evet canım doğanın kanunu bu.. kaçan kovalanır. sen bu şekilde devam et. bir sıcak bir soğuk oyunu erkeklerde her zaman işe yarar. aslında kadınlar oyunsuz riyasız ilişki yaşamak isterler ama erkeklerin istediği bu değil..
Aranızın düzelmesine çok sevindim opuyorumnanaktan
ahh ahh çok karışıklar.. ben okuldan döndüğümden beri sevgilimle haberleşemiyorum (ikimizin de kontörü yok) ama o da bana ulaşmaya çalışmıyortelefonu da kapalı. sürekli uyarırım bi de aradığımda ulaşayım diye. hala kapatıyor o telefonu. ben de üstüne gitmiyorum ama bi gün olay çıkarıcam!
umarım mutluluğun daim olur :)
işin kötüsü benim köpekte farkında herhalde kaçanın kovalanacağının bi gün oldu bişey yazmadı bana ne tavsiye edersiniz topik açtım bi kaç günden herşey orda detaylı anlattım beri telefonumu kapatım mı ki acaba
4 yıllık bi ilişkiyi bitirdik bizde geçen hafta tam arefe günü..
hep üzerine düşen,herşeyi halletmeye çalışan sürekli mesaj atan arayan,taraf olarak ilgisizdi böyle devam edecekse bitsin dedim her kavgada o da en son artık ayrılmayacam diye yırtınmayacam dedi tamam ikimizin iyiliği için bitmesi en iyi dedi. zaten aile sorunları mezhep sorunları var herşeyi farklı konuşup düşünüyoruz bi gün mutlaka bitecekti dedi.ayrılmayı istiyormuşssun sende dedim.o da sen istemiyormuydun dedi bende düzelmeyeceğin sürece ewet dedim.
sen çok iyisin seni üzmek istemem filan klişe şeyler söyledi tabi bunların hepsi mesajda oldu.sonra bişey yapmadım 1 saat olmadan ordamısın diye yazdı bir iki yazıştık ben cevap yazmadım tekrar gece baktım nasılsın yazmış bende ne önemi var dedim cevap vermedi.
en son dün umurunda değilmişim demekki filan dedim o da ben senin umurundamıyım dedi. bu ilişkiyi ben bu hale getirdim dedim dün mesajda sana hakettiğinden çok sevgi ilgi gösterdim dedim.evet sen bu hale getirdin dedi.bende herşeyi sahiplendim herşeyi benim sandım en komiğide seni bile benim sandım dedim haklısın dedim başka cevap yazmadı son bi kere yine her zamanki gibi cevap yok haklıyım dedim yine bişey yazmadı.
uzun sözün kısası şu aralar içim kan ağlıyor ama ilişkini her aşamasında kaçan kovalanıyor bu su götürmez bi gerçek mesaj yazma geç yaz arama o arasın biz ilk 3-5 ay böyleydik ve deyim yerindeyse köpekti köpekne zamanki sevdim değer verdim hep merak edip aradım bu hallere geldik klava:
bence telefonunu kapatma o zaman kabahatli sen olursun ben aradım ama ulaşamadım der. bırak açık kalsın ama sen arama onun aramasını bekle. ya da bi yokla bakalım neden böle yapıomuş diye..
dilerim hepsi kapımızda yatarlar o gün gelir inşallah pislik hepsi bunların ben telefonu geri açayım o zamann
anlayamıyorum ki işte erkekleri.. biz ilgilenilsin bizimle isteriz onlar ilgilenmedik mi kıymet verirler..
bugun msn de konuşuyoruz biz de yarın bi iş görüşmesine gideceğim de onu söyledim. bana diyor ki " inşallah hayırlısı olur da işe girersen yeni yeni arkadaşlar bulursun kendine onlarla oylanaırsın da bütün gün beni düşünmekten kurtulursun " o nasıl bi laf dedim yaa..çok istiyorsan ben şimdi de oyalanacak başka şeyler bulurum yani. onu da geçtim seni düşünmekten kurtulmak ne demek düşünmem o zaman yani ne olacakk..
hey allahım yaa.. bi iki kere sordum ne demek istedin diye önemli deil dedi şimdilik kapattım konuyu şuan musaıt deil çünkü ama bi musait olsun öğrenecem elbet ne demek istediğini hey allahıımmm..
ahh ah hepimizin problemi bu işte, öl dese ölürüm diyodum o kadar seviyodum işin kötüsü de o da biliyodu bu kadar sevdiğimi ve her zaman ucuz oldum onun gözünde, ne yaparsa yapsın hep affettim, her defasında "senin için her şeyi yaparım" dedim sonra noldu, sıkıldı beyefendi, bahaneler üretmeye başladı, sonra bizim aşkımız imkansız zaten olmicak iş demeye başladı, yalan yok çok zordu bizim bi araya gelmemiz ama ben her türlü çabayı gösterdim onun için, en son ayrıldğımızda benim onun için yazdığım bi mektubu gördü, orda da ona olan aşkımı anlatıyodum ve dün tekrar başladık gibi bişey ama ben nedenini çözemiyorum...
vel hasılı kelam illa bitmesi mi lazım başlaması için...
kızlar kesinlikle haklısınız en iyisi üstlerine fazla düşmemek ama biz dayanamıyoruz hemen ilk yazan biz oluyoruz bunlarda bunu biliyor nasılsa o yazacak diye sabrediyorlar bizim artık kalbimizi değil aklımızı kullanıp harekete geçmemiz lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?