- Konu Sahibi elasticheart
-
kızlar ya ben de çok resim paylaşırım face de.:) siz de kendi resimlerinizi vs paylaşmıyor musunuz. Bakın ne kadar güzelim moduyla paylaşmıyorsunuz sonuçta... size nispet gibi geliyor olmasın? Ben çok mutluyum bunu da face de paylaşıyorum kimseye nispet falan yapmak da değil amacım evliliğin ne nispetini yapıcam anlamadım ki.. siz böyle diyince acaba lisetemdekiler de böyle mi düşünüyordur diye düşünmedim değil valla. Aslında mutsuzlar paylaşıyor demek de gerçekçi bir tespit değil (en azından herkes için). Evde yada piknikte yada denizde yada şık bir restoranda ne farkeder çekilen foto. çekilmiştir beğenmişindir paylaşırsın her biri anı. Eğer faceboka hiç foto koymadım koymam da neden koyayım diyen bir tipseniz lafım yok böyle düşünebilirsiniz ama diğer türlüsü çifte standart oluyor sanırım biraz:)
Kızlar merhaba. Sizin de cevrenizde okumamıs, 20-23 yasında evlenmis ve hemen cocugu olmus olan ve bunu da size karsı kullanan kadınlar var mı? Ben 25 yasındayım, okudum meslek sahibi oldum cok sükür, ama iliski konusunda bahtsızım. Cevremde de cogu insanın yasadıgı gibi hemen bi bas göz edilme kısmet bulma telası oluyor. Ayrıca o evlenen ilkokul arkadaslarının da yıllar sonra tekrar ortaya cıktıklarında esleriyle ve cocuklarıyla nasıl "mutlu" olduklarını anlatmaları da cabası..
Hayır anlamıyorum ki devir eski devir degil. Artık ev kızları bile gec yaslarda evlenebiliyor kaldı ki okumus insanın evlenme hayata atılma yasları 24-25 yani bunlar neyin kafasını yasıyor anlamıyorum.
Böyle mutluyuz pozlarına girenler bilin ki mutsuzdur.Ya kardeşim,mutluluk sen söylemeden de anlaşılır zaten.Bakışlarından,yaydığın enerjiden....Bunu yapan gerizekalılar iyi bir şey yaptığını sanıyor.Cinsel açlığın Afrika'sı olan Türkiye'de bir kadınn parmağına yüzüğü takacak adam her zaman bulunur.Bunun niteliği önemli.Okumazsan,kendini geliştirmezsen karşındaki adam da Recep İvedik gibi biri olur.Kariyer kadını güzelleştiriyor.İşimi sağlama almadan niye evleneyim? Evlenince başım göğe mi erecek? O kağıt parçasının çevrenden evleneceğin insana kadar etkisi var.Eğitimsizken bir de çocuk yapıyorlar.Yahu daha sen çocuksun.Sen ne vereceksin o çocuğa? Hebele hübele demeyi öğretirsin anca.Yaşlanınca da Semra Kaynana version 2.0 olursun.
Onu hiç doğru bulmuyorum. Güzel güzel bebeklerini giydirip sürüyor fotoğraf yayınlıyorlar. Bir sürü kem gözlü insan var. Nazar değiyor miniklere..arkadaşım sen şimdi güzeller güzeli bebeğinin cici bici fotolarını çekip paylaştığında ayy ne nispet mi diyecekler.. yada sen birilerine nispet olsun diyemi ekleyeceksin? ne alakası var Allah aşkına:):)
face kullanmıyorum ama bazen eşiminkinden rastlıyorum ne güzel hasret gıderıyorum herkesı goruyorum, ben oyle dusunmuyorum.......
face ın amacı bu zaten resım vıdeo durum paylasmak, onun ıcın cok yadırgamıyorum kendı adıma.....
doz da herkese gore degısır, kimine eşiyle sarılarak cektırmek abartmaktır, kimine yemek paylasmak abartıdır, kımıne sıyası paylasım......
ne olursa olsun bu konuda rahat platform oldugunu dusunuyorum zaten ortak fıkırdekı arkadaslar vardır lıstenızde, uygun bulunmayanlar sılınır yada gonderımlerı engellenır gıder....
ayy aynen ya valla facesin bi amacı kalmadı zaten sırf akrabalar dayı teyze yeğen tam bir dedikodu sitesi oldu kim ne yapıyor nereye gitmiş ne zaman gitmiş ne yemiş hepsini gözümüze gözümüze sokuyorlar
Onu hiç doğru bulmuyorum. Güzel güzel bebeklerini giydirip sürüyor fotoğraf yayınlıyorlar. Bir sürü kem gözlü insan var. Nazar değiyor miniklere..
Bi yere gidersin, manzara güzeldir, ortam güzeldir. Fotoğraf çektirir sayfana eklersin tamam. Ama ben içtiği kahvenin fotoğrafını çekip sayfasında yayınlananın amacını anlamıyorum. O kahveyi yayılayanın içtiğini nerden bilicez:))))))))ayy aynen ya valla facesin bi amacı kalmadı zaten sırf akrabalar dayı teyze yeğen tam bir dedikodu sitesi oldu kim ne yapıyor nereye gitmiş ne zaman gitmiş ne yemiş hepsini gözümüze gözümüze sokuyorlar
Ya engelleyemeyecegin katlanmak zorunda oldugun birileriyse :44:
Hele o her gittikleri mekanların paylasımlarıı
Benim bebeğimin doğmasına daha 7 ay kadar var ama benim şuanda bile ödüm kopuyor ona bir şey olacak diye. Sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum kanama korkusundan.. Doğduktan sonra fotoğraflarını kem gözlere sunmayı göze alamam. Korkum var benim... Hamile ol sen de göreceksin:))gerçekten böyle düşünüyorsanız yorumunuza saygı duyuyorum siz face de birşey paylaşmamayı seçenlerdensiniz sanırım. Kendi kararınızdır. :)
koca bulunca toplum tarafından adam yerıne koyuluyorlar herhalde bazı hemcınslerımız..
bunun havası olabılır..
Bi yere gidersin, manzara güzeldir, ortam güzeldir. Fotoğraf çektirir sayfana eklersin tamam. Ama ben içtiği kahvenin fotoğrafını çekip sayfasında yayınlananın amacını anlamıyorum. O kahveyi yayılayanın içtiğini nerden bilicez:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?