Ah elti vahh eltii;ömrümü yedin:))

sen karışma bebegim bırak eşin halletsin... artık dur demesi lazım geç bile kalmış....

bu kadar laubali olmaya ne gerek var sonuçta kardeşi mi değil kaynıeşin kendisini geri çeksin uzak dursun fazla muhatap olmasın şakalaşmasın vs eltin bir şekilde eşinin uzak durduğunu anlar elbet ayrıca mümkün olduğunca az görüşün canım

benim eşimin de bir arkadaşı evlenmeden önce samimi davranmıştı eşime güya kardeşi gibi. o zaman evli değildik. başının etini yedim sebebi senin samimiyetin gerekli tavrı koysan böyle bir sorun yaşanmazdı diye. o gün bugündür öyle bir durum olmadı. velhasıl eşin koyacak mesafeyi sen konuşursan kötü niyetli gelin olursun, eşinle konuşmalısın. ama tabi yatak odası olayında senin lafı çarpman gerekirdi. en azından abla bir şey konuşuyoruz müsade eder misin diyebilirdin biraz soğuk bir tavırla. asla böyle bir şeye bir daha izin verme. terbiyesizlik resmen.

Hiç bir ilişkide cıvıklığın lüzumu yok.
Herkes duracağı yeri bilecek, samimiyet olabilir ama laubalilik olmamalı.
Yatak odasına çat kapı girmek ne demek, insan erkek kardeşinin odasına girerken bile kapıyı çalıyor kaldı ki kardeş değiller.
Gibi olmak başka bir durumdur.
Sohpet ortamında arkadaşınızın eltisinden bahseder gibi laf çarrptırın eminim anlayacaktır.
Bide oturup sizinle kınarsa hiç şaşırmam:)))

Son düzenleme:

Saçmasapan sarılma ve şapur şupur öpme kısmı fenaymış.Bi alıp koynuna yatmadığı kalmış.

ne münasebet ya ..birlikte büyümeleri böyle edepsizlikleri masumlastıarmaz tabii ki tepki göstermelisiniz,hemde acık ve net! ne düşünürse düşünsün kardeşin gibi görebilirsin ama sonuçta kardeşin değil,evli bi bayana yakışmıyo davranışların,ondan da önemlisi benim meşrebime uymuyo pek dersin hem eşimde rahatsız sadece seni kırmamak ıcın tepkı gostermedik ama devam edince uyarmak durumunda bıraktın beni dikkat edersen sevinirim bundan sonra diyebilirsin alınsın hatta mümkünse küssün daha hayırlı olur,, böyle bi insanla arana mesafe koymalısın.

Benim erkek arkadaşımın üzerinde de yengesinin emeği çoktur, dünya bir yana yengem bir yana der bazen, o da küçük yaşta gelin olup gelmiş, ama bu tarz hareketleri hiç yoktur ikisinin de birbirine, hatta ablasıyla olmadığı kadar iyidir araları.

Şimdi düşünüyorum da böyle hareketler beni de rahatsız ederdi, bu kadar samimiyet gereksiz, kardeşler arasında olabilir, herkesin yetişme tarzı farklıdır, mesela annemler 8 kız 1 erkek, dayımla hepsinin seviyeli bir ilişkileri vardır. Ama ben erkek kardeşimle daha farklıyım, sarılırım, öperim, severim, severken kızdırırım onu ama biz kardeşiz sonuçta, annemizi kaybettiğimiz için de ayrı bir üzerine titrerim..

Son düzenleme:
Ne olursa olsun beraber de büyümüş olsalar aynı kandan candan değiller, onun için gereksiz samimiyet sıkıntı doğurur.

öncelikle allah sabır vesin,mekanı cennet olsun annenizin...abla kardeş olmak çok ayrı.ben tabiki de yengesinin verdiği emeğe saygı duyuyorum ancak eşim kendi ablasıyla bile bukadar laubali değilken,yengesinin bu şekilde araya girip ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim...başımın üzerinde yeri var her zaman.ancak her insanın yetişme tarzı ayrıdır.görgü tarzı ayrıdır.kaldıran var kaldıramayan var...beni görmezden gelmesini anlamıyorum.ama inşallah tatlıya bağlayacağız bu durumu.

