Ah bu kaynana lar

Buna benzer seyler yasamis biri olarak yazmak istedim. Ben yazayim, eger siz altindan kalkarim boyle seyler olursa derseniz evlenin derim...

Esimi cok seviyorum. 11 yildir flort+nisan+evlilik beraberiz. 4yil oldu evleneli. Isteme işi baslayinca asil yuzu cikti benim kv ve kp nin de. Herseyde paramiz yok dediler. Nisani biz yaptik. Tek istedigim nisan icin elbiseydi ondan. Almamak icin direndi. Sonunda aldik ama carsiya cikar cikmaz param yok pahali alamam dedi. Bize sunu kiz evi yapar bunu kiz evi yapar dedi. Bisi demedik. Annem cok direndi ama ben dinlemedim evlendim. Dugun konusmasinda ise asil bomba patladi. Kp baya agir konustu "onu yapamam, bunu alamam, param yok, orda oturmalarina izin vermem, elini taşın altina sok, kizına bu zaman kadar ne aldin, ben nisana su kadar para harcadim (ki bana bi kolye bi de kucuk tek tas taktilar. Baska hicbisi yapmadilar)" gibi bir suru sey. Kinayi yemekli ve dugun gibi salonda annem yapti. Neyse evlendik. Kv surekli her gun aradi, oraya mi gittin burda misin, aaa annendeymissin o zaman yarinda bana gel...oysa calisan insandim. Herseyde hesap sordu. Afedersiniz ic camasirimi utulememe kadar karisti. 2ay gecti ben feci hastalandim. Tam 3yil cektim. işimi de biraktim cunku calisamaz hale geldim. Kv surekli annemi kiskandi. Hastayim annemde kaliyrm diye "bu kizlarda hep analarini istiyr" diye kizdi milletin icinde. Ilk bebegimde kanamam vardi. Anlatmadigi kimse kalmadi kendi de yazliginda keyifyeydi. Bebegi kaybettim kendi babasi bana kizdi, sonra ikinci bebegi de kaybettim.daha hastanedeyken "suc oglumda degil kizinin rahmi bebek tutmuyr" dedi. Sonra saglikli gebeligim oldu bu kez de bebegime aldiklarima kavga cikardi, ben alacaktim sen niye aldin diye. Dogurdum ertesi gunu kayniyla bir olup evimde kavga cikardi cunku dogumda kimseyi yanimda goturmedim diye..lohusaligimi zehir etti. Annem 1 gece bile yanimda kalamadi onun yuzunden. Sonun da ne mi oldu. 45 gunluk lohusayken deli gibi kusmaya basladim. 2kilo verdim ayni gun. Kv ve kp de karsimda oglumla resim cektirme derdindeydi. 2gun sonra da yazliga gittiler. Ben de anneme. Anneme gittim diye aradi gelelim biz de kal diye. Gelsen de kalmam dedim. O da kocami arayip karin beni istemiyr diyince bence film koptu. Benim icin bitmistir kv dedim. Daha saymadigim bir suru sey oldu. O gunden beri yani 1yildir sadece kocamla gidip geliyrm. Ben istemeden evime sokmuyrm. Ararsa her zaman acmiyrm. O da ilgi cekmek icin psikolojim bozuldu diyip psikiyatriste gidecekmis bugun. Cunku kendi kv si hastalandi, ona bakmamak icin bahane gerekti, tuttu bi bakici atti kadini basindan. Ama ben bunlari bile yazarken elim ayagim titriyr sinirden.
Uzun lafin kisasi ne kadar seversen sev, aile olmayinca olmuyr bence. Karar senin arkadasim.
Cok kotu zamanlar gecirmissiniz .okurken cok uzuldum.valla burdan canim gitti inan.allaha saril yoluna bebeginle devam et.

Konu sahibi arkadasim : sevgilinizle araniz iyi ne guzel allah bozdurtmasin.ilerde yasanabilecek her durumda yaninizda olacagindan eminseniz devam edin.fakat bunun garantisini%100kimse veremez sanirim.
Herseyinizi kendnz yapin.sonra bunu ben yaptm derdine dusurmeyin annesini babasini.nisaninizi oyle buyuk bisey yapmayin.arada orta bi merasim olsun.dugunde de salon dugunu olsun yemek olayina falan girmeyin.bunlara harcayacaginiz parayla ev esyasi alin.

