Ah bu sapıklar

cimcime eses

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
12.770
121
413
İstanbul
Ay kızlar o kadar sinirliyimki anlatamam. Bu gün minibüse bindim ve en arkadaki köşe kısıma oturdum (köşe derken en köşeyi kasdetmiyorum kapının bulunduğu yerdeydim) ve bir adam gördüm ama tipi hiç hoşuma gitmedi...Sonra adam gelip yanıza oturmazmı ay o kadar sinir oldumki! Neyse yola devam ettik adam hiç sakin durmuyor hep bir hareket halinde ve elinde de bir gazete vardı, ben hiç onun tarafına bakmıyorum ama ister istemez dikkat çekiyor. Bir ara bana dokunduğunu hisettim ve yüzüne baktım sinirli bir tavırla ay pişkin pişkin gülmezmi deli oldum yaa...Neyse biraz daha ilerledik bir an yan tarafa döndüm aman Allahım dönmez olaydım, adam cinsel organını açmış ve gazeteyide kimsenin görmeyeceği şekilde önüne tutmuş...Yerimden bi kalkışım var herkes bana dönüp baktı bir an ne yapacağımı bilemedim çünkü ilk defa karşılaştım böyle bişeyle, şoför bana inecekmisiniz dedi bende hayır dedim. Sonra şoförün yanına yaklaştım ve arkayı göstererek şu adamı atın diye bağırdım ya bir anda kapı açıktı adam inip kaçtı minibüsten... O kadar kötü oldumki ağladım sinirimden o yere tekrar oturtmak istediler oturmadım. Kızlar o kadar kötü bir durumki o kadar kızıyorumki bu tür insanlara nedir bu kadınların çilesi yaa, artık yaşamk istemiyorum görmek istemiyorum böyle şeyler...Hep dua ediyorum Allah daha kötüsünü yaşatmasın diye ben utandığım için kimseye anlatamıyorum bu insan bile demek istemediğim mahluklar nasıl yaıyorlar anlamıyorum. Aranızda yaşayan varmı bu tür olaylar?

canım aynısı banada oldu ama benim ki biraz daha farklı otobüsteydim ve adam cinsel organinı çıkarıp gösterdi yaaa allah belanı dedim o anda korktum ağlayacağım oda olmuyor.fermuarınz acık kalmış diyecektım demedım
ayrıca bu sabahda minibüsde arkadasımn bir çocuk elini tutmus bu sapıklardan bıktık artık yaaaaaaaaaaklava:klava:klava::enbuyukkk:

:1shok::1shok:tobe tobe ne diyecimi şaşırdım terbiyesiz adi herif

ay çok afedersiniz ama bunlar insan değil hayvan bide sırıtıyo ya aslında kovdurmıyacaktın kapattıracaktın minibüsün kapısını içerdekiler linç edicekti en güzeli bu sapıklara az bile....

ay çok afedersiniz ama bunlar insan değil hayvan bide sırıtıyo ya aslında kovdurmıyacaktın kapattıracaktın minibüsün kapısını içerdekiler linç edicekti en güzeli bu sapıklara az bile....

ah canım minibüsün kapısı açıkmış nasıl indi anlaymadım zaten... Adamlarda şaşırdı bize niye söylemedin dedilerde ya insan ne yapacağını şaşırıyo ne pislikler var yaa. Nasıl vicdana sahipler anlayamıyorum içim o kadar doluki bi televizyon programına çıkıo haykırmak istiyorumklava:

aman boşver be canım takma kafana diyeceğimde daha şoku atlatamamışın kötü bir durum bizde orta okuldayken arkadaşlarla sahil e kaçmıştım kumsala daha doğrusu bi deli varmış orda manyak deli :) çıkarıp sallıyodu nasıl kaçıcağımızı şaşırmıştık :))

işte böyle hayvanlar toplum içinde bu hareketlerde bulunuyorlar ve bu hayvanlar bizim küçücük kardeşlerimize çocuklarımıza saldırıyorlar kimsede birşey yapamıyor korkudan utanmakdan ....

