Ah bu ben!..

radyologların boş zamanı çok oluyomuş bende bu adamı tanıyınca anladım:)) rapor okurken karı kıza yazıyolar işte :))
Radyologmu isi 3 te biter onlarin genelde.
Karakterine soke oldum teyzesinin buldugu kizlami evlencekmis sizi dayisimi bulmus te allahim ozru kavahatinden buyuk.bide yalan soylemeyide becerememis sacmalamis.
Bosver muge bu adamdan hayir gelemz

Geldi kızlar görüştük ve saçmalığın daniskasını görün: kızı da getirmiş yanında!!!!
Allahım hayatımda böyle utanmadım hiç, kızı gördüğümde kan beynime sıçradı. Utanmamış yaa kıza demişki benim aslında sevgilim vardı seninle görüştüğüm için beni terkediyor çık gel. o aptalda gelmiş.. Ya siz ne yediniz ne içtiniz dedim yaaa...Kız da güldü yani halime. Dedi biz meslektaş konuşması yaptık ayrıldık zaten niyetinin olmadığını direk bana söyledi samimi görmesem gelmezdim filan dedi gitti kız ama ben okadar sinirlendim ki anlatamam. Dehşet rezil oldum. Dedim olay arkamdan iş çevirmendi öyleydi de böyleydi de anlattı durdu. Bırakmamda bırakmam :) içinde bir kro varmış adamın ressmen. Teyzeme söylerim filan dedi. Çenesini kapasın diye affettim dedim ama yakında kendisi beni terketcek zaten :))
ayy tam saçmalık yaaa...

Kız da ruh hastası galiba ???

Bunlar ne yiyip ne içmiş arkadaş

Geldi kızlar görüştük ve saçmalığın daniskasını görün: kızı da getirmiş yanında!!!!
Allahım hayatımda böyle utanmadım hiç, kızı gördüğümde kan beynime sıçradı. Utanmamış yaa kıza demişki benim aslında sevgilim vardı seninle görüştüğüm için beni terkediyor çık gel. o aptalda gelmiş.. Ya siz ne yediniz ne içtiniz dedim yaaa...Kız da güldü yani halime. Dedi biz meslektaş konuşması yaptık ayrıldık zaten niyetinin olmadığını direk bana söyledi samimi görmesem gelmezdim filan dedi gitti kız ama ben okadar sinirlendim ki anlatamam. Dehşet rezil oldum. Dedim olay arkamdan iş çevirmendi öyleydi de böyleydi de anlattı durdu. Bırakmamda bırakmam :) içinde bir kro varmış adamın ressmen. Teyzeme söylerim filan dedi. Çenesini kapasın diye affettim dedim ama yakında kendisi beni terketcek zaten :))
ayy tam saçmalık yaaa...
Ben diyorum tıpçılara bulaşmayın diye :KK53:

Kızın o kiz olduğu ne malum ? Ayarlamistir bi arkadaşını.

Hadi diyelim o kız, madem bu kadar masum bi buluşma olacakti da niye deveye hendek atlattı. Doğruyu söyleseydi o zaman sana.

Teyzesinemi soyleyecekmis ergen tehtidleri:sus:
Soyelisn muge hatta sen soyle gorusuyoruz bana boyle yapti de:sopa:
Sen kimseye soylemeyelim demeni herif kwndine koz yapmis allah akil fikir versin traji komik:skandal:

Kızın o kiz olduğu ne malum ? Ayarlamistir bi arkadaşını.

Hadi diyelim o kız, madem bu kadar masum bi buluşma olacakti da niye deveye hendek atlattı. Doğruyu söyleseydi o zaman sana.
Bak buda olabilir valla cin gibisiniz.
Muge belki o kiz o kiz degildir olabilirmi.bu adam ayak ustu bi ton yalan atiyor

Yanlış anlaşılacak ama yine de yazmalıyım.

Normalde burada sizin açtığınız konuları biri açsa, yazılacak şeyler daha sert olurdu. Ancak sitede belli ki tanınır birisiniz, o kadar ılımlı şeyler yazılmış ki bu ne ikircikli durumdur demedim değil.

Affetmeniz ne mana? Hayır, kadını getirmiş bir de... Her ne olursa olsun, bu kadar saçmalayan (neredeyse ergen gibi) bir adamla devam etmeniz ironik bir durum. Süründürme niyetiniz de olduğunu sanmıyorum. Hala ona karşı bir şeyler var içinizde... Ha belki suçsuz (ki kesinlikle değil) yine de buradaki yorumların bu kadar ılımlı ve sıcak olması çok yersiz geldi. Tabii kalkıp kime ne yapması gerektiği söylenmez ama bu kadar da inişli çıkışlı haller normal değil.

Hızlı başlaması da ona keza normal gelmedi bana... (Temeli sağlam görünmedi.) Eminim birilerine de öyle gelmiştir ama kimse bunu açıkça yazmamış.

keşke herkese karşı aynı anlayış halinde olsalar...(!)

