorum. Yapacagin en güzel ve mantıklı seyi yap . Okulsa okul evlilikse evlilik.. yasin ufak değil cevap verdikce daha da sinir olcaksin emin ol duymamaya çalış
Annem ters biri olduğu için kimse pek araya girmek istemiyor dediğim dedik bir insan kendini dinliyor annemBir aile büyüğü yok mu aklı başında? Annenize sözü geçen birini sokun araya. Nereye kadar sizi eve kapatacak?
Ailem izin vermediği için 3 senede görüşüyoruz bari dedik kendi aramızda yüzük takalım erkek arkadaşım daha önceki konumda nişanlım dediğim insan aynı kişi.Nişanlıydiniz sanırım belki tekrar uzulmemeniz için anneniz daha hassas davranıyordur
İnşallah öyle yapmaya çalışıcam bundan sonra.Benim annem de beni çıldırtıp durdu senelerce.Ben de dayanamaz patlar ve sonra pişman olurdum.Zamanla anladım,o hiç bir zaman değişmeyecek.Ben değişmeliydim.Ayrıca dini açıdan okuyunca anneye saygısızlık edilmez,kötü söz söylenmez diye.Allahım dedim sadece senin rızan için susacağım.Dediklerini kabullenmek değil sadece kavga etmemek,sabretmek.Zamanla ne oldu biliyor musunuz?Hiç bana karışmayan bir insana dönüştü.Arada sinirlerimi bozsa da yine sabrediyorum.Sanırım Allah rızası için susunca Allah da onun kalbini değiştirdi.Size de Rabbim sabır versin.Bilirim zor ama imkansız değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?