- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
- Konu Sahibi elasticheart
-
burda sızın ne dusundugunuz onemli. okumus iş sahıbı olmuşsunuz, suanda tek hedefınız koca bulup evlenmekmı?
yoksa bekarlıgın kıymetını bılıp para kazanmak ve catır catır yemekmi?
yada kımseye baglanmayıp özgurce yaşamaya dvm etmekmı?... bu lıste uzar gıder..
bende o okumayan 23yasında evlenen gruba aidim ama kımseye ''evlendımde ne ıyı yaptım sen daha otur'' tavrım yok.bu işler öyle sakaya nispete fln gelmez. karsınıza ne zmn dogru ınsan cıkarsa, sevecegınız evlılık dusunecegınız bı adam, ozmn sızde dusunursunz evlenmeyı.
densizlik yapanları ciddiye almayın. belkıde bi cogu evlenmek yerıne karıyer sahbı olmayı tercıh ederlerdı ama karızmaya leke sürdürmemek ıcın bu tavrı takınıyolarha ben kendımden ornek vermem gerekırse halimden memnunum
o ne ya 1-0, 2-0 falan kocaları mı yarıştırıyoruz.
bana biri öyle dese cevabını gayet okkalı şekilde alır yani
herkes haddini bilsin.
cnm emin ol o biz çok mutluyuz diyen insanlar bizden daha mutsuz.mutlu olan insan neden başkalarına mutlu olduğunu kanıtlamaya çalışsın ki?ancak mutsuzdur ama bak benim hayatım ne güzel diye kendilerini bunu anlatarak rahatlatmaya çalışırlar o kadar.mutluysan neden başkasına anlatmaya çalışırken mutlu olduğum anı böyle değerlendireyim ki.asıl üzülmesi gereken onlar.bizim ne güzel elimizde ekmeğimiz var erkek milletine muhtaç değiliz özgürlüğümüz var.peki onlarda ne var?erkek eline bakıyorlar kocaları ne alırsa ona raazı geliyolar.elbet Rabbim bi gün bize de o mutluluğu nasip edecek.sadece biraz sabır gerekli o kadar.
önce bir kadın kendi ayakları üzerinde duracak arkadaş.
Ben 24 yaşındayım evlendim ama 9 bçk sene bekledik biz okulum bitti meslek sahibi oldum ondan sonra evlendim.
bir kadın evlenmek için eğitiminden vazgeçiyorsa bence hayata 10- 0 geriden başlıyordur.
ayrıca sana ne diye hava atıyorlar 25 yaşında okuyan ideal birisin. Henüz genceciksin. Erken yaşta şıp diye hemen çoluğu çocuğa karışmak asıl kötü bence. Aradığın aşk da karşına çıkacaktır. O zaman sorarsın skor kaç kaç olmuş
İste dimi ya mutlu olan zaten mutludur özelidir kimseyle paylasmasına ya da kanıtlamasına nispet yapmasına gerek yoktur, kendi icinde yasar ne yasıyorsa. Aynen demek biseyler eksik ki kendilerini kanıtlama cabasına giriyorlar yoksa gercekten huzurlu insan sakince yasar mutlulugunu. Ne diyeyim insallah bizler de birgün hayırlı insanlarla yuva kurarız
Şu Facebook'ta kocalarıyla mutlu Mesut fotoğraflar paylaşanlardan mı bahsediyorsun:) 1 olur. 2 olur arkadaş. Nedir bu ev içinde bile kocaya sarılıp foto yayınlamak :) özel bi yere gidersin neyse . Ben komik buluyorum .
Onu da paylaşacaklar da azcık utanıyorlar:))))) ya yedikleri yemeğin fotoğrafını paylaşanlara ne diyorsunuz? Bence görgüsüZlüğün teknolojik hali:))O facebook olayı ayrı zaten. Arkadasımın biri önce flört dönemini, sonra söz, sonra nisan, sonra dügün, en son da evlilik ve özel günlerinin fotolarını bir bir paylastı hala da paylasıyor sagolsun Valla tiksindirdiler artık her olaylarını paylasıp duruyolar bi "sey" yaptıklarının fotosunu paylasmadılar yani bi o kaldı
kızlar ya ben de çok resim paylaşırım face de.:) siz de kendi resimlerinizi vs paylaşmıyor musunuz. Bakın ne kadar güzelim moduyla paylaşmıyorsunuz sonuçta... size nispet gibi geliyor olmasın? Ben çok mutluyum bunu da face de paylaşıyorum kimseye nispet falan yapmak da değil amacım evliliğin ne nispetini yapıcam anlamadım ki.. siz böyle diyince acaba lisetemdekiler de böyle mi düşünüyordur diye düşünmedim değil valla. Aslında mutsuzlar paylaşıyor demek de gerçekçi bir tespit değil (en azından herkes için). Evde yada piknikte yada denizde yada şık bir restoranda ne farkeder çekilen foto. çekilmiştir beğenmişindir paylaşırsın her biri anı. Eğer faceboka hiç foto koymadım koymam da neden koyayım diyen bir tipseniz lafım yok böyle düşünebilirsiniz ama diğer türlüsü çifte standart oluyor sanırım biraz:)
Onu da paylaşacaklar da azcık utanıyorlar:))))) ya yedikleri yemeğin fotoğrafını paylaşanlara ne diyorsunuz? Bence görgüsüZlüğün teknolojik hali:))
Onu da paylaşacaklar da azcık utanıyorlar:))))) ya yedikleri yemeğin fotoğrafını paylaşanlara ne diyorsunuz? Bence görgüsüZlüğün teknolojik hali:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?