Bizlerde bire kaynana adayiyiz
Evet dogru ama şu da bir gercek bazi kaynanalar gercekten cok fesat. Ve umuyorumki hic birimiz öyle bir kaynana olmayiz.Çok doğru .
Pardon ama kimsesizler yurdunda yetismis bi adamlami evlendiniz? Biraz empati kursaniza esiniz size gorusme dese uzaklastirmak istese sizi ailenizden? ? Ayrica oglu tatlı oluyor cok iyi oluyor kocaman diyosunuz çocuk yapiyorsun ayni yastiga bas koyuyorsunuz pekI onu doguran anneye neden saygi duymuyorsunuz oglu tatli annesi acımı? ? Yapmayin allah askina bakin sizde ilerde kayinvalide olucaksiniz ve yaşattığını yaşamadan kimsenin canını almazmış Rabbim. . Sevmeyebilirsiniz ama eşinizin Annesi oldugu icin saygi duymali ve onuda böyle kabullenmelisiniz. . Koca adami ailesine karsi doldurmak uzaklastirmak nedemektir yaaa..Arkadaslar 10 senelik evliyim bu 10 senede hep esimin ailesi yuzunden kavga ediyoruz ailenin yarisi evlendigimizden beri bizi kiskandiklari icin kusler yarisida gorussekte bizi gicik etmeye calisiyolar benden baska iki gelin daha var esleri huysuz oldugu icin ailenin tum meselelerini biliyorlar ama beni hicbirsekilde iclerine almak istemiyorlar surekli esimle aramizi bozma pesindeler esime onlari arama konusma kotu davrandiklarinda tepki goster diye yonlendirmeye calisiyorum ama beni dinlemiyor ne soylerlerse soylesinler alttan almami cok iyi davranmami istiyor evde kafasi surekli onlarl mesgul ben bu adami nasil ailesinden uzaklastiracagim bana bi akil verin kaynanamda en kucuk bi ters davranisimda esime beni kotuluyor agliyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?