Ah eden var mi aranizda tutuyor mu?

Allah affetsin ama ne zaman çok kırılsam hiç sekmesi. gözyaşım yerde kalmadı. yine Allah affetsin ölsün de kurtulayım dediğim insan bile oldu, 3 ayı bulmadı öldü. eşimle kavga ederiz başına bişi gelir yine beddua ettin dimi der, beddua etmesem de Allah'a havale ediyorum yine olan oluyor. iyi kalpten midir, kötü enerjiyi doğru şekilde yönlendirmek midir artık bilemiciim.

Ben ettim canımı çok yaktı biri ve ettiğimin haftası ayak parmağı ile el parmağını bıçakla yaralamış sarmışlar pansumana gittiğini duydum ki ölsün bile demiştim,çok sevdim ama hep kötülük değersizlik yaşadım ama Allah’a havale etmek en iyisi.Karşı tarafta beddua ve ah etti halbukisi onun yüzünden olmadı...

Ah ettim. Dozunu fazla kaçırmıştım sanırım.
Gözlerimle görmeyi diledim.
Gördüm de.
Çok zor bir hayatı oldu.
He belki sadece benim ahım değildir tabiki.
Ama, tam olarak istediğim hayatı yaşadı.
Yazık hala da yaşıyor.

Ben mi? Boyum uzamadı,yolunda giden hayatımda bir değişiklikte olmadı.
Geriye dönsem şimdi,
Asla ah etmezdim.
Gökyüzünden yere inen biri değildi ne de olsa.
Onunla beraber sevenlerinin de ciğeri yandı,hala da yanıyor...

Bir kere hayatımda çok büyük ah ettim o da tutmadı. Acaip mutlu yani ah ettigim kişi :KK70:Aman gerçi mutlu olsunlar ya çocuklukta ettigim birşeydi...
Ama kimi üzsem, kalbini kırsam bana ah etmeseler bile benden çıkıyor birşeyler. Gerçekten bazen korkuyorum birini çok üzünce falan birşeyler olacak diye ki oluyorda. Bende hesap hiç şaşmıyor :işsiz:

Back
X