ah bu kayınvalideler neden annemiz olamıyorsunuz :(

öncelikle fikirlerinizi paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ederim
üç çocuğu isteyerek yapmadım bir oğlum vardı sonra ikiz bebeklerim oldu korunmama rağmen
hiç bir zaman kayınvalidemden yardım beklemedim

ilk tanıştığımız günden beri hep sıcak olmaya ona karşı iyimser olmaya çalıştım
ama her defasında beni tersleyen sürekli negatif bir elektirik yayan bir kadın ne yazıkki
öyle kabul ettim 3 çocuğum var şuana kadar ne bir süt verdi onlara ne altını değiştirdi
yani hiçbir yardımını görmedim zaten istemedim de beklemedim de

ama bunca yıl ben onu oyle kabul ettim kişiliği bu değil dedim ama baktımki öyle değilmiş işte

birde annemi kaybedince onu annem gibi görmeyi çok istedim
sarılmak öpmek gülmek sohbet etmek birlikte zaman geçirmek...
ama ne yazıkki ona yaklaşmak çok zor hep bir duvar vardı önünde

yine boşverdim bu kadın böyle kabul etmeliyim dedim
ama kızı evlenince baktımki nasılda değişik benim tanıdığım kadın değil sanki

benimde zoruma gitti ne bileyim yoksa bir yardım felan beklediğim yok

bende anneyim şimdi kendimi onun yerine koyuyorum
ben oğlumun evine en ufak bir yardım etmeyipte hep kızıma kızıma diyemem bu haksızlıktır diye düşündüm

ölye efkarlandım işte

Son düzenleme:

başın sağolsun canım allah sabır versin...

daha dün annemle konuştum bu konuyu .. anne beni artık frenleme bişeyler oluyor ve ben hiçbişey olmamış gibi davranıyorum neden?dedim .. artık net olacak tavırlarım , yapacak bişey yok sevemiyorum o seviyormuş gibi davranıyor ama sevmiyor politikacı davranıyorlar. net olmakta fayda var .. eşim bu konuda üzüleceği kadar üzüldü zaten , bundan sonra mesafeli olmam çok dokunmaz sanırım..
yani arkadaşım kesinlikle haklısın kız annesi gibi olamaz onlar ve bunu hissettiğimiz bildiğimiz için sevemiyoruz

efkarlanmışındır sende haklısın
plansız ikiz hamilelik
benim 1 kızım var ve bizde ikiz genetik
bazen düşünüyorum ikiz doğurursam ne olur acaba diye
benim de kendi annem yok küçükkken kaybettim
ister istemez bekliyoruz bişeyler
bende ilk doğum yaptığımda çok bekledim kv demden
ama şimdilerde kızıyorum o halime neden beklemişim diye
ben işe başlayınca tam 5 yıl baktı kızıma Allah bin kere razı olsun
insan istemese de üzülür kendi kızına yapıyor da bana neden yapmıyor diye
boşver sen güçlü ol canım.. takmamaya çalış

Katiliyorum.
Kayınvalide anne olmaz olamaz.
Onların fitratina ters
Mesela benim babannem .
Konumda var bakip en beter örneğini görebilirsiniz.

öncelikle başın sağolsun cennet mekanı olsun anneciğinin, sende sıkma canını o sana öyle kızı gibi bakıp o şekilde davranmıyorsa sende ona annen gibi davranma, zorda olsa kendi kendine yetiyormuşsun ne güzel, zaten o sana birşey yapsa birde geline şöyle yaptım böyle yaptım deyip senden minnet etmeni bekleyecek karşılık bekleyecek ama öyleler işte kızlarına birşey yapsalar karşılık minnet beklemezler lafını bile etmezler amaa geline bir fayda dokunmaya görsün saray bağışlamış gibi havaya giriyorlar, ben kendi adıma hiçbir iyilik beklemiyorum çünkü benimki kaşıkla verse sapıyla çıkarıcak cinsten sanki bana dünyayı bağışlamış gibi minnet isteyecek benden o yüzden hiçbirşeyini istemiyorum eksik kalsın, benimkide öyle kızı kendisi benim eşim oturur dertleşirler ben yanlarına gidince susar kv görümce hemen konu değiştirirler benden saklamaya çalışırlar sürekli yani hiçbiri kızı gibi göremiyor sıkma canını bende anne demiyorum içimden gelmiyo annelik yapamıyo haketmiyo bence bende demiyorum yapıcak bişi yok...

