- Konu Sahibi ozdemircan
Kızlar erkek arkadaşımla mutlu bir beraberliğimiz var Maşallah diyeyim erkek arkadaşım dünya iyisi ağzımın içine bakar birşey diyeyim isteyeyim diye beni şımartmak bir ihtiyacımı gidermek için elinden geleni yapar. Hostes olmamı istemese bile gittiğim tüm sınavlarda yanımdaydı dualar etti ardımdan. Sırf sen istiyorsun diye istiyorum dedi. Neyse konuya geleyim ailem onu ailesi beni çok sever. Artık söz düşünüyorduk ama annesi ile annemi tanıştırdığımda olaylar koptu annesi çocuk gibi gittiğimiz her yerde sorun çıkardı restauranta gittik çöp şiş kuzu değil dana diye bile orda sorun çıkarttı ben ve erkek arkadaşım annemin yanında yerin dibine girdik. Söz düğün vs den açılınca daha önce erkek arkadaşıma nikah yapın bitsin demiş oda (ablası var bitane o düğün Nişan herşeyi yapılarak evlenmiş ) kızına düğün yaparken oğluna nikah mı diyorsun demiş. Annemle bana da açtı konuyu o gün annesi ne istiyorsun diye nişan dedim bizden kimse gelmez nişana artık insanlar nişanı gereksiz buluyor dedi(bende erkek arkadaşıma ablana yapılan nişana gitmeyen bana da gelmesin ama ona gidenler gelmezse artniyet ararım bu işte dedim) artık yeni nesil kızlar kına istemiyor diye laf atıyor yok düğünü kafam çekmiyor nikah yapın ardından seçkin aileler ile yemek yersiniz diyor resmen oğluna ne nişan ne kına ne düğün istiyor sonra tutturmuş yemekli yapalım diye ama yemekli düğünler 2 kişilik davetiyeli olursa istemiyorum çünkü bizim çevremizde kalabalık 2 kişilik davetiye ile olacak şey değil gönlümden geçen hiç birşeye razı değil annesi. Annem bu nedenle çok karşı çıktı istemedi söz için gelmelerini erteledi brn uçuşta iken erkek arkadaşım gelmiş annemle konuşmuş Erkek arkadaşım manevi olarak yanımda olacaklarsa olurlar maddi olarak zaten ben herşeyi tek yapıcam anne baba olarak yanımda durmazlarsada durmasınlar önemli olan xxxx ve onun ne istediği garantisini veriyorum herşey onun istediği gibi olacak demiş (zaten kendisi de ailesiyle çok anlaşamıyor evlenince ailesi şehir dışına yerleşmeye düşünüyor ) ama annem annesi çok huysuz bile bile mi kendini yakacaksın diyor ne yapmalıyım erkek arkadaşıma güveniyorum ama annemin gönlünü edemiyorum düğün hazırlıklarında çok sorun çıkarır o kadın diyor
Son düzenleme: