ah bu eşimin küsmeleri

goncamelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
353
1
96
İstanbul
arkadaşlar 4 senelik evliyiz eşim devamlı herseye küsüyor bazen neyse diyorum ben alıyorum gönlünü ama artık onuda yapmıyorum oda 4-5 gün küs bile duruyo sonra konusarak sorunu çözerek barısmıyo mesela sarılır öyle barısırız yani hep hep cözümleneck sorunlar var ve biz eşimle konusamıyoruz .severek evlendik ama aynı eve girince ikimizinde huyu suyu degişti tamam benimde hatalarım var ama biraz konussa küsmek yerine asıcaz sorunları ama adam konusmuyo küsüyo herhangi bi tartısmamızıda yazmadım çünkü hepside basit seyler ve hepsindede eşim küsüyor . 6 aylık bi oglum var benim moral bozukluklarımdan etkilensin istemiyorum ben ne yapıcamda eşimin küsmesinden kurtulacam akıl verin litfen

küsmüyordur da,tartışma ve kavga olmasın diye konuşmayıp, ikinizin de sinirlerinizin geçmesini bekliyordur.
bu durumu ben de yaşadım evliliğimde,ama daha çok sinir oluyordum.gelip konuşsa,soruna çözüm bulsak birlikte diye düşünüyordum hep.
bu da eşinin yöntemi bence..

yoksa eşiniz sorumluluk alan bi tip değildi de böyle çcouk sorumluluk flan derken mi bişey oldu anlamadım?
yani erkekler işte sağ solunu tutmuyo bişey yapsan hemen şımarır yapmasan kapris yapar

aynı evin içinde somurtgan bir surat zor olsa gerek susmak yerine sorunu çözse daha iyi olur ama yapmıyormuş
gerçekten zor bir durum
helaki öyle 5 6 gün olup uzatması daha vahim
acaba tartışmalar sırasında hatır gönül yıkacak laflarmı ediyorsunuz?
bilmiiyorum tabiki
yada huyu böyle demek yapacal bir şey yok malesef herkesin bir kötü huyu var malesef

Evliliğimizin başında benzer durum bizde de vardı.
Hele bazen bi bakıyordum eşim küsmüş, bari sebebini bilsem...
Ne oldu diyorum, konuş diyorum tık yok...

Tartışma zamanlarımızda tümden küserdi,
küstüğünden de değil naz yapıyor aklı sıra,
konuşup halledelim derdim yok.
Canım eşim benle konuşmasa da dinlerdi,
o bana küsken içimdekileri anlatırdım,
ses etmeden dinlerdi,
bu durumun beni çok üzdüğünü söylerdim...
O küstükçe ben inadına yanına gider konuşurdum.
Derken derken küsmesi de nazlanması da azaldı.

Bu durumdan rahatsız olduğunu sık sık, bıkmadan dile getirsen,
eşin küstüğünde sen de kendini çekiyor musun eşinden canım?

Bu tarz şeyler evliliğin ilk zamanları daha sık oluyor aslında,
ama sizin 4 sene olmuş artık.
Ben bunun yapısal bir şey olduğunu düşünüyorum.
Bende de oluyor tartıştığımız zaman,
bazen bir süre konuşmuyorum, bazen 1-2 gün.
Ama eşim mevzuyu bilir, tartışmalardan sonra küs kalabiliyorum ben bazen.
Ve bunu en aza indirmek içinde uğraşıyorum.
İnsan bunu özellikle ve isteyerek yapmıyor aslında.
Herkesin tepkileri farklı oluyor sonuçta.
Bir erkeğin bu halide çok hoş değil tabi.
4-5 günde çok uzun gerçekten, altında yatan eşinizin geçmişte başka sıkıntıları olabilir.
Bu tarz sıkıntılı insanlar böyle içine kapanıyor genelde bence, sorunlar karşısında.
Ya bir yardım alın ya da durumu kabullenin bence.

bence bir ders ver eşine.o konuşana kadar konuşma...küsken konuşmuyorsa iyi olduğunuz bi gündede söyle anlam veremediğini bu duruma...ayyyy ne biçim erkek bunlar ya.elimizde bi kozumuz vardı nazlanmak küsmek gibi artık onlardan fırsat kalmıyorki, biz çekiyoruz nazlarını efendilerinkaydirigubbakcemile3

cok haklısın onlar cekecegine biz onların nazını cekiyoruz dediğin gibi bende konusmadım o konusana kadar ama hiç umrunda bile olmadım bide severek evlendik yani ah ah.....

Çok güldüm, ne tatlı yazmışsın...
Benden çok nazlanır eşim de,
şu nazlanma olayını elimden aldın ya diye sataşırım bazen...

küsen erkekleri hatta çiftleri anlamıyorum ben fisfisfis
kırgınlık dargınlık surat asma olabilir ama günlerce küsmek de ne demeklmaz:
üstelik bunu bir erkeğin yapması daha da tuhaf:1closedeyes:
huyu bu belki de canım onu öyle kabullen diyeceğim ama sinir bozucu bir durum
umarım zamanla düzelir eşin

valla değil 4 sene 10 senede geçse bu böyle devam eder bence. bizde de ben küsüyorum ama o kadar uzun küs durmam hiç. bişey anlatırım dinlemez aman takma kafana gibi laflar sarfeder ama bunlar beni tatmin etmez ki. aileisnin bir yaptığını hatırlarım ohoo sen unutmadınmı daha onalrı der bende unutamam tabi yapmasalarmış derim ve küser konuşmam. o zaman mecburen eşim gelir barışmaya çalışır. sana göre sıradan sebep olabilir ama kelimelerin eşini kırıyordur o yzüdende küsüyordur. hem neden 4-5 gün sürdürüyorsunuz ki sen konuşmaya çalış.

eşin yengeç burcumu;??
valla yengeç ise burcu böle yapmazz benim abi yengeç en yakın arkadasımın kocası yengeç eşimin bi akrabasının eşi yengeç hepiside eşlerinin ağzının içine bakıo ve herkes de dioki yengeçler eşlerini çok mutlu etmek isteyen burçlardan 1 tanesiymiş valla bende milletin yalancısıyım

Küsme olayi büyük sorun
nasil degistirebilirsin esini
karakterik yapisinda var demekki...

Erkekler küsünce 5-10 gün sürdürüyorlar
taki bayanlar gelip özür dilesinler kadin haklida olsa
bir evin icinde küs yasamak zoruna gittiginden
özrünü pasa pasa diliyor...

Bayanlar küsse1 yada en fazla 2 gün dayanabiliyorlar...
Bizde direnc yok galiba yada bazi seyler yanlis gidiyor...

Cikmaz sokak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…