Ah erkekler, bir de bize karışık derler..

aga bizdede ilişkiye başlamadan olmaz dedim evlenecez diyordu babam başka mezhepten biriyle evlenmeme asla izin vermez dedim.allem etti kallem etti beni bağladı sevdirdi paramızı kazanıp iş sahibi olursak kimse tutamaz dedi sen benim alınyazımsın sla vazgeçmem dedi. dedi de dedi yani alsanaalsanasmile salak ben inandı güvendi şimdi önüme bi lappan s..çtı gitti ağzına s......en iyi erkeğin senağlama
valla hee, bizim farklı illerde olduğumuz baştan beri belliydi, ben baştan beri üni öğrencisiydim bu da belliydi, başlarda uzak durmaya çalıştıkça "seni seviyorum" dedi bağladı beni kendine, sonra vay efendim bizimki imkansız, ulan bilmiyo muydun imkansız olduğunu, illa deneyip görmen mi lazımdı... şimdi diyoki bana sen okulunu bitirdiğinde çok farklı düşünceksin ama devam edelim... Allah Allah yaa, iyi dedim tekmeyi basıcam sana...

bu arada bacım ben de çok severim böle argo konuşmayı ama burda erkek damgası basıyolar böle konuşanlara pek hoş karşılanmıyo, ondan mütevellit kelimeleri özenle seçiyorum, ama sen rahatsın... güzel güzel devam et bölekaydirigubbakcemile4

valla hee, bizim farklı illerde olduğumuz baştan beri belliydi, ben baştan beri üni öğrencisiydim bu da belliydi, başlarda uzak durmaya çalıştıkça "seni seviyorum" dedi bağladı beni kendine, sonra vay efendim bizimki imkansız, ulan bilmiyo muydun imkansız olduğunu, illa deneyip görmen mi lazımdı... şimdi diyoki bana sen okulunu bitirdiğinde çok farklı düşünceksin ama devam edelim... Allah Allah yaa, iyi dedim tekmeyi basıcam sana...

bu arada bacım ben de çok severim böle argo konuşmayı ama burda erkek damgası basıyolar böle konuşanlara pek hoş karşılanmıyo, ondan mütevellit kelimeleri özenle seçiyorum, ama sen rahatsın... güzel güzel devam et bölekaydirigubbakcemile4

anam ben ben yiyeceğimi yedim bu erkek denilen canavardan darbe üstüne darbe vurun ulan bi tanede kk vursun bu kadar dertleşmeme olanak tanıyor bi darbe vursa çok olmaz :a015:

çok seviyordum ama sonu yoktu ayrıldık isimli topik benimdiir arkadaşlar yazdıklarım çok uzuzn görünüyor diye kimse fazla takılmıyor herhalde :sm_confused:

hikayemi merak edenler okuyabilirler öptüm kızlarr

meğer hepimiz aynı derttenmişiz.. şımartmışız adamları şimdi toparlamaya çalışıyoruz..ama gerçekten kızlar arayıp sormadı mı kötü davrandı mı değerli oluyosun bundan eminim..bugun tartışıyorduk bi konuda senin yine ayrılasın geldi herhalde bu ne yaa dedim.. hemen sustu özür dilemeye başladısempatiksalakcinni ohh olsuunnn..
ben çok korktum biraz da o korksun yaakötükedihüso

bu arada aramız düzeldiği için iyi dilekler sunan bütün arkadaşlara teşekkürlerr:nazar: darısı tüm dargınların başına inşallahh:nazar:

benimde sanırım kendimi biraz geri çekmemin zamanı geldi... çok üstüne düşüyorum sanırım son zamanlarda. sabah konuşsak askerimle akşam ara mutlaka diyorum, doyamıyorum sanki konuşmaya... son zamanlarda bazen arıyo bazen aramıyo canı isterse sanki... dur bi dahaki aramasında açmiyim teli merak etsin alsanaalsanasmile

kzlar benimki bana ne yapıyorsun diye mesaj yazdı kendi topiğimdede yazdım kimse bakmamış herhalde cevap yazan olmamış

nasıl davranayım sizce

erkekler sıkıcı bir kadından kaçar. sıkıcı olmanın tek yoluysa bir erkeğe bağlanmaktır. burda bağlanıp bağlanmamış gibi görünmek gerekiyor. o yüzden kaçan kovalanır deniyor.

