- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi GulmeyiUnutmus
-
benimkiler hala beklemede..beklerkende çokkk güzel bir hayat sürüyorlar..ben halaaaa bekliyom
çok ilginç arapça yemin kelimesi sağ anlamına gelir.Eski sevgilim kuyruklu yalanları sıralar sıralar sonra da doğmamış yeğeninin üzerine yemin ederdi. O sırada ablası hamile. Kaç kere dedim doğmamış bebeğin günahına girme diye. Yalan söylediğinden adım kadar eminim.
Bebek sağ eli olmadan doğdu ve bunu doğumda öğrendiler. Hepsi yıkıldı.
Ah mı çıktı bilmiyorum. Ben günahsız bebeğe ah etmedim tabiki hiç.
İşin dini boyutuna girersek eğer banlanırız. Hangi dilde ne demek olduğunu bilemem ama önemli olan benim nasıl anladığım sanırım. Benim canım yandı ve bir bebek buna alet edildi. Ben ah etmedim hiç ama hep vicdan azabı çektim. İnşallah sadece tesadüftürçok ilginç arapça yemin kelimesi sağ anlamına gelir.
Son kısmı merak ettim canım. Niye tanımazlar birbirlerini. Ve şimdi çocuk kaç yaşında ?Benimde var boyle bi anim orta okulla giden bi kiz cocuguydum ozamanlar Yengemle dayim bosanma asamasindaydi bebekleri 40 gunluk falandi olaylarinda bizim dahil olmadigimiz halde butun goruncelerine dusman olmustu sonra bigun ben okuldan eve donerken onumu kesti bana dediki sen evlatliksin git annenle babani bul diyeee cok aglamistim piskolojim bozulmustu annem ne yapacagini bilmez duruma gelmistii ve eni sonu soylemek zorunda kalmislardi evlatlik oldugumu cok zor bi ergenlik gecirdim sonucu ne oldu biliyomusunuz simdi dayimla oglu ayni mahleden gecseler ne babasi oglunu tanir nede oglu babasini tanir
Cok sidetli kavgalara sonucu bosandilar cnm dayimda oglundan vazgecti cocuk 10 yasinda falan hoc gormediler baba oglan birbirlerini sadece 40 gunluk falandi en son gormesiSon kısmı merak ettim canım. Niye tanımazlar birbirlerini. Ve şimdi çocuk kaç yaşında ?
yok dini boyutundan bahsetmiyorum. kelimenin iki anlamıyla oluşan ilginç bir tesadüften bahsediyorum.İşin dini boyutuna girersek eğer banlanırız. Hangi dilde ne demek olduğunu bilemem ama önemli olan benim nasıl anladığım sanırım. Benim canım yandı ve bir bebek buna alet edildi. Ben ah etmedim hiç ama hep vicdan azabı çektim. İnşallah sadece tesadüftür
Yıllar once cocuk bakiciligi yapmistim yaninda calistigim ablayi hic dara sokmadim hastayken karda kista kiyamette twk bi gun bahane edip birakin gelmemeyi gec gelmisligim bile olmadi maasimi 15 gun gecer unuturdu vermezdi sesimi dahi etmezdim 50 defa soyledi cocugumu hic gozum arkada kalmadan sana birakabiliyorum dedi.Merhaba kizlar.
Hic ah aldinizmi ya da ah edip ciktigini gordunuzmu?
Insanin gonlune degmeyin diyorlar.. Maddi ve manevi zarar verilmemesi gerikor. Kul hakkindan ve bi insan hakkini helal etmemekten korkarim..
Bu da benim ornegim olsun:
Halam'in gencliginde onu cok seven bi erkek vardi.. Gorusuyorlardi.. Sonra bi gun gorucu geldi.. Daha varlikli vs.. Ve neoldu bilmiyorum ama o gorucudeki cocugu secti.. Tabiki erkek arkadasinim ahini almistir, cunki bugune kadar hic mutlu degil halam ne esinden ne de cocuklarindan..
Ikinci hikayem:
Komsumuzun bi kizi vardi.. Cok iyi bi aile. Kiz herseyi yapiyordu.. Evlenirkende baya haksizlik yapmislar. Neyse... Kaynatasi kaynanasida cektirmis bu kiza cok.. Kizin annesi hepgozu yasliydi az ah etmedi..
Sonra kaynanasi bi gun amandiz hastaliga kapandi... hasta olmak varmis kaderinde.. Olum doseyinde kadin gelinin degerinimi anladi bilmiyorum ama kizin annesine ne guzel bi evlat yetistirmisin dedi......
Sizin hikayelerinizi bekliyorum kizlar.. Eden bulurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?