Ah bu ben...

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Merhabalar..Tekrar tekrar benzer konuyu aciyorum.Cunku karar verebilmiş değilim henüz.Yardiminiza ihtiyacım var.
Konum evlilik görüşmesi yaptığım kişiyle ilgili henüz bir neticeye varamamış olmam.
Ailelerimizin tanistirsigini ve çok istekli olduklarını anlatmıştım
Beyfendi tam olmasa da benden 3 yaş küçük.Ben 27 o 25 yaslarinda.
Olumlu özellikleri;
Düzgün bir fiziği var,
Isı gücü yerinde;
Aileler sorunsalı diye bir şey yok
Insancil,
Merhametli,
Vicdanlı ki bu özellikleri yüzüne de yansımış ..Insanin karakteri yüzünden anlaşılır derler..
Bana çok değer veriyor,
Her istediğimi şartları uygunsa yapmaya hazır,
Memleketlerimiz ayni,
Maddi olarak birikimini yapmış Allah tan başka kimseye muhtaç olmadan yuvasını kurmaya hazir..

Şimdi gelelim olumsuz ozelliklerine;
Benim kadar olgun değil,
Birazcık çocuksuluk var,
Çok hevesli olması beni korkutuyor .Olumsuz bir durum olursa üstüme düşmez ama çok üzülur ve ben böyle bir insanı incitmekten korkarım..Bu sebepten ötürü hissettiğim acıma mi aşk mi ya da başka bir şey mi bilmiyorum.
Acaba hisleri çocukça mi .Bana olan sevgisi aşkı çocukça duygularindan mi kaynaklaniyor?
Onun ilki sayılırım.
Elimi tutmayı bile bilmiyor.Koluma bile giremiyor..
Çok üstüne düşüp beni sıkmasindan korkuyorum,
Giyinmeyi pek bilmiyor,
Maçoluk yok denecek kadar az..ben azıcık da olsa karşımdaki insandan böyle bir özellik beklerdim..
1 ay oldu kalbim onun kadar atmiyor.onun duyduğu heyecanı duyamiyorum..
Ailesi ve kendisi ağzımdan çıkacak bir kelimeye bakiyor..
Ve ben daha önce nisan attimm..tam tersi bir şahısla nişanlandımm.Sonuc ayrildik..Eski nisanlim despottu bu beyfendi tam tersi.
Kalbim çarpar mı?Ben de evlilik korkusu mu var?Bi çocuğa karşı ne hissediyorum Ben? YA evet deyip devam etmeliyim ya da bitirmeliyim?

1 ayda bu kadar duygu besleyebilir mi bir insan? Bu arada ailem bayıldı ..onun ailesi de bana..telefonla da gorustuler..ailelerimiz birbirini tanıyor ve benden bir karar bekliyorlar..Yaa çok stresliyim.

Maçoluk yok denecek kadar az..ben azıcık da olsa karşımdaki insandan böyle bir özellik beklerdim..
Ne mesela? Bi vurdu mu masayı mı kırsın? Sonra da sana vursun falan? Önüne gelene sataşsın? Pis olsun? Yani bu özelliklerdeki insanı mı severdiniz?
Ayrıca elinizi tutmak istememesi kıyamadığından değil de başka bir sebepten de olabilir. Bir insan sevdiğine dokunmak ister yani hiç olmazsa elini tutmak ister.

Hiç sevmem despot erkeği. Vicdanlı erkek de beş adım ondedir. Ama kadınlar nedense bu tip erkekleri sevmiyor. Ya biraz aci çekmeyi seviyorlar ya karşısındakini değiştirme çabalarını ya da başka bişey var ama ben çözemedim.

1 ayda ne ailesini ne de damat adayını tanımanız mümkün. Dışarıdan görünen merhamet işaretleri aynı evin içine girdiğinizde de olacak mi bakalım. Tüm evin işi, çocuğun bakımı beslenmesi gibi işlerde belli olur merhamet. Sizin yetişemediğiniz yere yetiştiğinde belli olur. Çok iddialı sözler bunlar. Hakkımızda hayırlısı olsun ama tanımadan, zaman vermeden şudur demeyin.

Arkadaşlar konumda da ifade ettiğim gibi birazcık da olsa maçoluk olsun isterdim dedim.yani ben de hoşlanmam vurdulu kirdili davranislardan.Kasdettigim dr bu değildi zaten..ne despot ne de light. Ortası..

