pffff bir tane kayınvalide çıksın melek gibi olan, hadi melek gibiyi geçtim sadece ''iyi'' olan. buna da razıyız.
ben de eskisi gibi hihi:) yapmak istemiyorum artık. her cümlesi batmaya başladı, bundan sonra merhaba merhaba dedikleri cinsten olmak istiyorum artık ona karşı. bünyeme iyi gelmiyor zira.
Kocasinin karakterine bagli.Ben gorusmuyorum ama burnumdan fitil fitil geliyor,mutsuzum bosanmayi dusunuyorum.Cunku esim bu durumdan dolayi bunalima girmis durumda.Kocasi anne duskunu ise bu duruma coook icerler ve nefret eder karisindan.Ama bazi erkekler rahattir bu baglamda ve sorun etmez.Karakterine bagli.Arkadaşlar konuyu iş arkadasimin ricası üstüne açıyorum. Kayinvalidesiyle çok uzun zamandır gorusmeyen ve evliliğinde bunun doğurduğu bir problem olmayanlar var mı? Yani gorusmuyorum evliliğimde de bu sorun olmuyor diyen?
Canı burnuna gelmiş durumda resti çekmeye ramak kala yine de fikir almak istiyor..
Nasil isterdim kocam rahat bir karakterde olsun.Ama annesini haşa tapilacak kadin olarak goruyor.Bız de gorusmuyoruz,asıl gorusunce evlılıgımız de sorun oluyor malesef...
Canim ben asil ailesi sorun yaratmayan iyi insanlar olsun isterdim.Nasil isterdim kocam rahat bir karakterde olsun.Ama annesini haşa tapilacak kadin olarak goruyor.
Benim kocamın kaynanası Melek gibi
Yani bu duruma gelme nedeni nedir ?Arkadaşlar konuyu iş arkadasimin ricası üstüne açıyorum. Kayinvalidesiyle çok uzun zamandır gorusmeyen ve evliliğinde bunun doğurduğu bir problem olmayanlar var mı? Yani gorusmuyorum evliliğimde de bu sorun olmuyor diyen?
Canı burnuna gelmiş durumda resti çekmeye ramak kala yine de fikir almak istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?