Ah bu nispet yapan kompleksliler..

face kullanmıyorum ama bazen eşiminkinden rastlıyorum ne güzel hasret gıderıyorum herkesı goruyorum, ben oyle dusunmuyorum.......
face ın amacı bu zaten resım vıdeo durum paylasmak, onun ıcın cok yadırgamıyorum kendı adıma.....

doz da herkese gore degısır, kimine eşiyle sarılarak cektırmek abartmaktır, kimine yemek paylasmak abartıdır, kımıne sıyası paylasım......

ne olursa olsun bu konuda rahat platform oldugunu dusunuyorum zaten ortak fıkırdekı arkadaslar vardır lıstenızde, uygun bulunmayanlar sılınır yada gonderımlerı engellenır gıder....

En onde benim o zamaaan o arkadslarina soyle de hepsini yaptim hiiih :))))

böyle insanları bende anlayamıyorum.kime ve niye nispet yapıyorlar.sanki karşılarındaki insan koca meraklısı.
elimizi sallasak ellisi.bu ne yaa.evleniyorsan evlen.allah mutlu mesut bahtiyar etsin ama hava atmakta neyin nesi.evde kalma gözüyle bakmalar bir bitsede kurtulsak.ben henüz 21 yaşındayım ama benim lise arkadaşlarımın nerdeyse hepsi evlendi hatta bazıları 2 çocuk sahibiler.çok mu iyi sanki erkenden evlenmek.hatta liseyi yarım bıraklarda vardı okuduğum sınıfta.neymiş çocuk yaşlarında evleniyorlarmış.hava atacaklarına çocukluklarını ve gençliklerini yaşamadılar diye üzülsünler.18"lerinde 2 çocuk annesi bile var.off off.
hatta şöyle bir anımı anlatayım.birkaç yıl önce bir tanıdığın düğünündeydik.bir baktım aaa benim lise arkadaşımda burda.gördüğüm zamanlar o arkadaşım artık çoktan evlenmiş hatta çocuk sahibiydi.biraz varlıklı bir aileye gelin gitmişti.yani görüşmüyorduk uzun zamandı onunla.gördüm bir selam vereyim dedim.gittim selam verdim ama bu kızda bir hava bir hava aman allahım.havasından geçilmiyor etrafından.selamı bile zorla verdi.bende selamını almamla gitmem bir oldu.hem evliliğiyle havasını attı hemde zengin bir aileye gitmesiyle.artık bana ne gözle baktıyasa.acıdı mı ne yaptı.ne desem bilemedim.bu dünya düzeleceğine dahada tersi oluyor.insanların düşünce tarzı geriye gidiyor.eski insanlarımız daha moderndi şimdikilere göre.onlar hiç böyle düşünmüyorlardı.

Ben de 25 yaşındayım... Lise biter bitmez evlenen bi arkadaşım vardı.Lisede sevgilisiydi evlendiği çocuk ama ayrı şehirlerdeydi iki si de.O yüzden arkadaşımın 3-4 tane sevgilisi vardı ama bunlar masrafları için kullanmalıktı.Dediğim gibi okul bitti evlendi.İzmir den Burdur a gelin gitti.Ben de 1 sene önce ordaydım.evgilim olmasına rağmen bana da birilerini yamamayı düşünmüş.KEndinle karıştırdın herhalde beni dedim... O da dediğin gibi evli mutlu çocuklu modunda ama içerden hiç de öyle değil...Kaba saba Recep İvedik tarzı bi koca düşün...Topuklu ayakkabı giydirmez...Kırmızı ruj, oje sürdürmez...Öyle bi insan.17 sinde evlenmiş olsa da ben 25 imde bekar da olsam çok şükür halime...

Kesinlikleee

arkadaşım sen şimdi güzeller güzeli bebeğinin cici bici fotolarını çekip paylaştığında ayy ne nispet mi diyecekler.. yada sen birilerine nispet olsun diyemi ekleyeceksin? ne alakası var Allah aşkına:):)
Onu hiç doğru bulmuyorum. Güzel güzel bebeklerini giydirip sürüyor fotoğraf yayınlıyorlar. Bir sürü kem gözlü insan var. Nazar değiyor miniklere..

