- 25 Nisan 2017
- 79
- 42
- 3
- 36
- Konu Sahibi GulmeyiUnutmus
-
Bence eden bulmuyor.Merhaba kizlar.
Hic ah aldinizmi ya da ah edip ciktigini gordunuzmu?
Insanin gonlune degmeyin diyorlar.. Maddi ve manevi zarar verilmemesi gerikor. Kul hakkindan ve bi insan hakkini helal etmemekten korkarim..
Bu da benim ornegim olsun:
Halam'in gencliginde onu cok seven bi erkek vardi.. Gorusuyorlardi.. Sonra bi gun gorucu geldi.. Daha varlikli vs.. Ve neoldu bilmiyorum ama o gorucudeki cocugu secti.. Tabiki erkek arkadasinim ahini almistir, cunki bugune kadar hic mutlu degil halam ne esinden ne de cocuklarindan..
Ikinci hikayem:
Komsumuzun bi kizi vardi.. Cok iyi bi aile. Kiz herseyi yapiyordu.. Evlenirkende baya haksizlik yapmislar. Neyse... Kaynatasi kaynanasida cektirmis bu kiza cok.. Kizin annesi hepgozu yasliydi az ah etmedi..
Sonra kaynanasi bi gun amandiz hastaliga kapandi... Olum doseyinde kizin annesine ne guzel bi evlat yetistirmisin dedi......
Sizin hikayelerinizi bekliyorum kizlar.. Eden bulurmu?
Eski sevgilim kuyruklu yalanları sıralar sıralar sonra da doğmamış yeğeninin üzerine yemin ederdi. O sırada ablası hamile. Kaç kere dedim doğmamış bebeğin günahına girme diye. Yalan söylediğinden adım kadar eminim.
Bebek sağ eli olmadan doğdu ve bunu doğumda öğrendiler. Hepsi yıkıldı.
Ah mı çıktı bilmiyorum. Ben günahsız bebeğe ah etmedim tabiki hiç.
İlahi adalete inanıyorum. Yakın bir arkadasım evlendikten bi süre sonraya kadar bebeği olmadı görümcesi sen sorunlusun abime bebek veremiyorsun vb hakaretler ediyordu hep. Yaklaşık 6 ay bu böyle devam etti ve sonunda hamile kaldı bebeğini dünyaya getirdi. O arada görümce evlendi hemen hamile kaldı fakat 7 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldı kalbi durduğu için. Şimdi görümcesinin bebeği olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?