- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
- Konu Sahibi GulmeyiUnutmus
-
İnşallah inşallah:)kıyamam...sizinki çok tatlı. yarum...demekki nasıl sevdi sizi. inşallah karşısına onuda çok seven çıkmıştır.
ama bende çok yapdım. allahım kaç gencin duygularıyla oynadım...
bendende çıkacak.
doğrusunuz çünkü hiçbirini takip etmiyor,sorup soruçturmuyorum..ama dualarım hep onlarlar :) allah onların karşısına aynı kendi gibi insanlar çıkarsın inşallahhhhhhInsanlarin ic dunyasini, ev hallerini bilemezsiniz.
Gerçek mazlumun ahı haksız ve hak yiyen can yakan taraftan çıkıyor. Sabır ve sükunetle yutkunmak lazım. Ilahi adalet er yada geç tecelli ediyor hemde sizi vurduğu noktadan vuruyor onuda
Butun ah ettiklerik cikiyor..Merhaba kizlar.
Hic ah aldinizmi ya da ah edip ciktigini gordunuzmu?
Insanin gonlune degmeyin diyorlar.. Maddi ve manevi zarar verilmemesi gerikor. Kul hakkindan ve bi insan hakkini helal etmemekten korkarim..
Bu da benim ornegim olsun:
Halam'in gencliginde onu cok seven bi erkek vardi.. Gorusuyorlardi.. Sonra bi gun gorucu geldi.. Daha varlikli vs.. Ve neoldu bilmiyorum ama o gorucudeki cocugu secti.. Tabiki erkek arkadasinim ahini almistir, cunki bugune kadar hic mutlu degil halam ne esinden ne de cocuklarindan..
Ikinci hikayem:
Komsumuzun bi kizi vardi.. Cok iyi bi aile. Kiz herseyi yapiyordu.. Evlenirkende baya haksizlik yapmislar. Neyse... Kaynatasi kaynanasida cektirmis bu kiza cok.. Kizin annesi hepgozu yasliydi az ah etmedi..
Sonra kaynanasi bi gun amandiz hastaliga kapandi... hasta olmak varmis kaderinde.. Olum doseyinde kadin gelinin degerinimi anladi bilmiyorum ama kizin annesine ne guzel bi evlat yetistirmisin dedi......
Sizin hikayelerinizi bekliyorum kizlar.. Eden bulurmu?
Butun ah ettiklerik cikiyor..
Unide yengemin yaninda okuyordum leptopum vardi ama hic bana vermediler bana evinde yapmadigini birakmiyordu. Cok cektim ama ondanOrnek verebilirmisiniz
Merhaba kizlar.
Hic ah aldinizmi ya da ah edip ciktigini gordunuzmu?
Insanin gonlune degmeyin diyorlar.. Maddi ve manevi zarar verilmemesi gerikor. Kul hakkindan ve bi insan hakkini helal etmemekten korkarim..
Bu da benim ornegim olsun:
Halam'in gencliginde onu cok seven bi erkek vardi.. Gorusuyorlardi.. Sonra bi gun gorucu geldi.. Daha varlikli vs.. Ve neoldu bilmiyorum ama o gorucudeki cocugu secti.. Tabiki erkek arkadasinim ahini almistir, cunki bugune kadar hic mutlu degil halam ne esinden ne de cocuklarindan..
Ikinci hikayem:
Komsumuzun bi kizi vardi.. Cok iyi bi aile. Kiz herseyi yapiyordu.. Evlenirkende baya haksizlik yapmislar. Neyse... Kaynatasi kaynanasida cektirmis bu kiza cok.. Kizin annesi hepgozu yasliydi az ah etmedi..
Sonra kaynanasi bi gun amandiz hastaliga kapandi... hasta olmak varmis kaderinde.. Olum doseyinde kadin gelinin degerinimi anladi bilmiyorum ama kizin annesine ne guzel bi evlat yetistirmisin dedi......
Sizin hikayelerinizi bekliyorum kizlar.. Eden bulurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?