Valla benim kuzenim bana ilk evlendiği zamanlar mesaj atıp duruyodu 'koktun küflendin diye' ve o zaman yirmi yaşındaydım iki sene önce şimdi onun 2 çocugu var geçim sıkıntısı ıvır zıvır yok çocuk hasta mesaj atıp duruyo bende canım şuan okuldayım arkadaşlarla sohbet ediyorum geziyorum artık aklıma ne gelirse sonra konuşuruz diyorum ona en iyi cevap oluyo boşver hem zamanında olan evlilikte çocukta her zaman daha iyi oluyo ben bunu gördüm etrafımdakilerden boşver

Okumayip erkenden cocuk yaparak nispet yapanlar ne kadar kompleksliyse okudum kariyer yaptım diyenlerde o kadar antipatik bence.
21 yasında lisanstan 23 yasinda yuksek lisanstan mezun oldum suan akademisyenim ve 22 haftalık hamileyim ayrıca 24 yasıma 6 ay sonra giricem . Ne okuduğum okulla ne yabancı dilimle ne isimle ne kocamla ne cocugumla hicbiseyimle hiçkimseye üstünlük taslamıyorum. Boyle tipleride fazla kaale almıyorum.

Son düzenleme:

Ya engelleyemeyecegin katlanmak zorunda oldugun birileriyse :44:

ayy aynen ya valla facesin bi amacı kalmadı zaten sırf akrabalar dayı teyze yeğen tam bir dedikodu sitesi oldu kim ne yapıyor nereye gitmiş ne zaman gitmiş ne yemiş hepsini gözümüze gözümüze sokuyorlar

Hele o her gittikleri mekanların paylasımlarıı

Onu hiç doğru bulmuyorum. Güzel güzel bebeklerini giydirip sürüyor fotoğraf yayınlıyorlar. Bir sürü kem gözlü insan var. Nazar değiyor miniklere..

gerçekten böyle düşünüyorsanız yorumunuza saygı duyuyorum siz face de birşey paylaşmamayı seçenlerdensiniz sanırım. Kendi kararınızdır. :)

ayy aynen ya valla facesin bi amacı kalmadı zaten sırf akrabalar dayı teyze yeğen tam bir dedikodu sitesi oldu kim ne yapıyor nereye gitmiş ne zaman gitmiş ne yemiş hepsini gözümüze gözümüze sokuyorlar
Bi yere gidersin, manzara güzeldir, ortam güzeldir. Fotoğraf çektirir sayfana eklersin tamam. Ama ben içtiği kahvenin fotoğrafını çekip sayfasında yayınlananın amacını anlamıyorum. O kahveyi yayılayanın içtiğini nerden bilicez:))))))))

Ya engelleyemeyecegin katlanmak zorunda oldugun birileriyse :44:

sanırım sadece gonderımlerı engellemek var, kişi paylasıyor ama sız gormuyorsunuz ama o engellendıgını bılmıyor bıldıgım kadarıyla.....

ben eşiminkinden ona söylemeden bıkac kısıyı engelledım, siyası seyler paylasıyorlardı gıcık oluyordum

koca bulunca toplum tarafından adam yerıne koyuluyorlar herhalde bazı hemcınslerımız..
bunun havası olabılır..

Hele o her gittikleri mekanların paylasımlarıı

aynen yaa artık eskisi gibi bi tek face hesabı yok hepsi için ayrı siteler oldu video için vine foto için instagram yer bildirmek için fourturse düşünceleri paylaşmak için twitter başka kaldı mı bilmiyom ama artık hepsinden hesap açıp hepsini ayrı ayrı payşman lazım

Komik...

Evlenmek maharet değil, okuyup kariyer yapabilmek maharettir.(maddi manevi imkanı olmayanlar hariç)..

Bunu nispet konusu yapan kişinin aklından şüphe ederim ya da dünyasının ne kadar ufak olduğunu düşünür güler geçerim...

Ama şu da var ki, belki karşınızdaki espiri olsun diye söylemiştir hemen ..nispet yapıyor..diye düşünmek de gereksiz..

gerçekten böyle düşünüyorsanız yorumunuza saygı duyuyorum siz face de birşey paylaşmamayı seçenlerdensiniz sanırım. Kendi kararınızdır. :)
Benim bebeğimin doğmasına daha 7 ay kadar var ama benim şuanda bile ödüm kopuyor ona bir şey olacak diye. Sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum kanama korkusundan.. Doğduktan sonra fotoğraflarını kem gözlere sunmayı göze alamam. Korkum var benim... Hamile ol sen de göreceksin:))

benım paylasımına kızdıgım tek fotograf, görümcemin yatak odamı cekıp face koyup bide : abımle yengemın ask yuvası dıye baslık atması olmustu......aman Allahım hakkatten kım neyı paylasıcagını sasırıyor:))

ay onlar sadece insanın canını çektiriyo başka bişi değil bide boğa burcu olarak ben yemeğe düşkün ben onlara baka baka içim eriyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…