- 5 Ekim 2015
- 162
- 207
- 23
- 33
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
AnlamadımBu ne murdarlık?!?
Var resimlerim ama kızın bir suçu yok ki bunu ona yapamamKızla iletişime geçip, eski nişanlınızın yüzükle, telefonu daha önce size hediye ettiğini söyleyin bence. Hatta yüzükle ve telefonla resminiz varsa onları da gösterin. Eski nişanlınızın ne mal olduğu bilinsin. :)
tam olarak beni tanımadan neden böyle konuşuyorsunuz neyse bir şey demicemNeden seni mi bekleyecekti...ben son konularından sonra eski nişanlından yanayım.
Var resimlerim ama kızın bir suçu yok ki bunu ona yapamam
Seni reelde tanımadığım bir gerçek ama açtığın konuları gayet net biliyorum.tam olarak beni tanımadan neden böyle konuşuyorsunuz neyse bir şey demicem
O zman da eski nişanlım tarafından rezil duruma düşerim ne kadar da gurursuz bizi ayırmak için yaptı derKıza iyilik yapmış olacaksın bu hareketinle, öğrenecek bu adamın ne mal olduğunu. Kötü bir şey değil ki bu. Şahsen o kızın yerinde olsam bunu öğrenmemi sağladığın için hayır duası ederdim sana.
haklısın aslındasen benim son sansim demesine inandin mi gercekten?
bazi insanlar kac senelik hanimlarini mezara verdikten 1 ay sonra evleniyor
ne olursa olsun hayat devam ediyor,o adamin ne yaptigi artik seni ilgilendirmesin yoluna bak
salaklık ben de aldıkları iğneye kadar geri verdimSırf bu yüzden yüzüğü geri vermeye karşıyım.Çok istiyorsa gitsin başka alıp taksın.Bildiğin karaktersiz.
salaklık ben de aldıkları iğneye kadar geri verdim
keşke ben de atsaydım akıl yok ki bendeValla aldığı ne varsa alabilir hediye geri alınmasa da ,yüzüğü vermem kusura bakmasın kimse atarım daha iyi ama vermemBırak bildiğin karaktersiz.
keşke ben de atsaydım akıl yok ki bende
4 ay oldu ben hala arada üzülüyorum salak gibi herkes bana kızıyorBende verirdim normalde ama buralarda okuya okuya gördüm adamların yaptıklarını.Vermem,vermedim..İstemedi de..Hayatına bak canım sende iki gün üzülsen bile yazık bu adam için
4 ay oldu ben hala arada üzülüyorum salak gibi herkes bana kızıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?