Son düzenleme:

aynen bende buna takılıyorum. bir anne evladına kızım oğlum abin veya yengen hastaymış bir arayıver. veya ne biliyim işte abinin hatırı var fln bişi demezmi. bizim kv o gibi . etkisiz eleman yani. eşim dert yanıyor kadın susuyor yada diğer çocuklarını savunuyor. öyle demek istememişlerdir. aramayı unutmuşlardır.

bizi de onlara karşı savunuyormu acaba hiç sanmıyorum

canım sen ona kızı gibi davrandın mı? adım attın mı?

bu arada başın sağ olsun kolay değil çok üzüldüm

cnm seninkinin aynı bir kv de bende var. diğer kızına oğluna pervane. ama bize öyle soğukki .10 yıllık evliliğimde 10 kere aramışlığı 10 kere gelmişliği yoktur. çocuklarımı sevip okşama sıcaklık yoktur. seninki gibi duvar ördü aramıza. bizim gitmemiizi bile istemediği o kadar belliki

ben ne kadar yakın olmaya çalışsamda olmadı. hediyeler aldım güleryüz gösterdim olmadı. neyse dedim gidince kötü davranmıyor lafı sözü yok bişi olduğunda eşime kızar. sakin ol paline öyle davranma diye

lakin senede 5 kez fln gidiyordum. şimdi sadece iki bayramda gidip bir saat oturup kalkacam. kaçan kovalanırmış bu ne yaa. birazda ben kaçayım kovalayacaklarmı hayır. en azından kendi psikoljim için uzak kalsam iyi olacak

bu aileyi çözemedim

Allahtan eşim hep yanımda. sen haklısın. onlar adına özür dilerim. istersen gitmezsin diyor. ama küs kalmak insana zarar verdiği için bayramlarda resmi bir şekilde gider gelirim

benimde kayınvalidem tam tersi yemek yapar bizi çağırır ama bende annem gibi sevemem çünkü gelinlerin arasında ayrım yaptı ilk evlendiğimizde..

benimde kayınvalidem tam tersi yemek yapar bizi çağırır ama bende annem gibi sevemem çünkü gelinlerin arasında ayrım yaptı ilk evlendiğimizde..

kız sende eskileri bırak şimdi sana karşı nasıl. iyi davranıyorsa ona bak . bak bize yazık değilmi. ne ilk günlerde ne 10 yıl sonra hiçbir yaklaşma yok . dönüp dolaşıp başa dönüyorum

kız sende eskileri bırak şimdi sana karşı nasıl. iyi davranıyorsa ona bak . bak bize yazık değilmi. ne ilk günlerde ne 10 yıl sonra hiçbir yaklaşma yok . dönüp dolaşıp başa dönüyorum

canım ama en önemli zamanlarımda yanımda yoktu düşünsene ameliyat oluyorsun diğer gelinine gidip temizlik yapıyor.ne geçmiş olsun diye arıyor ne geliyor.şimdi gelip arayı bulmaya çalışıyor samimi olmaya çalışıyor ama ben kesinlikle sınırımı koruyorum :))

AMAN BOŞVERİN YA biz onların kızı onlar bizim annemiz değil.olamaz.gölge etmesinler.eşlerimizle aramızı bozmasınlar yeter.ben çok iyi niyetli yaklaştım aradım sordum hediyeler aldın...tın...evimize bir buçuk sene adım atmayan halimizi sormayanlar bebek olunca ardılar geldiler hatta biri geliyor biri gidiyor o kadar saat yoldan.yapacak bir şey yok.ben Allaha havale ettim ama bana yapmadığı tek bir şey için de kızından görsün dedim...

