- 21 Kasım 2007
- 2.669
- 183
- 163
- 41
- Konu Sahibi cimcime eses
-
2 hafta kadar önce otobüste yanıma 80-90 yaşlarında bir adam oturdu...daha doğrusu adamın ahı gitmiş vahı kalmış,yaşıyor mu yaşamıyor mu belli değil, o yüzden yanımdaki kişi kalkıp yer verdi...
bu arada adam uzun bir palto giymiş-trençkot gibi,adamı görür görmez kıllandım, çünkü bir arkadaşım biz daha ortaokuldayken böyle bir adamın tacizine uğramıştı kitap fuarında, o günden beri bu tarz bişey giymiş birini, görsem o gelir hep aklıma..
neyse oturdu ama adam öne eğilmiş bastonuna yaslanmış duruyo,dirseğiyle bacağından destek alıyo,2 büklüm bi halde..
sonra dirseğinin periyodik olarak bana çarptığını hissettim,ilk öncve hasta heralde,parkinson fln olabilir diye düşündüm-adam o kadar yaşlı ki konduramadım da masturbasyon yaptığını..neyse araya çantamı fln koydum ama adam gittikçe hızlanmaya başladı..ben de kalktım yanından..
tam olarak görmediğim için-Allahtan görmedim zaten- bişey de diyemedim..
bi de inecek misiniz diye sormaz mı pis herif...evet dedim arkaya ilerledim ama inmedim.
neyse sonra yanına başka bir kadın oturdu ben de arkadan bakıyorum arada,o kadın da rahatsız oldu sanırım,sonra noldu bilmiyorum ben indim çünkü..
yani anlayacağınız bu erkekler ölüm döşeğinde bile olsa uçkurunu düşünüyor...hepsi mi sapık bunların anlamadım ki!!!
cok fena bi durum
benımde kuzenimin arkadaşının basına geldi.
minibüse binmisler 2 kız. ilçeden samsun merkeze geliyorlar.
oturmus 3lü koltuga onlardan baskası yokmus. sonra 30 yaslarında düzgün giyimli takım elbise çantalı biri yanlarına oturmus. kızlar sohbet ediyormus. bi ara yana bakmıs kız ne görsün :1shok: adam bamyasını cıkarmıs mast yapıo. arayada çantasını koymus gerizekalı mahluk kaydirigubbakcemile3 kızların teki anlamamıs hala konusuyomus . çıngar cıkarmadan inmisler beddua edip..
bi arkadaşımda otobüsde uzun yolculukdan görmüş adam mast yapıomus yine.
kesecen bunların çüklerini:mymeka:
Ortaokula giderken yine bu tarz bi olay yaşamıştım, en kötüsüde adamın komşumuzun kardeşi olmasıydı. Ya adam resmen arkadan yapmadığını bırakmadı ay o kadar utanç verici bir durumduki o adamı her gördüğümde öldürmek gelir içimden şimdi...
ya bu sorunları İstanbul dışında hiç bi yerde yaşamadım sırf bu yüzden nefret ettim yaa. Tahrik edici kıyafteler giysem hak vericemde kendi halinde gayet kapalı giyinen biriyim. Allah korusun ama bi daha başıma gelirse hiç ii şeyler olmayacak...LAN ERKEKLER KORKUN BENDEN ARTIK...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?