ya kızlar insan korkuyor allah verir cezasını miinibüslerden otobüslerden bıktım en ıyısi araba almak...bıktım inanın birisini değmesini bile istemiyorum düşünsenize hiç tanımadığınz insanlarla nerdeyse kucak kucağasınız iğrenç yaaaaaaaaaa

Allah cezalarını versin inşallllllllllaaaaaahhhhhhhhhhhhh
benim annemin bi arkadasınada olmus benzer durum adam cıkarmıs kopası yerini kadının eline sürmüş kadın düşünmüş eline sgouk bişi değio diye sonra bi bakmışş ... töbe töbeee allah versin cezasını belasınııı

canım araba olsa yine tacizlere devam ederler merak etme, bu tarz tacizlerde duydum. En iyisi bi kaç taneyi meydanda sallandıracaksın o olacak. (Bazı arkadaşlarımız İran usulü diyecek ama hiçte öyle değil öyle birkaç pisliğin yok olması ülkemiz açısından da ii olur, gün geliyor turistlerimize bile tecavüz ediyorlar) Bak bi daha yapıyolarmı korkudan...

gerizekalının başkanları utanmıyorlar hiç kendı kızları çocukları karılarıda var aynı sey onlara olsa ne olur acaba
utanıyorum artık ya nalet olsun yaaa iğrenç ya bu başımıza gelen 1 değil 2 değil 3 değil.
hemde arkadaşlarım yanımdayken olmuştu.iğrenç oggggggghhhhhhhhh

Adamdaki cürrete bak.
Onlarca kişinin içince korkusuzca yaptığına bak...
Çoğu kadın böyle bir durum karşısında sesini çıkarmıyor.Çok iyi yapmışsınız.Böyle bir durumda onu rezil etmek gerekir.Biz neden utanalım ki,o yaptığından utanmıyorsa...klava:

yaa bu taciz olayları çok kötü bu kadar cesaretide nerden buluyolar anlamıyorum bende küçükken çok yaşadım. hatta bi tane sapığım vardı beni taciz etmişti ben buna bağırmıştım çok kızmıştı beni öldürceğini söyledi 3 gün evin camından bile kafamı çıkarmadım sonrasında da okuldan başka hiç bi yere gitmiyodum gezmeye fln servisim gelince çıkıp biniyodum okula da öyle gidiyodum o zamanlar korkudan. liseye gidiyodum o zaman benim okul eteğim neden kısaymış ben ne olcakmışım bu etekle diye soru sordu bana bende sanane fln dedim o da ben seni ne zamandır takip ediyodum eteğin çok kısa diye kızıyodum sana dedi senin ne mal olduğun belli dedi taciz etti yaa bide millet yanımdan bön bön bakıp geçip gitti hep o sırada yaa ne kadar da duyarlı toplum sağolsunlar.. gördüler de seslerini çıkarmadılar hiç

böylesini duymamıştım arkadaşım.geçmiş olsun kötü bir tecrübe yaşamışsın.ama onlara yenilmeyin.iyi ypmışsınız şofere söylemekle bazıları utanıp kızarıp bozarıyor ama yinede sesini çıkaramıyor.ben kendime yada başka bir bayana herhangi bir tacizi göreyim o sapığın hiç kurtuluşu yok rezil ediyorum.ama onlarda utanma olsa zaten.bu sapıklıkları yapmazlar.direk karakola çekin şöför bey deyin.kapılarıda açtırmayın.pabuç pahalı deyip belki tekrarlamazlar.ufak tefek şeyler neyse.ama adam cinsel organını gösteriyor.ilk şoktan sonra.onu doğduğuna pişman ederim.tekrar geçmiş olsun cnm

şerefsiz adiii nefret eiyorum böyleleri yüzünden erkeklerden yaaa pislik mahlukat ay valla sinir oldum yaa bugün benimde başıma işten geliyorum yoldayım karşıdan yaşlı bi adam geliyo yeminediyorum 55 veya 60 yaşlarında yanımdan geçerken çok tatlısın demezmi sessiz hiç bakmdan devam ettim şerefsize iyi bir beddu ettim yani adı herif yaşından başındada utanmıyor ıyy valla şimdi sinirden patlıyom bu ilk değil yani başıma gelen klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…