Mevlütü olur direk eşimi arar.hafta sonu için dışarıda kahvaltı planlar direk eşimi arar.tatil rez.yaptırır eşimi arar.afedersin ama biz burada neciyiz onu anlamadım.bir plan yapılacaksa bayanlar kendileri önce yaparlar sonra kararlaştırılır diye bilirim.yani benim öyle bir planlarım olsa önce kendisi ararım . . .

BİZDE BÖYLE BİR DURUM DA VAR..O YÜZDEN İYİ NİYETLİLĞİ KONUSUNDA DA ŞÜPHELERİM DE OLMUYOR DEĞİL...

eltinin saçını yolasım geldi
canım senin elti, rolleri şaşırmış,
bence kendini kaynana olarak görüyor,
eşini o büyütmüş sayılır, yada birlikte büyümüşler,
kendi kardeşi veya oğlu gibi sahiplenmiş, aklınca seninle paylaşamıyor.
veya senden pek hoşlanmadı,yada sana yengelik, üstünlük taslamaya çalışıyor,
bak ben plan yaparım ama seni adam yerine koymam, eşinin yanında gelirsen gel gibisinden...
yaptığı davranışlar hoş değil, arada mesafe olması lazım,niyeti ne olursa olsun bilemeyiz....

İnşallah canım, mesela benim erkek arkadaşım da öyle şakalar yapar ama sarılıp şap şup öpme durumları yoktur, yengesi hamileyken parmağında dolamamı ne çıkmış, hiç bir şey yapamıyormuş, evi erkek arkadaşım süpürüyormuş, yemek yapmayı yengesi anlatıyormuş erkek arkadaşım yapıyormuş, bulaşıkları yıkıyormuş.

Ben eşi' nin ailesiyle bu kadar iyi anlaşan, yengesini bu kadar çok seven bir aile' nin içinde büyümediğimden hoşuma gitmişti birbirlerine değer verip anlaşmaları, anlaşmak tabiki güzel keşke herkese birbirini anlayan aileler nasip olsa ama cıvık hareketler bambaşka, sanmıyorum yengesi kayın pederi, kayın validesi ve eşinin içinde gelsin sevgilimi şap şup öpsün sarılsın, müsade edilebilecek, masumlaştırılacak bir durum değil çünkü bu.

üstünlük taslamaya çalışıyor evet haklısın.çünkü ben daha nişanlı iken bana benim o evde 16 senelik kıdemliğim var diyip,lafını sokuşturuvermişti hasbam.birde ben kayınvalide kayınpederin yanında kalıyorum o yüzden biraz ona ağır geldi galiba... :)

kötü niyetli oldugu belli değil mi? seni iplemiyor ezmeye çalışıyor.yok sayıyor.bence böyle bir durum daha olursa hiç çekinmeden senin ar damarın çatlamış.oğlun değil kocan değil ne yapmaya çalışıyorsun dersin.hiç çekinme o bunları yaparken çekiniyor mu?

Canım benim yerinde olsam o kadını döverdim.ben aşırı kıskanç biriyim ve böyle sulu davranışlar karsısında da direk deerim ne yapıyon sen ya git kocana yap o davranısları.öye bir belli ederim ki..ama kötü olmak istememeni anlıyorum ama sınırlar asırlırsa gerekirse inceden inceye ayar vermeli yoksa sen harap olursun

ar damarı çatlamasa yatak odama elini kolunu sallaya sallaya giremez çekinir insan... Aşırı rahat bir bayan..emin ol ki yabancılarda bile bu kadar rahatlık yoktur..

Bunlar kardeş değil. Birlikte büyüyen kuzenler bile evlendikten sonra mesafe koyuyor araya ki abinin eşi demek abla demek ama saygı ve seviye çok önemlidir. Hiç güzel bir tablo değil.
Bence kimseyi araya sokma çamur atıyor gibi olursun. O yaklaştıkça eşine sen de yaklaş “abla artık evli koca adam böyle çocuk gibi şapur şupur öpme” de. Bence açık ol ama fesatlık gibi görülmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…