boşverin be onlardan da anne olmayıversin sürekli ara sor kendileri aramasın sormasın ama hep senden ilgi beklesin oldu canım, arayıp sormayan kadına ilgi sevgi haram olsun, hamileyken, hastayken vs vs zamanlarda bile hal hatır sormayan ne oldu nasılsın demeyen kadından annemi olurmuş eksik kalsın, hep biz arıyacaz hep biz ilgi göstericez pış pışlıcaz yok öyle bir dünya kimse kusura bakmasın...

Açıkçası ben kendimi kızı ile kıyaslayamam, o onun öz evladı beslemiş büyütmüş bu yaşa getirmiş ve ölene dek hep bi eli üstünde olacak
Aynı şekilde öz annemi de kayınvalide ile kıyaslayamam, kayınvalidemi birkaç yıldır tanıyorum üzerimde hiç bi emeği ve kan bağı yok.

ilk zamanlar çok yaklaşmaya çalıştım
anneler gününde altın yüzük aldım ayy niye masraf ettin dedi
oğlumla birlikte kendini ziyarete giderken çiçek aldım ayy ne gereği vardı solar iki gün sonra dedi
yine bir özel günde başörtüsü aldım kalkıp ne teşekkür etti ne bişey dedi ne de kalkıp öptü
çok sohbet etmeye şakalaşmaya çalıştım hep bir ters cevap verdi
güya çocuk sevmeye gelir bize daha çocukların saçlarını oksadığını görmedim
doğumdan sonra güya bana yardım etmeye geldi,
benim evde yemekler yapıp akrabalarını davet edip keyf yaptı
kalkıp bana su vermedi çocuğuma mama vermedi
evlendiğimiz günden beri hiçbişe konuda yakında olmadı yardımda etmedi
sonra kendi kendime bunun kişiliği bu böyle kabul edeyim dedim
beklemedim istemedim hiç ama insan böyle olurmu yaa
evladına nasıl böyle tepkisiz kalabilir

ben bu kadını böyle kabul etmiştim asla saygısızlık etmemişimdir

ama şimdi böyle kızını düşündüğünü görünce hadi ben yabancıyım boşver insan oğlunu düşünür be

geçenlerde hastalandım eşim acile götürdü ayakta duracak halim yoktu
doktora yalvardım resmen nolur vitamin felan verin de evde 3 tane çocuk var bakacak kimse yok dedim
bana geçmiş olsun diyeceği yerde ay dikkat et kendine yok düzenli beslenmiyorsunuz diye suçlu durumuna sokmaya çalışıyor beni..

vs vs uzar bunlar
ama ben bütün bunlara rağmen onu sevmeye annemin yerine koymaya çalıştım baktım ki hata yapıyorum

şimdi ben bişey beklemiyorum istemiyorum ama üzülüyorum da yani bizleri kızları gibi görseler biz onlara yakın olmazmıyız
sonrada tutup gelinleri beğenmezler

benim kayınvalidem de siziki gibi boşverin yapacak bişi yok
değiştiremeyiz bende işi boşvermekte buldum

doğru cnm sende haklısın. ne bilim benim hiç böyle samimi olan sıcak bir kv olmadığı için hrelde. kardeşimin kv side çok sıcak ama kardeşim çok resmi . meraba nasılsın o kadar

doğru cnm sende haklısın. ne bilim benim hiç böyle samimi olan sıcak bir kv olmadığı için hrelde. kardeşimin kv side çok sıcak ama kardeşim çok resmi . meraba nasılsın o kadar

kız boşver en güzeli ya keşke benimkide öyle olsa hehe

bende artık boşverdim hiç çabalamayacağım
yoruldum artık 10 yıl geçti kadına ne güzellik yaptıysam kalkıp bir tebessüm etmedi
kendisi bilir
bende kendi hayatıma yoluma bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…