valla hee, bizim farklı illerde olduğumuz baştan beri belliydi, ben baştan beri üni öğrencisiydim bu da belliydi, başlarda uzak durmaya çalıştıkça "seni seviyorum" dedi bağladı beni kendine, sonra vay efendim bizimki imkansız, ulan bilmiyo muydun imkansız olduğunu, illa deneyip görmen mi lazımdı... şimdi diyoki bana sen okulunu bitirdiğinde çok farklı düşünceksin ama devam edelim... Allah Allah yaa, iyi dedim tekmeyi basıcam sana...aga bizdede ilişkiye başlamadan olmaz dedim evlenecez diyordu babam başka mezhepten biriyle evlenmeme asla izin vermez dedim.allem etti kallem etti beni bağladı sevdirdi paramızı kazanıp iş sahibi olursak kimse tutamaz dedi sen benim alınyazımsın sla vazgeçmem dedi. dedi de dedi yani alsanaalsanasmile salak ben inandı güvendi şimdi önüme bi lappan s..çtı gitti ağzına s......en iyi erkeğin senağlama
bu arada bacım ben de çok severim böle argo konuşmayı ama burda erkek damgası basıyolar böle konuşanlara pek hoş karşılanmıyo, ondan mütevellit kelimeleri özenle seçiyorum, ama sen rahatsın... güzel güzel devam et böle