• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu tüyler...

Anneyim Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
99
69
33
37
Merhaba hanimlar hamilelikte tüy dökücü kremleri kullanmak ne derece doğru? Yada bebegime yan etkisi olur mu? Hamilelik oncesi bir kez kullanmistim v tenimde kizarikliklar oluşmuştu. Malum karin büyüdükçe ağda yapmakta cok zor ve zahmetli oluyor. Ne yapayim sizce yine tüy dökücü krem kullanayim mi?

Kesinlikle tavsiye etmem.Saç boyatmak ne kadar zararlıysa o da aynı oranda zararlı

hamilelikte tuy dokucu krem kullanilmaz..kesinlikleeee!!!

ne kıllıyız ya vallahi benim durumda öyle :{ tabi evli ya da hamile değilim kökten kurtulmam lazım bu tüylerden artık

Aslinda benimde hic icim almiyor sonucta hamilelik oncesinde bile benm
ne kıllıyız ya vallahi benim durumda öyle :{ tabi evli ya da hamile değilim kökten kurtulmam lazım bu tüylerden artık
Yok be canim senin tabirinle o kadarda kıllı degilim ama temizlik sart :) Normalde ağda kullaniyorum ama suan göbecigim izin vermiyor saatlerce banyoda kalmak zorunda kaliyorum...

Kuaföre git, yada kardeşin ablan falan halletsin.
Hiç olmadı kocan yapıversin..

Aynı sorundan ben de muzdaribim canım 33. Haftadayım ve göbek engelliyor. Ben şahsen başkasına yaptırmadım şimdiye kadar yaptıraöam da hele kocasına yaptıranlara hayret ediyorum. Uzmanlar eşlerin doğuma girmesini bile tavsiye etmiyor sonradan cinsel hayatlarını erkileyebiliyormuş hiç gerek yok. Tüy dökücü kremler zararlıymış ve çok tahriş yapıp can acıtıyormuş. En kolay yolu uygula doğuma kadar belki çabuk çıkartır ama zararsız en azından

Kuaföre gidip ağda Yaptırırsın kırtulursun... Hamilesin utanılıcak bişi yok...

canım sonuçta kimysl onun için uzmanlar pek önermiyor
en güeli kuaföre gidip yaptırman eger utanırım dersen yavaş yavaş jiletle al

canım sonuçta kimysl onun için uzmanlar pek önermiyor
en güeli kuaföre gidipağda yaptirmam eger utanırım dersen yavaş yavaş jiletle al
Jilete hic sicak bakmiyorum kuaför koltuk alti bacak vs halledebilir ama ya genital bölge :) En iyisi kan ter icinde kala kala ağda yapmak basa gelen cekiliyor yapacak birsey yok:)

canım tek sen gitmiyorsun kii o inan için çok normal geliyor kendini zorlama git yaptır derim jilete sıcak bakmayabilrisnn kaç haftalıksın

25 haftalik oldu canim birkac gundur bacaklarim cok agriyor gece kramp ile uyaniyorum Allahin izniyle biran once kucagima almak istiyorum kizimi...

Aynı sorundan ben de muzdaribim canım 33. Haftadayım ve göbek engelliyor. Ben şahsen başkasına yaptırmadım şimdiye kadar yaptıraöam da hele kocasına yaptıranlara hayret ediyorum. Uzmanlar eşlerin doğuma girmesini bile tavsiye etmiyor sonradan cinsel hayatlarını erkileyebiliyormuş hiç gerek yok. Tüy dökücü kremler zararlıymış ve çok tahriş yapıp can acıtıyormuş. En kolay yolu uygula doğuma kadar belki çabuk çıkartır ama zararsız en azından
Canim benim rabbim hayirlisi ile bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah...

Kuaföre gitmek en mantıklısı açıkçası ben şimdide gidiyorum yarım saat bile sürmüyor komple evlenmeden önce kendim ağda yapıyordum ama malesef artık vakit yok acele ile iş çıkışı kuaföre ugruyorum..

Back
X