• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu tüyler...

Kremler zararlı ya kuaför de ağda yada jilet cnm zararlı olmasa lazer yaptırıp kökten kurtulacam bende

Merhaba hanimlar hamilelikte tüy dökücü kremleri kullanmak ne derece doğru? Yada bebegime yan etkisi olur mu? Hamilelik oncesi bir kez kullanmistim v tenimde kizarikliklar oluşmuştu. Malum karin büyüdükçe ağda yapmakta cok zor ve zahmetli oluyor. Ne yapayim sizce yine tüy dökücü krem kullanayim mi?
Bir kere kullanmıştım kokusundan bile ne kadar zararlı olduğu anlaşılabilir..
Doktorunuza danışın derim ama bence kullanılmamalı..

Merhaba hanimlar hamilelikte tüy dökücü kremleri kullanmak ne derece doğru? Yada bebegime yan etkisi olur mu? Hamilelik oncesi bir kez kullanmistim v tenimde kizarikliklar oluşmuştu. Malum karin büyüdükçe ağda yapmakta cok zor ve zahmetli oluyor. Ne yapayim sizce yine tüy dökücü krem kullanayim mi?
lazer yaptirsaydin onceden

Kesinlikle tavsiye etmem.Saç boyatmak ne kadar zararlıysa o da aynı oranda zararlı
Sac boyatmak ne kadar zararli?
Ilk uc ay sakincali sonra degil
Dogum yaptiktan bir hafta sonra kosup boyatiyorlar o zararli degil mi bebege sute bende bu goruse hastayim ya hamilesin ya her sey zararli dogunca emzirince zararli degil mi

Sac boyatmak ne kadar zararli?
Ilk uc ay sakincali sonra degil
Dogum yaptiktan bir hafta sonra kosup boyatiyorlar o zararli degil mi bebege sute bende bu goruse hastayim ya hamilesin ya her sey zararli dogunca emzirince zararli degil mi
EMzirirken de zararlıdır elbet

Ağda hamilelikte tehlikeli zaten.doktorlar bile tavsiye etmiyor. Kanıtlanmış erken doğuma sebep oluyormus.kardesim yaptırmıştı 1 hafta sonra erken doğum yapmisti inandım bende.nette doktor açıklamalari var.

Back
X