- Konu Sahibi meryemmeryem
-
Birgün Prof.Üstün Dökmen konuşmalarında şöyle demişti;
Erkek anneleri neden anne değilsiniz de kayınvalidesiniz?
neden kızların anneleri damatlarının annesi olabiliyorken siz neden anne olamıyorsunuz dedi..
küçücük bi üzüntümü paylaşmak istiyorum sadece ;
6 yıllık evliyim , 10 yıldır eşimin ailesiyle tanışıyorum.
çalışan 3 çocuk annesiyim ee haliyle hiçbir şeye yetişmem mümkün olmuyor..
yetişiyorum ama nasıl gelinde sorun bana yineden şükürler olsun rabbime ..
bunca yıldır kayınvalidem 1 kerecik akşam yemeği yaptım iş çıkışı alın götürün veya buyrun yiyin diye ne aradı ne söyledi..
görümcem evleneli 1 hafta oldu kayınvalidem hergün yemek yapıyor kızına geçerken al götür diyor...
eee şimdi ben böyle kayınvalideye nasıl anne diyeyim nasıl yakın olayım nasıl seveyim
bu haksızlık değil midir..
gelinler neden hep bir adım uzakta dışarda olur...
böyle bir durum karşısında bende haliyle sevemiyorum yaklaşamıyorum yakın olamıyorum kayınvalideme
üzülüyorum gerçekten annemi kaybettim 8 ay oldu yaklaşık..
keşke kayınvalidem de annem gibi yakın olsaydı annem gibi sevebilseydim diyorum ama yok işte yok
öncelikle fikirlerinizi paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ederim
üç çocuğu isteyerek yapmadım bir oğlum vardı sonra ikiz bebeklerim oldu korunmama rağmen
hiç bir zaman kayınvalidemden yardım beklemedim
ilk tanıştığımız günden beri hep sıcak olmaya ona karşı iyimser olmaya çalıştım
ama her defasında beni tersleyen sürekli negatif bir elektirik yayan bir kadın ne yazıkki
öyle kabul ettim 3 çocuğum var şuana kadar ne bir süt verdi onlara ne altını değiştirdi
yani hiçbir yardımını görmedim zaten istemedim de beklemedim de
ama bunca yıl ben onu oyle kabul ettim kişiliği bu değil dedim ama baktımki öyle değilmiş işte
birde annemi kaybedince onu annem gibi görmeyi çok istedim
sarılmak öpmek gülmek sohbet etmek birlikte zaman geçirmek...
ama ne yazıkki ona yaklaşmak çok zor hep bir duvar vardı önünde
yine boşverdim bu kadın böyle kabul etmeliyim dedim
ama kızı evlenince baktımki nasılda değişik benim tanıdığım kadın değil sanki
benimde zoruma gitti ne bileyim yoksa bir yardım felan beklediğim yok
bende anneyim şimdi kendimi onun yerine koyuyorum
ben oğlumun evine en ufak bir yardım etmeyipte hep kızıma kızıma diyemem bu haksızlıktır diye düşündüm
ölye efkarlandım işte
efkarlanmışındır sende haklısın
plansız ikiz hamilelik
benim 1 kızım var ve bizde ikiz genetik
bazen düşünüyorum ikiz doğurursam ne olur acaba diye
benim de kendi annem yok küçükkken kaybettim
ister istemez bekliyoruz bişeyler
bende ilk doğum yaptığımda çok bekledim kv demden
ama şimdilerde kızıyorum o halime neden beklemişim diye
ben işe başlayınca tam 5 yıl baktı kızıma Allah bin kere razı olsun
insan istemese de üzülür kendi kızına yapıyor da bana neden yapmıyor diye
boşver sen güçlü ol canım.. takmamaya çalış
neden kızların anneleri damatlarının annesi olabiliyorken siz neden anne olamıyorsunuz dedi..
