• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah Bu Gönül İşleri...

Ya bana kalırsada biriyle konuşup haberleşmek isteyen birinden gerçekten hoşlanan insanın elinden telefon düşmez.Çünkü yani ister istemez mesaj atmışmıki diye bekler insan.Ailesinin ulaşamaması normal hayatında ilgilendiği kimse yokken telefon biyerlerde bırakılır unutulur şarjı doldurmakla uğraşmaz filan.O yüzden ben size olan ilgi alakasından emin olun derim.Bana çok sahte geldi.

Ya bana kalırsada biriyle konuşup haberleşmek isteyen birinden gerçekten hoşlanan insanın elinden telefon düşmez.Çünkü yani ister istemez mesaj atmışmıki diye bekler insan.Ailesinin ulaşamaması normal hayatında ilgilendiği kimse yokken telefon biyerlerde bırakılır unutulur şarjı doldurmakla uğraşmaz filan.O yüzden ben size olan ilgi alakasından emin olun derim.Bana çok sahte geldi.

Katılıyorum.

Çok fazla rahatsız etmişsiniz bence, ne o öyle hemen aramalar falan.. Ben nişanlımı bile öyle pat küt aramıyorum, siz ilk haftalardan başlamışsınız.

Bence sende ona onun sana davrandığı gibi davran bi süre.
Hayatının merkezi oymuş gibi davranma .
Hoşlantısı bana da sahte geldi çünkü gerçekten etkilenen insan telefona zırt pırt bakar yazdı mı acaba ne yapıyor diye.
İlk günler ilişkilerde en heyecanlı zamanlardır birbirini tanımaya çalışırsın sürekli haberleşilir vs .
Bu durum sizde daha ilk zamanlarda yoksa ben geleceği pek aydınlık göremedim .

Bence aynı sen de öyle yap.
Bakalım nasıl oluyor belki üstüne düşecek sonra.
Yüzyüze görüşmek için gün belirleyin arada telefon ile konuşup.
Benim eşim de tam bi telefon özürlüsüdür hiç mesajlaşmak felan tarzı değil. Bizim zamanımızda öyle zırt pırt mesajlaşmak yoktu mesajın tanesi 2 kontürdü hep araşırdık bazen onu bile yapmazdık olur olmaz saatlerde arardı sonra delirirdim ben de.
Öyle biraz ayna gibi ol bakalım napacak.

Daha flört bile etmeye başlamış sayılmazkn bu kadar da üstüne düşme bence bunaltma kendini de sıkma. Daha da tanıyın birbirinizi ona göre bakarsın

Back
X