Ne mesela? Bi vurdu mu masayı mı kırsın? Sonra da sana vursun falan? Önüne gelene sataşsın? Pis olsun? Yani bu özelliklerdeki insanı mı severdiniz?
Ayrıca elinizi tutmak istememesi kıyamadığından değil de başka bir sebepten de olabilir. Bir insan sevdiğine dokunmak ister yani hiç olmazsa elini tutmak ister.
Elimi tutmak istiyor ama beceremiyor.tutuyor ama çok tecrübesiz olduğu için benim tuhafıma gidiyor.

Her şeyi geçtim. Ben 27 eşim 29 yaşında ve anlaşamıyoruz. Hala o çocuk gibi davranıyor. Erkekler gerçekten geç olgunlaşıyorlarmış. Yaştan dolayı olmaz bence.

Maçoluk değil ama ben bu çocuğu erkek olarak görmezdim çocuk olarak görürdüm siz de keza zaten

Yani ben 25ten sonra oturup kalkmayı bilen, bir kadına nasıl davranılır bilen erkeklere yöneldim diyeyim; çocuk kalmış tipleri çekici bulmadım. Bence siz de daha olgun birini arıyorsunuz. Bana uyumlu gelmediniz.

Elimi tutmak istiyor ama beceremiyor.tutuyor ama çok tecrübesiz olduğu için benim tuhafıma gidiyor.

bence çok yanlış açıdan bakıyorsun olaya
1 ayda karar verilmez, şu anda seni karar vermen için zorlayanlar ileride mutsuz olsan mutlu olmanı sağlamayacak senin
bir ilişkiye olur-olmaz diye böyle karar verilmez
daha karşındaki insanı tanımıyorsun
öyle bir an gelir ki gördüğün küçücük bir şeyle buz gibi olursun karşındaki insana
hem hata yapmak istemiyorum deyip, hem hemen karar vermeye çalışarak en büyük hatayı yapıyorsun

açıkçası senin de çok olgun olduğunu düşünmüyorum ya da yeterince olgun diyeyim
bence karar ver diyen kimseyi dinleme
herkese "biraz daha tanımak istiyorum" de
biraz daha tanı
gez, dolaş

baksana elini tutması bile tuhaf geliyor sana
ya hiç alışamazsan? ya hiç bir zaman hoşuna gitmezse?
elini dahi tutamazken nasıl öpüşüp sevişeceksin

ben senin "biraz maço" dan kastını anladım
ben de senin gibi düşünüyorum bu konuda
benim eşim merhametlidir, vicdanlıdır, sıcaktır (nedense arkadaşlar "biraz maço" olayını bunlarla bağdaştırmışlar), iyi bir eş ve iyi bir babadır ama aynı zamanda biraz da maçodur
biraz da maçodur ama bugüne kadar hiç kavga ettiğini görmedim mesela
bana karşı bugüne kadar sesi 1 veya 2 kez yükselmiştir, 3 yoktur (ki 20 seneden fazladır birlikteyiz) benimse ooo hooo
yani "şiddete meyilli olmak" ile "biraz da maço" farklı şeyler

ve mesela bence o aradığın "biraz da maço" duygusu yoksa istesen de aşık olamazsın ben sana söyleyeyim, olmaz bence
o yüzden ne yap yap kendine zaman ver
eğer sen zaman istiyorsun diye, tanımak istiyorsun diye bu iş bitecekse de bitsin

bence çok yanlış açıdan bakıyorsun olaya
1 ayda karar verilmez, şu anda seni karar vermen için zorlayanlar ileride mutsuz olsan mutlu olmanı sağlamayacak senin
bir ilişkiye olur-olmaz diye böyle karar verilmez
daha karşındaki insanı tanımıyorsun
öyle bir an gelir ki gördüğün küçücük bir şeyle buz gibi olursun karşındaki insana
hem hata yapmak istemiyorum deyip, hem hemen karar vermeye çalışarak en büyük hatayı yapıyorsun

açıkçası senin de çok olgun olduğunu düşünmüyorum ya da yeterince olgun diyeyim
bence karar ver diyen kimseyi dinleme
herkese "biraz daha tanımak istiyorum" de
biraz daha tanı
gez, dolaş

baksana elini tutması bile tuhaf geliyor sana
ya hiç alışamazsan? ya hiç bir zaman hoşuna gitmezse?
elini dahi tutamazken nasıl öpüşüp sevişeceksin

ben senin "biraz maço" dan kastını anladım
ben de senin gibi düşünüyorum bu konuda
benim eşim merhametlidir, vicdanlıdır, sıcaktır (nedense arkadaşlar "biraz maço" olayını bunlarla bağdaştırmışlar), iyi bir eş ve iyi bir babadır ama aynı zamanda biraz da maçodur
bana karşı bugüne kadar sesi 1 veya 2 kez yükselmiştir, 3 yoktur (ki 20 seneden fazladır birlikteyiz) benimse ooo hooo