başarmak çok da kolay değil, imkansız olmadığı gibi.

benimde sanırım kendimi biraz geri çekmemin zamanı geldi... çok üstüne düşüyorum sanırım son zamanlarda. sabah konuşsak askerimle akşam ara mutlaka diyorum, doyamıyorum sanki konuşmaya... son zamanlarda bazen arıyo bazen aramıyo canı isterse sanki... dur bi dahaki aramasında açmiyim teli merak etsin alsanaalsanasmile

canım askerde ya musait olmuyodur belki ondan arayamıyordur arayınca açmazsan sinirlenir bu sefer muhabbet gereksiz yere uzar belkiyerimseniben

erkekler sıkıcı bir kadından kaçar. sıkıcı olmanın tek yoluysa bir erkeğe bağlanmaktır. burda bağlanıp bağlanmamış gibi görünmek gerekiyor. o yüzden kaçan kovalanır deniyor.

başarmak çok da kolay değil, imkansız olmadığı gibi.

dediğin gibi başarmak gerçekten zor. yani insan bunu bi süre yapabiliyor da hep yapamıyor işte. ilgilenmemek lazım biraz da korkutmak. benim hatam ondan ayrılmayacağımı çok belli ettim o da bunun rahatlığıyla istediği gibi davrandı bana. ama bu ara içime giren o soğukluk sayesinde daha az arıyorum falan şimdi korkma sırası onda. dün gece diyor ki bana " sen beni seviyor musun hala yoksa soğudun mu " die. eskiden artık gelecekten konuşmak istemiyorum diyordu. şimdi bizim evimiz şöle olcak böle olcak bilmem neeyerimseniben ohh olsun onaa..alalım kızlar hepsinden intikamlarımızıalsanaalsanasmile

canım askerde ya musait olmuyodur belki ondan arayamıyordur arayınca açmazsan sinirlenir bu sefer muhabbet gereksiz yere uzar belkiyerimseniben

bilmiyorum tatlım isterse arıyo. bazen 1 bazen 2 gün aramadığı oluyo anlayışla karşılıyorum tabikii. çok yoruluyorum uyuyakalıyorum diyo, vaktim olmuyo diyo. bide revirci hangi saatte ne yapacağı belli değil.

belki de gerçekten müsait olmuyodur ama ben bişey yapmicam kii... günün 24 saati telefonu yanımdan ayırmıyorum 10 aydır ya ararda duymazsam diye, -ki telefon son ses açık olduğu halde -tatlicadiarzu-

tiyuuhh gördün mü bak CADIARZU arada birde aradığını görmeyi veriyim nolcak ki canım boshayallersmile

hani bi laf var ya kızlar gülü sevdi dikeni battı seni sevdim gö..ün kalktı diye bu erkekler öyle ha vallaha mesaj at ara burunlarından kıl aldırmazlar arama arayınca it gibi parçala kapında yatarlar kul köle olurlar.. boshayallersmile

bilmiyorum tatlım isterse arıyo. bazen 1 bazen 2 gün aramadığı oluyo anlayışla karşılıyorum tabikii. çok yoruluyorum uyuyakalıyorum diyo, vaktim olmuyo diyo. bide revirci hangi saatte ne yapacağı belli değil.

