Ah bu kayınvalideler...

Ah ahh ayni iste olay yani.. Ben de hizmet etmiyorm sonuna kadr da hakliyiz bence milletten duyuyorm ya calisiyosn sen kizim diye yerinden kaldirmiyorlar kizlari, biz bi de ustune hamileyiz yaniii

Nasil karailastirmayalm istee.. Bana da hep sen benm kizimsin yok ayirt etmiyom hic bi evladmdan faln diye atarrr tutarr.. Bi de esim nefret ettigi halde boyle kalabalikta opmeye koklamaya calisir koskoca adam yaa annem bana yapmaz yani kiz evlat olmama ragmen.. Sevgi anlayisi sirf gosteris yani anlican.. Esim her seferinde tersler ama alinma gibi bi huyu da yokkk

Amannn Allah bebeklerimize saglik versn de biz idare ederz bunlari cadilik yapariz gerekirse

Hayirli ugurlu olsn canm bebis haberi super bi sey

çooooooooooooooook haklısın. o şimdiden her şey karışıyor. çocuğa bakarkan, bi gun o benim oğlum der, kim bilir çocuğa karakter olarak nasıl buyucek.

iyi yapıyorsun kardeş vallah. boyle olmali

Aynen harika birsey cok şükür rabbim nasip etti artik bizi keyifli ama bir yandan da zor günler bekliyor bu kv lerle
Torunları da gostermelik sevmesinler de

iyi yapıyorsun kardeş vallah. boyle olmali

Aynenn sağolasın kardeşim allah sabir versin hepimize

Aynen harika birsey cok şükür rabbim nasip etti artik bizi keyifli ama bir yandan da zor günler bekliyor bu kv lerle

çunku ıyı nıyetle davranırsan, kaynanan ustune yurur. benım durumum bu malesef. ama elde bi şey gelmıyor. sabırdan susmaktan bıktım. onlara kırmamak için eziyet etmemek için kendime eziyyet edıyorum

Aynen oyle canm hem keyifli hem zor gunler dedigin gibi Allah sabir verir insallah yardimci olur bizee..

Valla o da sahibeli bi konu yani torunu da sevmeye gelince sevip emege gelince kacma ihtimali yuksek benimkinin.. Bakar yani belki ama nasil bakar istee..

çunku ıyı nıyetle davranırsan, kaynanan ustune yurur. benım durumum bu malesef. ama elde bi şey gelmıyor. sabırdan susmaktan bıktım. onlara kırmamak için eziyet etmemek için kendime eziyyet edıyorum

Ah canm icine attigin her seyin zarari sana, ben en sonunda patladim gayet de memnunum, simdi en azndan kafasina gore aramiyo karismaya kalkismiyo bi iki haftadir boyle.. Bundan sonra da boyle olacak insallah..kendine eziyet etme asla canm canina yazik

inşallah bende senin gibi boyle davranıım. çok mutlu olurum ben de. bana dua et. onların yanında öz guvenım kayboldu

Böyle insanlar için annem yemek var yapış iş var sıvış der

inşallah bende senin gibi boyle davranıım. çok mutlu olurum ben de. bana dua et. onların yanında öz guvenım kayboldu

Insallh canm benim insallah sen de daha fazla kendini dusunursun. Kimse icin kendinden vazgecme hem demhic kimse icin.. Ben de cok uzunn sure iyiniyetle davrandm ama her seyi anlamama ragmen sanki ben safim gibi is cevirmeye kalkti kv, karismaya kalkti, oysa ben saygimdan esime sevgimden bi sey demedikce uste cikabilecegini sandi... Ama artk yok eski gunler. Gercekten ayip ve gunah yaptiklari bence.. Bi kere evin huzurunu kaciriyorlar yani Rabbim razi olur mu buna ama bosvercez elden geldikce, az gorusecez ve gerekeni de solicez canm.. Baska turlu olmuyor...
Ha tabi cocuk olunca meaafe cok zor ama inan ki o zman da bakarsa kendi oglunicn bakacak kizima ve mumkun mertebe yanlarinda az vakit gecirecegim cocugumu alip hemen ilk firsatta evime gelecegm, yani cocuguma bakiyorsa benden minnet beklemesn, evimin huzuru her seyden onemli.. O yuzdenn Allah yardim eder insallah bizleree

Aynen aynen kesinlikle ayni benm kv

bazi yorumlarınız kızlar beni gulduruyor

Aynen aynen kesinlikle ayni benm kv

bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…