- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
- Konu Sahibi elasticheart
-
Kızlar merhaba. Sizin de cevrenizde okumamıs, 20-23 yasında evlenmis ve hemen cocugu olmus olan ve bunu da size karsı kullanan kadınlar var mı? Ben 25 yasındayım, okudum meslek sahibi oldum cok sükür, ama iliski konusunda bahtsızım. Cevremde de cogu insanın yasadıgı gibi hemen bi bas göz edilme kısmet bulma telası oluyor. Ayrıca o evlenen ilkokul arkadaslarının da yıllar sonra tekrar ortaya cıktıklarında esleriyle ve cocuklarıyla nasıl "mutlu" olduklarını anlatmaları da cabası..
Hayır anlamıyorum ki devir eski devir degil. Artık ev kızları bile gec yaslarda evlenebiliyor kaldı ki okumus insanın evlenme hayata atılma yasları 24-25 yani bunlar neyin kafasını yasıyor anlamıyorum.
ooo çok yakınımdan biri bana aynen şöle demişti ''pofu ben senden 1-0 öndeyim ''
bende içimden dikkat et de 2-1 mağlup olma demiştim :):)
Bana da aynı sene içinde hem evlenip hemde çocuğu olan arkadaşım 2-0 öndeyim demişti =)) Bende senin yaşında olmasını mağlubiyet sayarım demiştim.. İki ayda kaçmıştı da =)
Kızlar merhaba. Sizin de cevrenizde okumamıs, 20-23 yasında evlenmis ve hemen cocugu olmus olan ve bunu da size karsı kullanan kadınlar var mı? Ben 25 yasındayım, okudum meslek sahibi oldum cok sükür, ama iliski konusunda bahtsızım. Cevremde de cogu insanın yasadıgı gibi hemen bi bas göz edilme kısmet bulma telası oluyor. Ayrıca o evlenen ilkokul arkadaslarının da yıllar sonra tekrar ortaya cıktıklarında esleriyle ve cocuklarıyla nasıl "mutlu" olduklarını anlatmaları da cabası..
Hayır anlamıyorum ki devir eski devir degil. Artık ev kızları bile gec yaslarda evlenebiliyor kaldı ki okumus insanın evlenme hayata atılma yasları 24-25 yani bunlar neyin kafasını yasıyor anlamıyorum.
hahaiyimiş benimki allahtan 1-0 önde yakalarım yani
ooo çok yakınımdan biri bana aynen şöle demişti ''pofu ben senden 1-0 öndeyim ''
bende içimden dikkat et de 2-1 mağlup olma demiştim :):)
merhaba bence sen kesinlikle çok farklı açıdan bakıyosun,aslında göründüğü gibi değil.Ben de evliyim ama meslek sahibi olmadan evlendiğim için ben de okuyup,bir meslek sahibi olanlara çok imreniyorum.Evlilikte keramet yok,acele de etme o herzaman olabilir,kısmette olmadı mı herşey bahane ama daha yaşın ne ki?öyle düşünme bence
Övünecekleri tek şey kocaları,gülüp geçin.
nasıl bi hırs dimi yaa
Farklı acı degil benimki, ben de evliligi cok üstün biseymis gibi görüp bunu kullananları anlayamıyorum zaten :44:
Çok büyük marifet sanki..
Koca her yaş bulunur, ama kariyeri 45 yaşında zor yaparsın der annem hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?