belki de gerçekten müsait olmuyodur ama ben bişey yapmicam kii... günün 24 saati telefonu yanımdan ayırmıyorum 10 aydır ya ararda duymazsam diye, -ki telefon son ses açık olduğu halde -tatlicadiarzu-

tiyuuhh gördün mü bak CADIARZU arada birde aradığını görmeyi veriyim nolcak ki canım boshayallersmile

ee bi denemekk lazım o zaman bakalım ne olacakkyerimseniben ama iyi fikir bence de bi kerecik duymayıver bakalımm.. böylece senin tel in başında onu beklemediğini düşünsün de azıcık anlasın kıymetiniakannehir

hani bi laf var ya kızlar gülü sevdi dikeni battı seni sevdim gö..ün kalktı diye bu erkekler öyle ha vallaha mesaj at ara burunlarından kıl aldırmazlar arama arayınca it gibi parçala kapında yatarlar kul köle olurlar.. boshayallersmile

aynenn öyle oluyo canım. 2 gündür 10 dakka cvp yazmasam hemen arıyo nie cvp yazmıyosun dieyerimseniben bu kadarı da fazla tabi ona da bi ayar çekmek lazım da dur bakalım azıcık gıcık etmenın tadını çıkartayım :dance:

sinirden uykum kaçtı kızlar..aklıma ilk gelen de sizlere anlatıp rahatlamak istedim..
biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz..gün içerisinde mesajlaşıyoruz akşam yatmadan da konuşuyoruz düzenimiz böyle..
bu aralar yeni moda geceleri konuşurken hep kısa tutuyor çoğunlukla çok uykum geldi diyor ben de kapatıyorum çünkü uykusu kaçtığı zaman biliyorum sabaha kadar oturur..
neysee... bu gecenin başından beri yok annemleyim yok babamlayım adam gibi mesaj bile atmıyor..az önce yine mesaj attım " hala annenlerin yanında mısın?uykum geldi de.." diye. aradı..2 dakika ancak konuşmuşuzdur başladı işte " babamın yanına gitmem lazım bana bişeyler gösterecek de" gösterecekleri de babası eski gazeteleri biriktirmeyi çok sever onlardan bişeylermiş. pekala 10 dakika sonra da bakabilir yani benim ağzıma lafı tıkamasına ne gerek var..
ben de sinirlendim..bütün gün yanında değil mi senin onlar? akşam şurda konuşacağımız 10 dakika onu bile söyleyemiyosun onların yanına gitmek için bırakıyorsun beni madem böyle yapacan aramasaydın dedim. işte sen uyuyacam dedin diye sesini duyayım dedim falan filan..
dedim 2 dakikadan ne anladın da şimdi sesini duyayım dedim diyosun..ne seni seviyorum demesine cevap verdim ne iyi gecelerine..baybay dedim kapattım tel i..
ama çok üzülüyorum yaa.. insan der babasına ben nişanlımla konuşacam sonra gösterirsin diye..hep bi başkaları var müsait değil..ben de uzaktayım..oofff..dedim bu akşam " sen yap bakalım başkalarının gönüllerini. hepiniz bir araya gelip benim gönlümü yapamayacaksınız sonra " dedim..ama çok sinir oluyorum önemsememezliklerine off offf...

Bence bu tipler adamı hasta ediyor bende aynı dertten muzdariptin hepte sorunlu ben oldum .Salıver gitsin sıktı bu erkeklerde

ahh be canım salıver deyince salınabilse şimdiye 10 kere bırakmıştım. ama seviyorum işte..
arada konuşunca bi süre düzeliyor sonra yine aynı..
bilmiyorum ki nasıl düzelir ne yapmalıyım??
hep başkaları benden önde. ona sorsam yok öyle bişey..
nasıl anlaşacağız bilemiyorum...

