Ah elti vahh eltii;ömrümü yedin:))

Ayyyy şöyle bir düşündüm de kocam haricinde hiç bir erkeği öyle şapur şupur öpemem.

Hem midem almaz, hemde kişiliğime aykırı.

konuyu ilk okumaya başlayınca biraz fazla kıskanç olduğunuzu düşünmüştüm nede olsa eşiniz çocukken gelmiş eltiniz kardeşi gibi görüyor olabilir ancak şu şapır şupur öpme olayı hakikaten hoş değil.bi art niyet olduğunu sanmıyorum ama evlenince bi mesafe koymalıydı eltiniz nihayetinde artık bi eşi var kaynının.benimde küçük kaynımla muhabbetim çok iyidir mesala.her derdimizi sorunumuzu paylaşırız.çok geceler sevgilisiyle kavga edip sarhoş olup gelmiştir bana bi çocuk gibi lavaboda kafasını yıkarım kahvesini içiririm elimle yatağını yapıp yatırır üzerini örterim.hala bekar olmasına rağmen şapur şupur öpmeyiz birbirimizi.arada bi saygı bi mesafe herzaman var ben onun yengesiyim.bence siz konuşursanız kıskandığınızı düşünür yada yanlış anladığınızı ortaya atarak eşinizin ailesiyle aranızın açılmasına sebep olabilir.siz olabildiğince bazı bahaneler ileri sürerek çok fazla biraraya gelmemeye çalışın.dahada olmadı eşiniz konuşsun güzelce kırmadan.nihayetinde eşinizde emeği vardır kalbinide kırmamaya çalışın derim.

Hay maşallah......

Ne demek yatak odasına girip yatan adamı öpmek.

Rahatsız olmakta çok ama çok haklısınız.

Ben daha yatak odaaı esım ıcerdeyken calıp gırıyorum sonucta her bıreyın mahramıyetı var dedıgım gıbı esınızın mesafesını kısmak ıyı olacaktır ,hadsızlık dız boyu

bosver senin onların sevgisine ihtiyacınmı var.. kabullenmeseler nolur ki.. yaptıkları saçma, ve ayıp çocuklarda bi garip.. eşimin evli kız yegeni var bana yenge der askerden gelmiş yegeni var oda yenge der ötekilerde yenge der.. çocuklarda terbiye almamışlar anlaşılan.....

benim eltinin de yazlıkta elleriyle eşime üzüm yedirmeye çalıştığı bir taraftanda dudaklarını banu alkan gibi yaptıgı video vardı, baktım baktım ve var bu kadında bir hayasızlık demiştim.

tamamen ar damarı çatlak oluyor bazılarının

işte çocuklarını etkilemiş anlaşılan..

maalesef öyle oluyor.e senin tepkin ne olmuştu peki?

görümcen falan varsa ona söyle canım...

görümcem var o yurt dışında.onunla pek bir arada bulunamadık. Tepkisi ne olur,ne düşünür hakkımda huyunu suyunu bilmediğim için ona da açamam böyle bir konuyu.ama en iyisi eşim konuşmalı galiba.ben hiç muhattap olmayayım bu konuda.

Benim teyzemde kaynını çok sever.teyzem 19 yaşında evlenmiş ozamanlar kaynı 5,6 yaşlarındaymış.evin bütün yükü üzerindeymiş kaynanası ölünce kaynına kendisi bakmış.üstü başı kirlenince değişmiş,yedirmiş içirmiş,banyoda bile yıkamış kaynını.şimdi teyzem torun torba sahibi kaynıda evlendi 2 çocuğu sahibi.kaynı ekmeğini eline aldı eşini buldu.teyzemde elinden geldikce yine destek oldu.şimdi kaynı ,eşinle gelir teyzeme eltiside bilir teyzemin ona baktığını.onun üzerinde çok emeği olduğunu.ikiside teyzeme yenge değil abla derler.teyzemde kaynınla samimi ama yenge gibi değil anne gibi.eşide bu durumdan rahatsız değil.çünkü her hafta teyzemde.konunuzu okuyunca teyzemin taktire değer anacı ruhu geldi aklıma.emeği geçmiş diyince bazen bir kişi birine emek verdimi ister istemez kopamıyosun.sizin eltinizin niyetinizi pek tahmin edemiyorum ama çok rahatsız olursanız önce eşinizle konuşun.eltinizede örnek vererek işittirme yapın.

aralarında dağlar kadar fark vardır eminim teyzeniz ile:)

Aaaa bu ne kayın aşkıdır yahu?
Birşey soracağım eşinizi öptüğü kadar kendi eşini öpüyor mu bu kadın?

abla kardeş bıle şapur şupur öpüşmüyor

bence olayı abrtmışlar bırazda senın kıskandığını
görüyor yada anlıyorsa daha da

abartıyordur bence eşinle halletbunu eltınle değil

boşuna yüz göz olma ama eşine söyleyebılırsını ben enıştemle böyle olsam hoşuna gıdermı de meselaa

empatı yapmadan anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…