Ah bu nasıl karaktersizlik

Ne karaktersizlik ama. Yakışan giyiyor işte.

Çok şanslısınız. Hiiiç üzülmeyin.

karakter herkeste olaydı dünya muhteşem bir yer olurdu boşver kurtulduğuna şükür et çünkü değmeyecek kişiliksizmiş

Oha adam masraftan kaçınmış.
Yalnız o akraba da senden haber uçuruyor o adama. Dikkat et derim.

Olmadı diye uzuldugun şeye gün gelir sevinirsin

Olan o kiza olmus.. sen yine sükretmelisin

Aynen ya düşünsene nişanlının eski nişanlısının taktığı yüzüğü takıyosun; onun telefonunu kullanıyosun. Bi de bunların ilk kullanıcısını kendin zannediyosun ve seviniyosun. Çok ezikçe.

artık o kız burda konu açar eşim eski nişanlısına bakıyo sosyal medyadan napmaya çalışıyo unutamadımı beni sevmiyomu falanlar filanlar

artık o kız burda konu açar eşim eski nişanlısına bakıyo sosyal medyadan napmaya çalışıyo unutamadımı beni sevmiyomu falanlar filanlar
Neden böyle oldu anlamıyorumm, beni çok seviyordu benim için çok şey yaptı çok değişmişti sonra nişanlndıktan sonra aileler işin içine girince her şey çok büyüdü en küçük sorunlar büyüdü sevdiğine emindim gözlerinde görüyordum.demek gözler de yalan söylüyormuşşş

Ayy çok zor ya ayrılığı yeni yeni kabullendim bende nişanlımdan ayrıldım inşallah uzun süre kimseyle olmaz çok zor olur benim için

Zor bir durum.Hayatta en korktuğum şeylerden biri şu sıralar başkasıyla duymak,görmek.İnsanın içi acır.Zor biliyorum fakat imkansız değil zamanla kabulleneceksin.Sırf hayatımda biri olsun evleneyim diye düşünen biriymiş demekki.

öhhhh beeee, heralde evleniyimde kim olursa olsun kafasındaydı. Hediyeydi, yüzüktü hepsi masraf tabi devir tasarruf devri. Kafaya bak

Iğrenç ya midesiz herif nasıl sizin yüzüğünüzü takar sözlüsüne yazık değil mi kıza? Şükredinki kurtulmuşsunuz böyle bi insana güven olmaz her şeyi yapabilir.

Kiz daha ilginc geldi bana.. Hic mi gormemis sizin eski resimleri ki yuzuk telefon habersizce kullaniyor. Yuzuk yahu! Daha nasil "kisiye ozel" olsun bir esya, pes..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…