Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yigenim gibi yigenim daha vahim 7yasina giriyor haziranda ve 19kg yumurta yesin diye kek yapiyoruz yogurt yesin diye yogurt corbasi sutu nesquik katarak iciriyoruz patates kizartmasi yiyor eti de sucuktan karsiliyoruz sucuklu tost baskada hicbirsey yemiyor iskelet gibi malesef care bulursaniz benimlede paylasinKızlar benim 15 aylık bir kızım var ve çok iştahsız ne yapacağımı bilmiyorum en son doktora götürdüm oda çok zayıf diyip mama takviyesi verdi ama onuda yemiyor sadece 8 kilo ve bu durum beni çok üzüyor ne yapmalıyım sizce. Şimdiden teşekkürler okuyan herkese
Benim kızım 15 aylıkken 9 kiloydu. Suan 3 yasinda 12.5 kiloKızlar benim 15 aylık bir kızım var ve çok iştahsız ne yapacağımı bilmiyorum en son doktora götürdüm oda çok zayıf diyip mama takviyesi verdi ama onuda yemiyor sadece 8 kilo ve bu durum beni çok üzüyor ne yapmalıyım sizce. Şimdiden teşekkürler okuyan herkese
maalesef denedim ama yemediBenim kızım 15 aylıkken 9 kiloydu. Suan 3 yasinda 12.5 kiloistahini artirmak için bi çok şey denedim. En işe yarayan dut pekmezi oldu . Sabahları 1 kaşık verdim yemek yemeyen kızım mutfağa girip yiyecek biseyler ararken buldum:) şaşıp kalmistim iştahi arttı ama yemesine rağmen kilo almıyor sanırım yapısı böyle bende artık bunu kabullendim hiç üzülmüyorum günlük gereken besinleri alıyor sağlıklı olsun kilo önemli değil. Duy pekmezini tavsiye ederim mutlaka.