Ah bu kayınvalide gelin sorunları

nsrnakyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
524
1.572
43
Arkadaşlar konuyu iş arkadasimin ricası üstüne açıyorum. Kayinvalidesiyle çok uzun zamandır gorusmeyen ve evliliğinde bunun doğurduğu bir problem olmayanlar var mı? Yani gorusmuyorum evliliğimde de bu sorun olmuyor diyen?
Canı burnuna gelmiş durumda resti çekmeye ramak kala yine de fikir almak istiyor..

Ben de görüşmüyorum rest çektim hiç bir şey diyemez derse boşanırım biliyor ne olduklarını

Tam aradığım soru cevap xjskkdk ben de bugün konu açsam diyordum. Şurada bekleyeyim cevapları.
Esim duskun degil ama hic gorusmemeyi kesinlikle kabul etmez. Cunku torun var. Yavrucum babaanne dede hala olmadan büyümesini ben de pek istemem açıkçası. Tek dusuncem cocuk. Arkadasinizin cocugu yoksa bosversin

pffff bir tane kayınvalide çıksın melek gibi olan, hadi melek gibiyi geçtim sadece ''iyi'' olan. buna da razıyız.
ben de eskisi gibi hihi:) yapmak istemiyorum artık. her cümlesi batmaya başladı, bundan sonra merhaba merhaba dedikleri cinsten olmak istiyorum artık ona karşı. bünyeme iyi gelmiyor zira.

Kişilik olarak ben takıntılı birisiyim biraz fazla ince düşünüyorum.kaynanamla bir sürü sorun yaşadım ama o bir anne,evlâdı ile kötü olmasın,eşim mutsuz olur vs diye ben ilişkimi kesemedim vicdanım el vermedi gibi bisey.bunun kendimize zararı oldu ama ben de böyleyim.arkadasıniz kendisini tanıyordur ona göre karar versin

Biz ayda bir gorusuyoruz 1 saatlik mesafedeyiz bazen 2 ayda bir. Yani az gorusurlerse daha iyi olabilir aralari sadece resmi olur. Daha fazlasi kafa agritiyor

ayda 4 kere 4 saat kalır dönerim... Çünkü onlara gittiğimde hiç oturmam, sürekli iş yaparım onlara o yüzden de eşim götürmez.. 4 kereyide ben söylerim gidelim diye, vicdan azabı çekerim yoksa

Benim kocamın kaynanası Melek gibi

Kocasinin karakterine bagli.Ben gorusmuyorum ama burnumdan fitil fitil geliyor,mutsuzum bosanmayi dusunuyorum.Cunku esim bu durumdan dolayi bunalima girmis durumda.Kocasi anne duskunu ise bu duruma coook icerler ve nefret eder karisindan.Ama bazi erkekler rahattir bu baglamda ve sorun etmez.Karakterine bagli.

Bu durum kişinin kocasına bağlı..
Problem etmeyen de olur
Problem haline getirende
Eğer görüşmediği taktirde huzurlu oluyorsa eşi de arkadındaysa görüşmesin tabi durduk yere huzursuzluğa gerek yok. Ama kocası bunu büyük problem yapıyorsa yani görüşsede görüşmesede huzursuzluk oluyorsa her halükarda problem yaşanacağı için ya güdecek ya gidecek.. Allah Herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın ..

görüşmek ya da görüşmemek nedir

kv ile aynı şehirde yaşıyorum

bayramda seyranda giderim

küs değilim 15 yıllık evliyim çoğu zaman böyle geçti yıllar

ömrümde iki elin parmağı kadar telefonda görüşmemişimdir

eşim arada gider hatta bazen bir şey yapması gerekir unutur hatırlatırım

kızdığı şeylerde boş ver idare et he de geç derim vs vs

evine gidersem de misafir olarak oturur gelirim

burada hep yazarım kv evinde bir kere bulaşık yıkadım görümcemin sözünde diye

mesafe ve karşılıklı sınırları aşmayınca sorun olmaz ki

Yani bu duruma gelme nedeni nedir ?
Neden kayınvaldesini istemiyor
Neden rest çekilmiş bunlar önemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…