ve mesela bence o aradığın "biraz da maço" duygusu yoksa istesen de aşık olamazsın ben sana söyleyeyim, olmaz bence
o yüzden ne yap yap kendine zaman ver
eğer sen zaman istiyorsun diye, tanımak istiyorsun diye bu iş bitecekse de bitsin
Valla çok teşekkür ederim tam da anlatmaya çalıştığım buydu.tam tanıyamamış olabilirim.uzatmak istememin sebebi beyefendinin bana çok çabuk baglanmasi.vebaline girmekten korkuyirym.bir yandan da kendisi de buna razı.beni beklemeye razi..olay benden çıkmış oluyor anlayacaginiz..kararsizim.ama şu ana kadar kalbimi attıran erkeklerde de hep bi sorun cikti..buyuk sorunlar hem de .cEski nişanlım da dahil olmak uzere.o yüzden bana cazip geldi bu cocuk.eski nişanlım beni olduğum gibi kabullenmedi ve bana maddi çıkarları için yaklasti. Tam bir ana kuusuydu.
Ondan sonra konuştuklarım da benzer seyler.benimle konuşurken başkasına hatta yanlislikla arkadaşıma yazanlar mi dersiniz..her şey çok iyi ilerlerken anne engeline takılıp tokezleyebler mi dersiniz. .Bıkkınlık geldi bana artik.belki de buyuzden kalbim atmiyor.

Adamın maço olmaması olumsuz özellik mi? Bence bulmuş da bunuyorsunuz...

Tabi maço olmazsa olmaz şœyle elinin tersiyle bi varacak yoksa beğenmiyoruz :işsiz:

Hiç sevmem despot erkeği. Vicdanlı erkek de beş adım ondedir. Ama kadınlar nedense bu tip erkekleri sevmiyor. Ya biraz aci çekmeyi seviyorlar ya karşısındakini değiştirme çabalarını ya da başka bişey var ama ben çözemedim.

+100000
Şu maço arayışını 18 yaşındaki kızlara bile yakıştıramıyorum ki 27 yaş neden böyle bir heves içinde olur anlamak zor.

kızlar bence "biraz da maço" olayını yanlış anladınız
vursun, despot olsun demiyor konu sahibi
ben de onunla aynı fikirdeyim, gerçi yukarıda da yazdım ama yine yazayım
benim eşim merhametlidir, vicdanlıdır, sıcaktır, çok iyi bir eş ve çok iyi bir babadır ama aynı zamanda biraz da maçodur

ama bu da her kadına göre değil, herkesin istekleri aynı değil
mesela ben, eşimin benim kendi arkadaşlarımla tatile gitmemden rahatsız olmamasını istemezdim, bizde yoktur mesela ayrı ayrı tatile gitmek
eşimin, benim kız kıza bara (akşam yemeği değil, bar) gitmemi umursamamasını istemezdim, bu da yoktur bizde her yere gideriz ama birlikte gideriz
cicim, kelebeğim, aşkitom deyip sürekli elimi öpen bir erkek olmasını istemezdim mesela
tamam aşkım, tamam bebeğim deyip duran biri olmasını istemezdim mesela, kendi fikri olsun sonuna kadar da savunsun
vs vs vs vs vs vs
ben konu sahibinin yazdığından bunları anladım, gitsin herkese sataşsın, elinin tersiyle vursun değil yani

kızlar bence "biraz da maço" olayını yanlış anladınız
vursun, despot olsun s demiyor konu sahibi
ben de onunla aynı fikirdeyim, gerçi yukarıda da yazdım ama yine yazayım
benim eşim merhametlidir, vicdanlıdır, sıcaktır, çok iyi bir eş ve çok iyi bir babadır ama aynı zamanda biraz da maçodur

ama bu da her kadına göre değil, herkesin istekleri aynı değil
mesela ben, eşimin benim kendi arkadaşlarımla tatile gitmemden rahatsız olmamasını istemezdim, bizde yoktur mesela ayrı ayrı tatile gitmek
eşimin, benim kız kıza bara (akşam yemeği değil, bar) gitmemi umursamamasını istemezdim, bu da yoktur bizde her yere gideriz ama birlikte gideriz
cicim, kelebeğim, aşkitom deyip sürekli elimi öpen bir erkek olmasını istemezdim mesela
tamam aşkım, tamam bebeğim deyip duran biri olmasını istemezdim mesela, kendi fikri olsun sonuna kadar da savunsun
vs vs vs vs vs vs
ben konu sahibinin yazdığından bunları anladım, gitsin herkese sataşsın, elinin tersiyle vursun değil yani

Katılıyorum erkeğin erkek gibi davranması önemli bence.

Back
X