kızlar yeni konu açmak istemedim kendi konum üzerinden devam edeyim dedim..
bugun olanları anlatmak istiyorum sizlere bi bakın da haklı mıyım yoksa fazla mı tepki vermişim siz karar verin..
sabahları ben erken kalktığım için nişanlıma günaydın mesajını ben atıyorum o da uyanınca cevap yazıyor.bu sabah da ben msj attım o da işte kendisi kalkınca cevap yazmış bana " günaydın hayatım.X abim aradı da öle uyandım balığa gidiyoruz" die. bu X abi de benim hiç sevmediğim bir adam. her türlü pislik var güya nişanlı ama bi sürü kız arkadaşı var, bütün gün içki içer, sarhoş gezer bilmem ne..
ben de şimdi gitme desem de dinlemez bide daha beter kavga ederiz die dedim ki " gitme diyemem sana ama o adamı sevmiyorum biliyosun tamam git. ama o adam ortama karı kız da getirir içki de getirir, kendini sakın benim olduğumu unutma" falan filan.
o da " merak etme canım ben senin canını sıkacak bişey yapmam " demiş
neyse sonra baya bi zaman geçti üzerinden msn de onun msn inin açık olduğunu görünce tahmin ettim annesinin ablasıyla görüştüğünü ama yine de msj attım tabi tahmin ettiğim gibi çıktı neyse..
ama bu arada da hem akşam saat 8falan oldu hemde canım sıkıldı yani artık iyice suyu çıktı diye.içime ne geldiyse yazdım. " ben o insanları yanına yakıştıramıyorum sen kendine yakıştırıyosan o senin problemin dedim. sen başkalarının yanına gidince beni unutuyosun o kadar pislikleri kendine yakıştırıyosun ama beni yakıştırmıyosun onların yanında ben yokmuşum gibi davranıyosun dedim. ben umursamıyorum artık seni nasıl olsa sen de bu yazdıklarımı ciddiye almazsın ama içimde tutmak istemedim dedim." falan filan iişte üstüste 2 msj attım böle ve her biri 5 msj uzunluğunda..
ama sinirli msj lar deildi gayet seviyeli ve kendimi anlatır msj lardı yani neyse..
bunun üzerine bana benm msj ımdan 10 dk sonra falan "eve geçiyorum" die msj atmış.ben msj attım die mi dönüyor bilmiyorum sormadım sormam da..
sonra işte eve geçince "eve geçtim hayatım" demiş..
az önce de tv deki diziyle ilgili yine içinde canım hayatım geçen bişeyler yazdı..
yani anladığım kadarıyla bana kızgın deil. kızgın olsa sevgi sözcükleri olan msj lar yazmaz. ya bana hak verdi ya da kaale almadı..bilemeyecem..
acaba ben çok mu abarttım ki o arkadaşıyla çıkmasını? tamam o çocuğu hiç sevmiyorum çok kötü biri ama ne bileyim öle açık açık da o senin yanına yakışmıyo falan ağır mı oldu biraz bilemedim şimdi..

Valla canım haklısın çünkü düzgün bi insan değil diyorsun..Yapman gereken tatlı bir dille senin onunla görüşmeni istemiyorum demek..Benimde sevgilimin 1-2 arkadaşı vardı bu tarzda canımı çok sıkardı onlarla görüşmesi bende sevgilime onların hallerini hareketlerini doğru bulmuyorum görüşmeni istemiyorum dedim tamam dedi ve görüşmüyo.Yani normal bi arkadaşını sorun etsen haksızsın diyeceğim ama düzgün birisi değil diyosun tavrını koy bence..Bazı arkadaşlar var ki insanı yoldan bile çıkarabiliyor..

görüşme demedim aslında şimdiye kadar ama sevmediğimi söyledim açıkça. öyle sık görüştüğü biri değil ama arada da olsa beni germeye yetiyor. ilk defa bugun açıkça sana yakışmıyor öyle insanlar gitmeni istemem aslında falan dedim yani.
ya bide öle çat kapı evlerine de geliyor. dedim ya sık görüşmüyorlar aylarca aramaz mesela hiç benim nişanlım da onu aramaz zaten kolay kolay. sonra bi gece pat diye geliverir nişanlımın evine. öyle olunca da git diyemez ki. adamın kişiliksizliği işte napayım.
neyse en azından haklısın dedin ya canım rahatladım biraz. şuan bana kızgın deil söylediklerimden ama gece konuşurken falan konu açılırsa " kızlar bile bana hak verdi " diyebilriimzemuszemus

Kırk yılda bile görüşseler can sıkıcı bi durum anlıyorum canım..Neyse ki kızgın değilmiş sana bu da sana hak verdiğinin göstergesi eğer konu açılırsa tatlı dille söylersin rahatsızlığınıolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
saol canım..bakalım artık konu açılırsa bulacaz bi yolunu..
en azından birileri beni haklı buldu sorun ben de değilmiş yani sağol..

Back
X