Hatta sevgilinizle simdiden esya alin bakin.dugun dernek iki saat oyna geciyo vakit.orda harcayacaginiz miktarla orya kalite degil iyi kaliteli seyler alirsiniz.ilk basta da evinizde hersey olsun ugrasmayin.bu sekilde hetseyi kendiniz yapmis olursunuz ve fazla borca girmemis olursunuz.en temel seyleri en kaliteli al. Durumunuz duzelir 6ada cikarsiniz.kalan eksiklerinizi alirsiniz.tabiki sizin karariniz.

Bir nisan iki dugun yapmis biri olarak diyorum.eglenceler guzel oluyo ama bi kac saat icin parami esyalarimdan kistm dugun gecti oturdgm seyleri daha bi istefigim olsaydi dedim

Cok kotu zamanlar gecirmissiniz .okurken cok uzuldum.valla burdan canim gitti inan.allaha saril yoluna bebeginle devam et.

Konu sahibi arkadasim : sevgilinizle araniz iyi ne guzel allah bozdurtmasin.ilerde yasanabilecek her durumda yaninizda olacagindan eminseniz devam edin.fakat bunun garantisini%100kimse veremez sanirim.
Herseyinizi kendnz yapin.sonra bunu ben yaptm derdine dusurmeyin annesini babasini.nisaninizi oyle buyuk bisey yapmayin.arada orta bi merasim olsun.dugunde de salon dugunu olsun yemek olayina falan girmeyin.bunlara harcayacaginiz parayla ev esyasi alin.

Hatta sevgilinizle simdiden esya alin bakin.dugun dernek iki saat oyna geciyo vakit.orda harcayacaginiz miktarla orya kalite degil iyi kaliteli seyler alirsiniz.ilk basta da evinizde hersey olsun ugrasmayin.bu sekilde hetseyi kendiniz yapmis olursunuz ve fazla borca girmemis olursunuz.en temel seyleri en kaliteli al. Durumunuz duzelir 6ada cikarsiniz.kalan eksiklerinizi alirsiniz.tabiki sizin karariniz.

Bir nisan iki dugun yapmis biri olarak diyorum.eglenceler guzel oluyo ama bi kac saat icin parami esyalarimdan kistm dugun gecti oturdgm seyleri daha bi istefigim olsaydi dedim

Tesekkur ederim. Disardan kendime bakinca ben de acidim, ben mi yasadim bunlari diye. Ama oldu iste. Annedir dedim, uzulmesin dedim, esimin hatri dedim hep sustum..zamanla da kadinin şerrinden korktum sustum. Ama artik susmayi dusunmuyrm. Tek bir kotu lafini bekliyrm patlamak icin...

Konu sahibi arkadasim. Benim de esim beni cok seven biri. O da ben herseyi yaparim vs derdi. Benim derdim hicbir zaman kina, dugun, nikah, esya, takı yani maddiyat olmadi. Yanlis anlamayin siz oylesiniz anlaminda yazmadim, sadece benim kvgilin mantigini anlamaniz icin yazdim bu kismi. Buna ragmen bize cok sorun yasattilar. Hala da yasatiyrlar. Bir kez bile param yok demedim, bize para verin demedim ama her yerde sanki bize para veriyrlar bizim evimizi gecindiriyrlar havasi yarattilar. Esim ilk zamanlar cok ezdirdi ikimizi de. Bana sen haklisin ama onlarda ailem dedi. Onlar da ezdikce ezdi. Esim artik onlara karsi durup diyecegini diyr ama bu kez de onlar sallamiyr. Biz bildigimizi okuruz diyrlar. Yani basta ben yaparim, ben korurum, ben hallederim diyr esler ama iş ciddiye binince arada kaliyrlar ve anlayisi bizden bekleyip bizi eziyrlar. Insallah siz sorun yasamazsiniz.