Radyologmu isi 3 te biter onlarin genelde.
Karakterine soke oldum teyzesinin buldugu kizlami evlencekmis sizi dayisimi bulmus te allahim ozru kavahatinden buyuk.bide yalan soylemeyide becerememis sacmalamis.
Bosver muge bu adamdan hayir gelemz

yok yok ben anlatamadım.Diyor ki eğer ben o kızla da görüşme niyetiyle gitsem isteyerek gitmiş olsam yani bunu teyzemin bulduğu kızla mı yaparım senin kulağına gideceğini bilmem mi, başka kız mı yok dedi, bende diyorum ki sanki ben teyzesinin bulduğu kız değilim. aman saçmaladığı kesinn

Teyzesinemi soyleyecekmis ergen tehtidleri:sus:
Soyelisn muge hatta sen soyle gorusuyoruz bana boyle yapti de:sopa:
Sen kimseye soylemeyelim demeni herif kwndine koz yapmis allah akil fikir versin traji komik:skandal:

yaa tek teyzesinde kalsa iş sölesin bide ben sölerim hatta yeğenin şerefsizlik yapıyo diye ama benim annemde beynimi yiyeceğinden bide zaten ayrılıyoruz neden söyleyeyim yani bu saatten sora milletin ağız kokusunu çekmeyeyim dedim

Bırakmadı çünkü, uzatıp durdu. Uzatıcağa benziyordu (teyzeme söylerim vs vs) işi büyütmesin diye affettim diye söyledim, öylelikle ikna ettim

Ya ne biliyim ben insanların istemedikleri bir şeye zorlanmaları konusunda çok geriliyorum. Sussun siye öyle davranmak zorunda kalışınız bana çok koydu. Evli değilsiniz bir şey değilsiniz. Baskı altında gibi hissettim bana ne olursa :KK42: Böyle bir tuhaf oluyorum ben birinin çocuğu ile tehdit edilse kalbim sıkışıyor, birine baskı yapsalar içim daralıyor. Umarım feraha ulaşırsınız.

Yanlış anlaşılacak ama yine de yazmalıyım.

Normalde burada sizin açtığınız konuları biri açsa, yazılacak şeyler daha sert olurdu. Ancak sitede belli ki tanınır birisiniz, o kadar ılımlı şeyler yazılmış ki bu ne ikircikli durumdur demedim değil.

Affetmeniz ne mana? Hayır, kadını getirmiş bir de... Her ne olursa olsun, bu kadar saçmalayan (neredeyse ergen gibi) bir adamla devam etmeniz ironik bir durum. Süründürme niyetiniz de olduğunu sanmıyorum. Hala ona karşı bir şeyler var içinizde... Ha belki suçsuz (ki kesinlikle değil) yine de buradaki yorumların bu kadar ılımlı ve sıcak olması çok yersiz geldi. Tabii kalkıp kime ne yapması gerektiği söylenmez ama bu kadar da inişli çıkışlı haller normal değil.

Hızlı başlaması da ona keza normal gelmedi bana... (Temeli sağlam görünmedi.) Eminim birilerine de öyle gelmiştir ama kimse bunu açıkça yazmamış.

keşke herkese karşı aynı anlayış halinde olsalar...(!)

:) ben konularımı fikir almak danışmak objektif yorumları görmek hayatım için en doğru kararı almak hemde içimi dökmek dertleşmek için açıyorum. Nihayetinde herkesin kendi hayatı ve son karar hep bize ait. Dolayısıyla bana da kötü yorumlar geliyor sandığınızın aksine ama ben genelde hoş görüyorum bu tarz yorumları çünkü kimse öyle düşünüyor diye yanlış şeylerde düşünseler ben öyle olmuyorum. oyüzden o ılımlı hava bence.

Sağolsun kızlarda hayatıma ortak oldular artık, genelde yorum yapanlarda kk daki beni bilen arkadaşlar bununda etkisi var bu havanın oluşmasında.

Öte yandan affedebilirim de, süründürmeyip bağrıma basabilirim de.. dediğim gibi bu benim hayatım. Ben konuyu beni yargılayın diye açmıyorum halimi anlatıyorum doğru kararlar vermemi sağlayacak yorumlar istiyorum. Yoksa hepimizin hayatında bizi yargılayan tonla insan var zaten. O yüzden yardımcı olan yol gösteren yorumlara kulak veriyorum bir de ben :) konu açtığınızda sizde öyle yapın..

tşk ederim güzel yorumunuz için..

Ya ne biliyim ben insanların istemedikleri bir şeye zorlanmaları konusunda çok geriliyorum. Sussun siye öyle davranmak zorunda kalışınız bana çok koydu. Evli değilsiniz bir şey değilsiniz. Baskı altında gibi hissettim bana ne olursa :KK42: Böyle bir tuhaf oluyorum ben birinin çocuğu ile tehdit edilse kalbim sıkışıyor, birine baskı yapsalar içim daralıyor. Umarım feraha ulaşırsınız.

Ben okadar baskılanmadım bebeğim ya rahat ol :) eziyet çekiyor o yeteri kadar. Dün 15 saat kadar yol yaptı nerdeyse, kızın nosunu bulmak için bin takla atmış filan. Ben sadece annemin ağız kokusunu çekmeyim diye söylemedim iş büyümesin diye.. yoksa büyütürdüm bende

Back
X