bunca yıldır kayınvalidem 1 kerecik akşam yemeği yaptım iş çıkışı alın götürün veya buyrun yiyin diye ne aradı ne söyledi..
görümcem evleneli 1 hafta oldu kayınvalidem hergün yemek yapıyor kızına geçerken al götür diyor...
eee şimdi ben böyle kayınvalideye nasıl anne diyeyim nasıl yakın olayım nasıl seveyim
böyle bir durum karşısında bende haliyle sevemiyorum yaklaşamıyorum yakın olamıyorum kayınvalideme
keşke kayınvalidem de annem gibi yakın olsaydı annem gibi sevebilseydim diyorum ama yok işte yok
düşünmezler canım her erkek annesi değildir heralde insan olan adil olurda , diğerlerinin kafaları çok farklı çalışıyo
bugünde benin kaynanam dayımın kızı doğum yaptı yengemle konuşmuluğu yok numarasını ver hayırlı olsuna arıyım diyo , tamam ne var bunda diyceksinzde bukadar ince düşünceli görgülülerdi madem kızlarınada deselerdi ya ilaydayı ara sen ablasın diye1 hafta yattım hastanede ne aradı ne sordu bebeği görmeyede 10 gün sonra geldi
bu ne iki yüzlülük işte kafada ne dolaşıyo bilemiyorum artık
öncelikle fikirlerinizi paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ederim
üç çocuğu isteyerek yapmadım bir oğlum vardı sonra ikiz bebeklerim oldu korunmama rağmen
hiç bir zaman kayınvalidemden yardım beklemedim
ilk tanıştığımız günden beri hep sıcak olmaya ona karşı iyimser olmaya çalıştım
ama her defasında beni tersleyen sürekli negatif bir elektirik yayan bir kadın ne yazıkki
öyle kabul ettim 3 çocuğum var şuana kadar ne bir süt verdi onlara ne altını değiştirdi
yani hiçbir yardımını görmedim zaten istemedim de beklemedim de
ama bunca yıl ben onu oyle kabul ettim kişiliği bu değil dedim ama baktımki öyle değilmiş işte
birde annemi kaybedince onu annem gibi görmeyi çok istedim
sarılmak öpmek gülmek sohbet etmek birlikte zaman geçirmek...
ama ne yazıkki ona yaklaşmak çok zor hep bir duvar vardı önünde
yine boşverdim bu kadın böyle kabul etmeliyim dedim
ama kızı evlenince baktımki nasılda değişik benim tanıdığım kadın değil sanki
benimde zoruma gitti ne bileyim yoksa bir yardım felan beklediğim yok
bende anneyim şimdi kendimi onun yerine koyuyorum
ben oğlumun evine en ufak bir yardım etmeyipte hep kızıma kızıma diyemem bu haksızlıktır diye düşündüm
ölye efkarlandım işte
canım sen ona kızı gibi davrandın mı? adım attın mı?
bu arada başın sağ olsun kolay değil çok üzüldüm
benimde kayınvalidem tam tersi yemek yapar bizi çağırır ama bende annem gibi sevemem çünkü gelinlerin arasında ayrım yaptı ilk evlendiğimizde..
kız sende eskileri bırakşimdi sana karşı nasıl. iyi davranıyorsa ona bak . bak bize yazık değilmi. ne ilk günlerde ne 10 yıl sonra hiçbir yaklaşma yok . dönüp dolaşıp başa dönüyorum
canım ama en önemli zamanlarımda yanımda yoktu düşünsene ameliyat oluyorsun diğer gelinine gidip temizlik yapıyor.ne geçmiş olsun diye arıyor ne geliyor.şimdi gelip arayı bulmaya çalışıyor samimi olmaya çalışıyor ama ben kesinlikle sınırımı koruyorum :))
doğru cnm sende haklısın. ne bilim benim hiç böyle samimi olan sıcak bir kv olmadığı için hrelde. kardeşimin kv side çok sıcak ama kardeşim çok resmi . meraba nasılsın o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?