Kızlar erkek arkadaşımla mutlu bir beraberliğimiz var Maşallah diyeyim erkek arkadaşım dünya iyisi ağzımın içine bakar birşey diyeyim isteyeyim diye beni şımartmak bir ihtiyacımı gidermek için elinden geleni yapar. Hostes olmamı istemese bile gittiğim tüm sınavlarda yanımdaydı dualar etti ardımdan. Sırf sen istiyorsun diye istiyorum dedi. Neyse konuya geleyim ailem onu ailesi beni çok sever. Artık söz düşünüyorduk ama annesi ile annemi tanıştırdığımda olaylar koptu annesi çocuk gibi gittiğimiz her yerde sorun çıkardı restauranta gittik çöp şiş kuzu değil dana diye bile orda sorun çıkarttı ben ve erkek arkadaşım annemin yanında yerin dibine girdik. Söz düğün vs den açılınca daha önce erkek arkadaşıma nikah yapın bitsin demiş oda (ablası var bitane o düğün Nişan herşeyi yapılarak evlenmiş ) kızına düğün yaparken oğluna nikah mı diyorsun demiş. Annemle bana da açtı konuyu o gün annesi ne istiyorsun diye nişan dedim bizden kimse gelmez nişana artık insanlar nişanı gereksiz buluyor dedi(bende erkek arkadaşıma ablana yapılan nişana gitmeyen bana da gelmesin ama ona gidenler gelmezse artniyet ararım bu işte dedim) artık yeni nesil kızlar kına istemiyor diye laf atıyor yok düğünü kafam çekmiyor nikah yapın ardından seçkin aileler ile yemek yersiniz diyor resmen oğluna ne nişan ne kına ne düğün istiyor sonra tutturmuş yemekli yapalım diye ama yemekli düğünler 2 kişilik davetiyeli olursa istemiyorum çünkü bizim çevremizde kalabalık 2 kişilik davetiye ile olacak şey değil gönlümden geçen hiç birşeye razı değil annesi. Annem bu nedenle çok karşı çıktı istemedi söz için gelmelerini erteledi brn uçuşta iken erkek arkadaşım gelmiş annemle konuşmuş Erkek arkadaşım manevi olarak yanımda olacaklarsa olurlar maddi olarak zaten ben herşeyi tek yapıcam anne baba olarak yanımda durmazlarsada durmasınlar önemli olan hatice ve onun ne istediği garantisini veriyorum herşey onun istediği gibi olacak demiş (zaten kendisi de ailesiyle çok anlaşamıyor evlenince ailesi şehir dışına yerleşmeye düşünüyor ) ama annem annesi çok huysuz bile bile mi kendini yakacaksın diyor ne yapmalıyım erkek arkadaşıma güveniyorum ama annemin gönlünü edemiyorum düğün hazırlıklarında çok sorun çıkarır o kadın diyor
senin bu kv adayı dengesiz ne yapacağını şaşırmış.

Kusura bakma yanlışta anlama ama mutlu olamazsın. Nişanlın istediği kadar iyi olsun.hayatını karartmak istiyorsan evlen.

Kızlar erkek arkadaşımla mutlu bir beraberliğimiz var Maşallah diyeyim erkek arkadaşım dünya iyisi ağzımın içine bakar birşey diyeyim isteyeyim diye beni şımartmak bir ihtiyacımı gidermek için elinden geleni yapar. Hostes olmamı istemese bile gittiğim tüm sınavlarda yanımdaydı dualar etti ardımdan. Sırf sen istiyorsun diye istiyorum dedi. Neyse konuya geleyim ailem onu ailesi beni çok sever. Artık söz düşünüyorduk ama annesi ile annemi tanıştırdığımda olaylar koptu annesi çocuk gibi gittiğimiz her yerde sorun çıkardı restauranta gittik çöp şiş kuzu değil dana diye bile orda sorun çıkarttı ben ve erkek arkadaşım annemin yanında yerin dibine girdik. Söz düğün vs den açılınca daha önce erkek arkadaşıma nikah yapın bitsin demiş oda (ablası var bitane o düğün Nişan herşeyi yapılarak evlenmiş ) kızına düğün yaparken oğluna nikah mı diyorsun demiş. Annemle bana da açtı konuyu o gün annesi ne istiyorsun diye nişan dedim bizden kimse gelmez nişana artık insanlar nişanı gereksiz buluyor dedi(bende erkek arkadaşıma ablana yapılan nişana gitmeyen bana da gelmesin ama ona gidenler gelmezse artniyet ararım bu işte dedim) artık yeni nesil kızlar kına istemiyor diye laf atıyor yok düğünü kafam çekmiyor nikah yapın ardından seçkin aileler ile yemek yersiniz diyor resmen oğluna ne nişan ne kına ne düğün istiyor sonra tutturmuş yemekli yapalım diye ama yemekli düğünler 2 kişilik davetiyeli olursa istemiyorum çünkü bizim çevremizde kalabalık 2 kişilik davetiye ile olacak şey değil gönlümden geçen hiç birşeye razı değil annesi. Annem bu nedenle çok karşı çıktı istemedi söz için gelmelerini erteledi brn uçuşta iken erkek arkadaşım gelmiş annemle konuşmuş Erkek arkadaşım manevi olarak yanımda olacaklarsa olurlar maddi olarak zaten ben herşeyi tek yapıcam anne baba olarak yanımda durmazlarsada durmasınlar önemli olan hatice ve onun ne istediği garantisini veriyorum herşey onun istediği gibi olacak demiş (zaten kendisi de ailesiyle çok anlaşamıyor evlenince ailesi şehir dışına yerleşmeye düşünüyor ) ama annem annesi çok huysuz bile bile mi kendini yakacaksın diyor ne yapmalıyım erkek arkadaşıma güveniyorum ama annemin gönlünü edemiyorum düğün hazırlıklarında çok sorun çıkarır o kadın diyor
Bu kaynanalarin gelinlerle ne alıp veremedigi varsa ya sende yüzüne soyle senin kızına öyle mi yaptılar aynısını senin kızına yapsalar neler dersin ne düşünürsun de ya ezdrme kendini ne kadar iyi olsanda sana iyi demiyolar kaynanan iyiyse iyilik yaparsın değilse haftada yada 2 haftada bi gider oturur gelrsnz

