- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.512
- 158
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
O benim çok sevdiğim adam, uğruna öleceğim adam, ve beni deli gibi sevdiğine inandığım adam...
Nişan attım bazı saygısız sözlerinden dolayı.
Senden sonra kimse olmaz sen son şansımsın hayatına kimseyi alma diyen adam 50 gün sonra kız istemeye gitti.
10 gün önce de sözlendi.
Bunları duyuyor ve görüyorum çalıştığım iş yerinde akrabası var. Neyse.
Sözlüsüyle fotoğraflarını gördüm benim yüzüklerimin aynısı bütün yüzükleri ona vermiştim.
Tek taş ve söz yüzüğü aynısı ya aynısı.
Telefon almıştı doğum günümde onu geri verdim hem de kabul etmeyip parasını öderken.
Kargocu arkadaşım kıza telefon gönderdiğini söyledi belki de benim telefonum.
Babası da bizim oğlanın kıza gönderiyoruz demiş.
Ah ne garip dünya şimdiki zamanlarda ayrılmasak evliydik.
Olmadı diye uzuldugun şeye gün gelir sevinirsinO benim çok sevdiğim adam, uğruna öleceğim adam, ve beni deli gibi sevdiğine inandığım adam...
Nişan attım bazı saygısız sözlerinden dolayı.
Senden sonra kimse olmaz sen son şansımsın hayatına kimseyi alma diyen adam 50 gün sonra kız istemeye gitti.
10 gün önce de sözlendi.
Bunları duyuyor ve görüyorum çalıştığım iş yerinde akrabası var. Neyse.
Sözlüsüyle fotoğraflarını gördüm benim yüzüklerimin aynısı bütün yüzükleri ona vermiştim.
Tek taş ve söz yüzüğü aynısı ya aynısı.
Telefon almıştı doğum günümde onu geri verdim hem de kabul etmeyip parasını öderken.
Kargocu arkadaşım kıza telefon gönderdiğini söyledi belki de benim telefonum.
Babası da bizim oğlanın kıza gönderiyoruz demiş.
Ah ne garip dünya şimdiki zamanlarda ayrılmasak evliydik.
Olan o kiza olmus.. sen yine sükretmelisin
Yüzük olayını yeni öğrendimDeja vu mu yaşıyorum yoksa benzer bir konu açtın mı önceden? Yüzük ve telefon kargolanma falan daha önce okuduğumu hatırlıyorum
Neden böyle oldu anlamıyorumm, beni çok seviyordu benim için çok şey yaptı çok değişmişti sonra nişanlndıktan sonra aileler işin içine girince her şey çok büyüdü en küçük sorunlar büyüdü sevdiğine emindim gözlerinde görüyordum.demek gözler de yalan söylüyormuşşşartık o kız burda konu açar eşim eski nişanlısına bakıyo sosyal medyadan napmaya çalışıyo unutamadımı beni sevmiyomu falanlar filanlar
Evet maalesef çünkü çok sevdim ve ilk defa birisiyle evlenmek istedim.Aynı evi paylaşmak istedim.Şimdi kimseyle yapamam gibi geliyor yapamıyorum da zatenBununla hala ayrilmasaydik evlimiydik diyorsun birde ?
Allah seni korumus canim bi habersinEvet maalesef çünkü çok sevdim ve ilk defa birisiyle evlenmek istedim.Aynı evi paylaşmak istedim.Şimdi kimseyle yapamam gibi geliyor yapamıyorum da zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?