- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi ACIBADEMSEKERI
-
Hay maşallah......
Ne demek yatak odasına girip yatan adamı öpmek.
Rahatsız olmakta çok ama çok haklısınız.
maddiyat yardımına ihtiyaçları yok çok şükür.sonuçda yeni sayılırım.herkesin biranda beni kabullenmesini beklemiyorum ama evliliğimize saygıyı beklerim..kendime saygı beklerim.çocuklarıda evlendik evleneli yenge demezler hiç.ismimle hitap edip ya da abla derler.onları da mı etkiliyor ne:)büyük çocuğu 17 yaşında en azından onun aklı erer birşeylere:)
bosver senin onların sevgisine ihtiyacınmı var.. Kabullenmeseler nolur ki.. Yaptıkları saçma, ve ayıp çocuklarda bi garip.. Eşimin evli kız yegeni var bana yenge der askerden gelmiş yegeni var oda yenge der ötekilerde yenge der.. çocuklarda terbiye almamışlar anlaşılan.....
benim eltinin de yazlıkta elleriyle eşime üzüm yedirmeye çalıştığı bir taraftanda dudaklarını banu alkan gibi yaptıgı video vardı, baktım baktım ve var bu kadında bir hayasızlık demiştim.
Tamamen ar damarı çatlak oluyor bazılarının
görümcen falan varsa ona söyle canım...
maalesef öyle oluyor.e senin tepkin ne olmuştu peki?
evli değildik o zaman canım onlar da 4-5 aylık evliydi.
aman uzak olsunlar.allah böyle ayarı bozuk insanlara fırsat vermesin..allah korusun bu tür gevşek insanlar yuva bile bozarlar sırf bu hareketleri yüzünden..
evet evet erkek delisi diyorum ben bunlara.
Biz 10 yıldır uzagız.allah seni de kurtarsın
ohh maaşallah ne güzel.darısı başımaa.
kasten yapıyor ya... Empati yaptım da çok sinir bozucu. Yatak odana ne hakla girer ya
benim teyzemde kaynını çok sever.teyzem 19 yaşında evlenmiş ozamanlar kaynı 5,6 yaşlarındaymış.evin bütün yükü üzerindeymiş kaynanası ölünce kaynına kendisi bakmış.üstü başı kirlenince değişmiş,yedirmiş içirmiş,banyoda bile yıkamış kaynını.şimdi teyzem torun torba sahibi kaynıda evlendi 2 çocuğu sahibi.kaynı ekmeğini eline aldı eşini buldu.teyzemde elinden geldikce yine destek oldu.şimdi kaynı ,eşinle gelir teyzeme eltiside bilir teyzemin ona baktığını.onun üzerinde çok emeği olduğunu.ikiside teyzeme yenge değil abla derler.teyzemde kaynınla samimi ama yenge gibi değil anne gibi.eşide bu durumdan rahatsız değil.çünkü her hafta teyzemde.konunuzu okuyunca teyzemin taktire değer anacı ruhu geldi aklıma.emeği geçmiş diyince bazen bir kişi birine emek verdimi ister istemez kopamıyosun.sizin eltinizin niyetinizi pek tahmin edemiyorum ama çok rahatsız olursanız önce eşinizle konuşun.eltinizede örnek vererek işittirme yapın.
aralarında dağlar kadar fark vardır eminim teyzeniz ile:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?