Sevgilin yaninda olabilir ama buda lafmi ben nermini annemden daha cok seviyorum diyen bir erkekle evlenmezdim bile. Annenin yeri ayri eşin yeri ayri. Annesini atan insandan hayir gelmez. Anne ben bu kizi seviyorum ister iste ister isteme evlencem der olur biter. Bir annenin hakkini hic bir evlat ödiyemez.
Kaynana derdi çekmeden mutlu mesut yaşayan bir kadına herkes tepkili nedense... Size göre annesini baş tacı yapıp karısına eziyet eden adamlar mükemmel. Sizde inşallah o mükemmel eşe sahip olursunuz

Sorun o zaten kendisinin Bakırköy'de evi var erkek arkadaşımın evinde yaşıyor ordaki kirayı yiyor erkek arkadaşım af çıkınca toplu Ödeme ile emekli etmiş annesini onu yiyor birde erkek arkadaşımın geliri ayıptır söylemesi 5 bin civarı birde alışmış faturaları oğlum ödesin diye şimdi oğluna düğünü çok görüyor bunu sindiremiyorum oda gariban ım bu moral bozukluğu ile annemle beni düzeltmeye ikna etmeye çalışıyor ama arada kendi yıpranıyor annesinin kişilik olarak bana bir derdi yok ama alışverişe bile çıkılmaz o insanla rezil ediyor insanı
Bak bu mesajına istinaden diyebilirim ki, mevzu sen değilsin. Kadın oğlu evlenirse maması kesilir diye düşünüyor. Çok egoistçe. Eğer erkek arkadaşına güveniyorsan, her şartta yanımda olur annesini karıştırmaz diyorsan kendi bildiğini yap ve annesini de uzak tutun bu alışveriş vs mevzularından.

Kaynana derdi çekmeden mutlu mesut yaşayan bir kadına herkes tepkili nedense... Size göre annesini baş tacı yapıp karısına eziyet eden adamlar mükemmel. Sizde inşallah o mükemmel eşe sahip olursunuz
Alakasi yok dengeyi bulcan anne baska eş başka. Benim eşim hic anneci degildir ben hep anneni aradin mi diye sorarim sonucta annesi... eş ve anne rakip dgil

Alakasi yok dengeyi bulcan anne baska eş başka. Benim eşim hic anneci degildir ben hep anneni aradin mi diye sorarim sonucta annesi... eş ve anne rakip dgil
Sanada hak veriyorum ama sen benim ne yaşadığımı bilmiyosun konumda hepsini anlattım. Bende çok uğraştım eşimde arayı bulmak için yapmadığı şey kalmadı. Kimse annesini kolay kolay silmez. Sırf eşim bana aşık diye evlenmemizi istemedi sevenler evlenemez dedi. Sırf benimle evleniyo diye oğlunu dayılarına ve amcalarına dövdürttü. Eşime hep küfrederdi. Ben kaynananın kaç kez ayağına gittim suçum olmadığı halde yalvardım söyle istediğin gibi olayım neyimi beğenmiyosun anne kız gibi olalım. Eşimin annesisin ben seni çok seviyorum dedim. Ama kadın beni istemedi. Hem çirkinsin hem boyun kısa. Oğlum sana aşık istemiyorum evlenirsen oğlumu silerim dedi. Eşimde bu lafları duyunca annesiyle hiç konuşmadı. Ve en son düğünümüzde bu kadın oğlunu yani eşimi sırf benimle evleniyo diye öldürmeye kalktı. Nerminle evleniyosan öl daha iyi dedi. Ben istesemde eşim ailesiyle konuşmuyor. Travma yaşadı öldürme anını unutamıyor psikolojik destek alıyor. Yani anlayacağın canım anne olmak sadece doğurmak değildir. Zor gününde yanında olmayan ve oğlunun canına kasteden bir kadın anne değildir

Back
X