- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Keske ilerde benim gibi gelinim olsa inanin ileri icin duam bu Allah bizi bizim gibi insanlarla karsilastirir insallhPardon ama kimsesizler yurdunda yetismis bi adamlami evlendiniz? Biraz empati kursaniza esiniz size gorusme dese uzaklastirmak istese sizi ailenizden? ? Ayrica oglu tatlı oluyor cok iyi oluyor kocaman diyosunuz çocuk yapiyorsun ayni yastiga bas koyuyorsunuz pekI onu doguran anneye neden saygi duymuyorsunuz oglu tatli annesi acımı? ? Yapmayin allah askina bakin sizde ilerde kayinvalide olucaksiniz ve yaşattığını yaşamadan kimsenin canını almazmış Rabbim. . Sevmeyebilirsiniz ama eşinizin Annesi oldugu icin saygi duymali ve onuda böyle kabullenmelisiniz. . Koca adami ailesine karsi doldurmak uzaklastirmak nedemektir yaaa..
Sulaleden kastim iki kardesi iki yengesi annesi babasi gerisiyle kendi aralari kotu zaten ayricadayilari amcalari en cok benle esimi severler bu grubun yarisi cok olmasa gerekBir iki kişi değil ki sülalenin yarısı küs yarısı da fesat diyorsun bu durumda bi dönüp kendini de sorgulamalısın bence
Ayrica bu durum sizin dediginiz gibi tum sulaleyi kapsasa sizin gorusunuze ihtiyac duymadan ben kendimi sorgularim bende bi problemmi var acaba diye konu 4 5 kisiyle sinirli oldugu icin bazi meseleleri daha net gorebiliyoruz okadar empati yetenefimiz var sukurSulaleden kastim iki kardesi iki yengesi annesi babasi gerisiyle kendi aralari kotu zaten ayricadayilari amcalari en cok benle esimi severler bu grubun yarisi cok olmasa gerek
Dogru soyluyorsunuz dunyadaki hickimse birbirini kiskanmadigi icin benim kiskanilmam cok garipSulaledeki herkes neyinizi kiskanip küstüler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?