Ah bu nispet yapan kompleksliler..

elasticheart

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
392
133
53
Kızlar merhaba. Sizin de cevrenizde okumamıs, 20-23 yasında evlenmis ve hemen cocugu olmus olan ve bunu da size karsı kullanan kadınlar var mı? Ben 25 yasındayım, okudum meslek sahibi oldum cok sükür, ama iliski konusunda bahtsızım. Cevremde de cogu insanın yasadıgı gibi hemen bi bas göz edilme kısmet bulma telası oluyor. Ayrıca o evlenen ilkokul arkadaslarının da yıllar sonra tekrar ortaya cıktıklarında esleriyle ve cocuklarıyla nasıl "mutlu" olduklarını anlatmaları da cabası..
Hayır anlamıyorum ki devir eski devir degil. Artık ev kızları bile gec yaslarda evlenebiliyor kaldı ki okumus insanın evlenme hayata atılma yasları 24-25 yani bunlar neyin kafasını yasıyor anlamıyorum.

ooo çok yakınımdan biri bana aynen şöle demişti ''pofu ben senden 1-0 öndeyim ''
bende içimden dikkat et de 2-1 mağlup olma demiştim :):)

merhaba bence sen kesinlikle çok farklı açıdan bakıyosun,aslında göründüğü gibi değil.Ben de evliyim ama meslek sahibi olmadan evlendiğim için ben de okuyup,bir meslek sahibi olanlara çok imreniyorum.Evlilikte keramet yok,acele de etme o herzaman olabilir,kısmette olmadı mı herşey bahane ama daha yaşın ne ki?öyle düşünme bence

ooo çok yakınımdan biri bana aynen şöle demişti ''pofu ben senden 1-0 öndeyim ''
bende içimden dikkat et de 2-1 mağlup olma demiştim :):)

Bana da aynı sene içinde hem evlenip hemde çocuğu olan arkadaşım 2-0 öndeyim demişti =)) Bende senin yaşında olmasını mağlubiyet sayarım demiştim.. İki ayda kaçmıştı da =)

Bana da aynı sene içinde hem evlenip hemde çocuğu olan arkadaşım 2-0 öndeyim demişti =)) Bende senin yaşında olmasını mağlubiyet sayarım demiştim.. İki ayda kaçmıştı da =)

haha iyimiş benimki allahtan 1-0 önde yakalarım yani

Cevap veriyorum; yok.

O tarz insanları çevremde tutmuyorum. ^^

Çok büyük marifet sanki..
Koca her yaş bulunur, ama kariyeri 45 yaşında zor yaparsın der annem hep...

burda sızın ne dusundugunuz onemli. okumus iş sahıbı olmuşsunuz, suanda tek hedefınız koca bulup evlenmekmı?
yoksa bekarlıgın kıymetını bılıp para kazanmak ve catır catır yemekmi?
yada kımseye baglanmayıp özgurce yaşamaya dvm etmekmı?... bu lıste uzar gıder..

bende o okumayan 23yasında evlenen gruba aidim ama kımseye ''evlendımde ne ıyı yaptım sen daha otur'' tavrım yok.bu işler öyle sakaya nispete fln gelmez. karsınıza ne zmn dogru ınsan cıkarsa, sevecegınız evlılık dusunecegınız bı adam, ozmn sızde dusunursunz evlenmeyı.
densizlik yapanları ciddiye almayın. belkıde bi cogu evlenmek yerıne karıyer sahbı olmayı tercıh ederlerdı ama karızmaya leke sürdürmemek ıcın bu tavrı takınıyolar ha ben kendımden ornek vermem gerekırse halimden memnunum

okuyorum ve yaşım22
ayrıca bu sene tekrar sınava giricem ve inşalah yine okuyucam
bende 2 yaş küçük birisi evlendi ve şuan hamile
bana da nispet yapmaya çalışırken kendisi bozuldu verdiğim cvp
ben diplomamı alıcam,2 üniversite okuycam karşıma kimbilir kimler çıkacak
ayrıca kendi paramı kazanıcam....vs yüzünün hali
benim halim

Farklı acı degil benimki, ben de evliligi cok üstün biseymis gibi görüp bunu kullananları anlayamıyorum zaten :44:

Bizim bir tanıdık vardı 15 yaşında kaçmıştı sonra hamile kalıp doğurmuştu kendinden 7-8 yaş büyüklere ben sıramı savdım sıra sizde diyodu döver misin dövmez misin :) evlilik her zaman olur ama okul her zaman olmaz sana öyle konuşanlar önce kariyer kariyer olduktan sonra erkek çok kolay bulunur hem erkekler kendi ayakları üstünde duran kadınları her zaman daha çok sever de :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

nasıl bi hırs dimi yaa

vallaa umrumda değil
türkiyenin en iyi ünisinde okuyorum (hemde 2. ünim)
2 yabancı dilim var miss gibi
varsın kocayıda 30 umdan sonra bulayım
zaten hayat tam o yaşlarda oturmuş oluyor..
bende gider üst üste 2 çocuk yaparım
al sana 2-1

ben memnunum hayatımdan gerisi hikaye kimsenin hayatı da beni alakadar etmez
kimseyi de takmam
gün gelir devran döner derim her zaman...

Farklı acı degil benimki, ben de evliligi cok üstün biseymis gibi görüp bunu kullananları anlayamıyorum zaten :44:

sen bekar olmayı tercih ederken bir başkası evliliği daha cazip görür tercih meselesi ama dediğim gibi önce meslek sahibi olmak en doğrusu,nispet yapanlar da evli ama ben öyle düşünmüyorum..

cnm emin ol o biz çok mutluyuz diyen insanlar bizden daha mutsuz.mutlu olan insan neden başkalarına mutlu olduğunu kanıtlamaya çalışsın ki?ancak mutsuzdur ama bak benim hayatım ne güzel diye kendilerini bunu anlatarak rahatlatmaya çalışırlar o kadar.mutluysan neden başkasına anlatmaya çalışırken mutlu olduğum anı böyle değerlendireyim ki.asıl üzülmesi gereken onlar.bizim ne güzel elimizde ekmeğimiz var erkek milletine muhtaç değiliz özgürlüğümüz var.peki onlarda ne var?erkek eline bakıyorlar kocaları ne alırsa ona raazı geliyolar.elbet Rabbim bi gün bize de o mutluluğu nasip edecek.sadece biraz sabır gerekli o kadar.

o ne ya 1-0, 2-0 falan kocaları mı yarıştırıyoruz.
bana biri öyle dese cevabını gayet okkalı şekilde alır yani

herkes haddini bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…