Hanımlar iyi geceler,
Daha önce de burada bir konu açmıştım, eski sevgilimle alakalı. Kısaca özet geçmek gerekirse; ikimiz farklı ülkelerdeyiz, çok kısa bir süre beraberdik ama çok da güzel vakit geçirdik ayrıldık. Aramıza mesafeler de girdi. Kötü biri değil ama kalbim çok kırıldı.
Üstüne iki senedir yine de hep iletişimdeydik. Galiba kendime yaptığım en büyük kötülük bu.
Bir kaç ay evvel bana buraya geleceğini söyledi, buluşur muyuz falan dedi sizlere de danışmıştım sonradan buluşmama kararı aldım ve diyaloğumuzu da kestim. Hayatımıza başkaları girecek, kalıcı bir arkadaşlık değil bizimki dedim. Önce nasıl istersen dedi sonra şakaya vurdu falan ama üstelemedi ben de cevap vermedim koptu iletişimimiz. Süreci çok iyi yönetiyordum, sınavlara hazırlanıyorum ufak çaplı da bir iş buldum. Başvurular yapıyorum hayatımla ilgili yeni düzenlemeler yapıyorum.
Ama bugün ne olduysa oldu bir şarkı duydum ve patladım resmen. Saatlerce ağladım.
Resmen bu his hiç geçmeyecek gibi.
Üstüne bir de iletişimde kalarak kendimi çıkmaza soktum. Kendime çok kızıyorum.
Hayatımıza birileri girecek dedim ona ama biriyle tanışmaktan da ödüm kopuyor. Canım zaten yeterince yandı.
Dertleşmek istedim öylesine sizlerle, arkadaşlarıma da anlatamıyorum artık çünkü ben bile kendime akılsız diyorum. Unut gitsin ne var sanki bunda diyorum. Başkası olsa nasıl kızarım güzel canını bununla üzüyorsun diye kendime on katı fazlası kızıyorum.
Öyle işte...
Belki ilerle atlatınca bunları açıp okurum bunu da atlatmışım derim. Güç alırım diye yazmak istedim.