- Konu Sahibi ozdemircan
Cok kotu zamanlar gecirmissiniz .okurken cok uzuldum.valla burdan canim gitti inan.allaha saril yoluna bebeginle devam et.Buna benzer seyler yasamis biri olarak yazmak istedim. Ben yazayim, eger siz altindan kalkarim boyle seyler olursa derseniz evlenin derim...
Esimi cok seviyorum. 11 yildir flort+nisan+evlilik beraberiz. 4yil oldu evleneli. Isteme işi baslayinca asil yuzu cikti benim kv ve kp nin de. Herseyde paramiz yok dediler. Nisani biz yaptik. Tek istedigim nisan icin elbiseydi ondan. Almamak icin direndi. Sonunda aldik ama carsiya cikar cikmaz param yok pahali alamam dedi. Bize sunu kiz evi yapar bunu kiz evi yapar dedi. Bisi demedik. Annem cok direndi ama ben dinlemedim evlendim. Dugun konusmasinda ise asil bomba patladi. Kp baya agir konustu "onu yapamam, bunu alamam, param yok, orda oturmalarina izin vermem, elini taşın altina sok, kizına bu zaman kadar ne aldin, ben nisana su kadar para harcadim (ki bana bi kolye bi de kucuk tek tas taktilar. Baska hicbisi yapmadilar)" gibi bir suru sey. Kinayi yemekli ve dugun gibi salonda annem yapti. Neyse evlendik. Kv surekli her gun aradi, oraya mi gittin burda misin, aaa annendeymissin o zaman yarinda bana gel...oysa calisan insandim. Herseyde hesap sordu. Afedersiniz ic camasirimi utulememe kadar karisti. 2ay gecti ben feci hastalandim. Tam 3yil cektim. işimi de biraktim cunku calisamaz hale geldim. Kv surekli annemi kiskandi. Hastayim annemde kaliyrm diye "bu kizlarda hep analarini istiyr" diye kizdi milletin icinde. Ilk bebegimde kanamam vardi. Anlatmadigi kimse kalmadi kendi de yazliginda keyifyeydi. Bebegi kaybettim kendi babasi bana kizdi, sonra ikinci bebegi de kaybettim.daha hastanedeyken "suc oglumda degil kizinin rahmi bebek tutmuyr" dedi. Sonra saglikli gebeligim oldu bu kez de bebegime aldiklarima kavga cikardi, ben alacaktim sen niye aldin diye. Dogurdum ertesi gunu kayniyla bir olup evimde kavga cikardi cunku dogumda kimseyi yanimda goturmedim diye..lohusaligimi zehir etti. Annem 1 gece bile yanimda kalamadi onun yuzunden. Sonun da ne mi oldu. 45 gunluk lohusayken deli gibi kusmaya basladim. 2kilo verdim ayni gun. Kv ve kp de karsimda oglumla resim cektirme derdindeydi. 2gun sonra da yazliga gittiler. Ben de anneme. Anneme gittim diye aradi gelelim biz de kal diye. Gelsen de kalmam dedim. O da kocami arayip karin beni istemiyr diyince bence film koptu. Benim icin bitmistir kv dedim. Daha saymadigim bir suru sey oldu. O gunden beri yani 1yildir sadece kocamla gidip geliyrm. Ben istemeden evime sokmuyrm. Ararsa her zaman acmiyrm. O da ilgi cekmek icin psikolojim bozuldu diyip psikiyatriste gidecekmis bugun. Cunku kendi kv si hastalandi, ona bakmamak icin bahane gerekti, tuttu bi bakici atti kadini basindan. Ama ben bunlari bile yazarken elim ayagim titriyr sinirden.
Uzun lafin kisasi ne kadar seversen sev, aile olmayinca olmuyr bence. Karar senin arkadasim.
Konu sahibi arkadasim : sevgilinizle araniz iyi ne guzel allah bozdurtmasin.ilerde yasanabilecek her durumda yaninizda olacagindan eminseniz devam edin.fakat bunun garantisini%100kimse veremez sanirim.
Herseyinizi kendnz yapin.sonra bunu ben yaptm derdine dusurmeyin annesini babasini.nisaninizi oyle buyuk bisey yapmayin.arada orta bi merasim olsun.dugunde de salon dugunu olsun yemek olayina falan girmeyin.bunlara harcayacaginiz parayla ev esyasi alin.
Hatta sevgilinizle simdiden esya alin bakin.dugun dernek iki saat oyna geciyo vakit.orda harcayacaginiz miktarla orya kalite degil iyi kaliteli seyler alirsiniz.ilk basta da evinizde hersey olsun ugrasmayin.bu sekilde hetseyi kendiniz yapmis olursunuz ve fazla borca girmemis olursunuz.en temel seyleri en kaliteli al. Durumunuz duzelir 6ada cikarsiniz.kalan eksiklerinizi alirsiniz.tabiki sizin karariniz.
Bir nisan iki dugun yapmis biri olarak diyorum.eglenceler guzel oluyo ama bi kac saat icin parami esyalarimdan kistm dugun gecti oturdgm seyleri daha bi istefigim olsaydi dedim