Ah erkekler...

Iyi de bu bir iliskinin asgarisi. Bir iliski minimum sevgi ve sadakat icermeli zaten. Neden bununla yetinmek zorundasiniz ki? Neden size en azini layik goruyor ki?
İşte beni kızdıran bi diğer husus da bu. Zaten bi ilişkide olması gereken şeyleri lutfediyormus gibi anlatmasi. Kesinlikle fazlası olmaması. O mukemmelmis de ben dirdirci kötü kizmisim gibi davranilmasi. Kuçük görme bu devirde cidden seven sadık erkek bulmak zor diyor

Cnm aldatma siddet yok diyorsun sen evli degilsinki niye katlanacaksin bi zahmet soddet ve aldatma olmasn yani simdiden katlanamiyorsun bu huylarina evlenincede dahada rahatliyacak hadi evli olsam cekersin bosanmak kesip atmak kolay degil
Sevgili asamasindasin sana uymuyorsa birak gitsin
Sana tamamen uyan aklinda soru isareti birakmayan biriyle evlilik yolunu tut
Yoksa pisman olursun
Kabullenmek zorunda degilsin
Hmm yok cok seviyorum ne olursa olsun bir omur katlanirim diyorsan o ayri
Ama simdiden bole olmasini istemiyorum diyorsan bir an once kurtul derim
Tecrube konusuyor :kahve:
Offf offf napicam bi bilsem :( keşke sevmesem keşke sadece bi hoşlanti olsa

Offf offf napicam bi bilsem :KK43: keşke sevmesem keşke sadece bi hoşlanti olsa
Cnm iyi karar ver
Esimle nisanliyken cok sohbeti yoktu
Bi yerde en fazla 1 saat otururduk evime birakirdi
Gezmezdk pek sevmezdi
Evlendik ayni hatta daha gevsek
Avm,carsi,pazar sevmez
Hic birlikte bi yere gitmeyiz
Bi yemege ondada yer kalkariz
Sohbeti cok az cozum odakli
Izinli gununde annesindeyiz
Gezme yok adamda
Dusunuyorumda ne bekliyorum ki bu adam hep boyleydi
Ozeniyorum cok paylasimci herseyi birlikte yapan heryere beraber giden bi yemegi bile uzun uzun sohbetle yiyen eslere
Ama yok
Aslinda iyi insan sever sayar kirmaz arar sorar ama yetmiyo evine bakar dortdorluk her ihtiyacimi sorar evliyim bebeğim olucak bosanmayi aklima bile getirmedim ama bazen cok yalniz oldugumu hissediyorum
Ben renkli hayati seviyorum
Gezmeyi sohbeti birlikte alışverişi vs.
O tam tersim
Ama cok iyi ve merhametli
Aslinda istedigim evlilik bu degil
Insan kendine tamamen uyan biriyle evlenmeli
Iyi dusun arti ve eksilerini

Cnm iyi karar ver
Esimle nisanliyken cok sohbeti yoktu
Bi yerde en fazla 1 saat otururduk evime birakirdi
Gezmezdk pek sevmezdi
Evlendik ayni hatta daha gevsek
Avm,carsi,pazar sevmez
Hic birlikte bi yere gitmeyiz
Bi yemege ondada yer kalkariz
Sohbeti cok az cozum odakli
Izinli gununde annesindeyiz
Gezme yok adamda
Dusunuyorumda ne bekliyorum ki bu adam hep boyleydi
Ozeniyorum cok paylasimci herseyi birlikte yapan heryere beraber giden bi yemegi bile uzun uzun sohbetle yiyen eslere
Ama yok
Aslinda iyi insan sever sayar kirmaz arar sorar ama yetmiyo evine bakar dortdorluk her ihtiyacimi sorar evliyim bebeğim olucak bosanmayi aklima bile getirmedim ama bazen cok yalniz oldugumu hissediyorum
Ben renkli hayati seviyorum
Gezmeyi sohbeti birlikte alışverişi vs.
O tam tersim
Ama cok iyi ve merhametli
Aslinda istedigim evlilik bu degil
Insan kendine tamamen uyan biriyle evlenmeli
Iyi dusun arti ve eksilerini
Hayal ettiğiniz evlilik bu değil sanırım. Tabi evlilik farklıdır eminim ama bi nebze sizi anlayabiliyorum benim de hayal ettiğim ilişki bu değildi. Ama şöyle bi şey var beynim sanki böyle sebepten ilişki bitirilmez diyor. Onu seviyorum ayrılık düşüncesi beni çok uzuyor alışkanlık değil sadece başka bi şey de var eminim. Hani ayrılsam oh kurtuldum şu kötü ilişkiden demem ki iyi yanları da vardır. Siz de öyle mi düşünüyorsunuz?

İnternette bu sorunlar üzerine bissürü yazı var açıp okusan az iyi olur senn için mücadele etceksen her yol mübahtır :)

İnternette bu sorunlar üzerine bissürü yazı var açıp okusan az iyi olur senn için mücadele etceksen her yol mübahtır :)
Her yol mubah derken? :KK70:okumaz olur muyum ezberledim o yazıları :KK70:genelde kiskandirin, kendinizi geri çekin, kaçan kovalanir falan yazıyor dün bi hanimefendi de bu tarz bi şey yazmış burada bu tarz açılan konulara verilen genel cevaplar da bunlar. Bakalım belki bunlardır cevap cidden de

e
Hayal ettiğiniz evlilik bu değil sanırım. Tabi evlilik farklıdır eminim ama bi nebze sizi anlayabiliyorum benim de hayal ettiğim ilişki bu değildi. Ama şöyle bi şey var beynim sanki böyle sebepten ilişki bitirilmez diyor. Onu seviyorum ayrılık düşüncesi beni çok uzuyor alışkanlık değil sadece başka bi şey de var eminim. Hani ayrılsam oh kurtuldum şu kötü ilişkiden demem ki iyi yanları da vardır. Siz de öyle mi düşünüyorsunuz?
Cnm hersey sende bitiyor omur boyu bole bi iliski seni yipratmazsa devam et tabiki ask da herzaman bulunmuyor sevgide umarım bu iliski seni uzmez dusun iyice evlinince yillarca bole bi iliskiyi cekebilicek misin cevap evetse sorun yok zaten

Her yol mubah derken? :KK70:okumaz olur muyum ezberledim o yazıları :KK70:genelde kiskandirin, kendinizi geri çekin, kaçan kovalanir falan yazıyor dün bi hanimefendi de bu tarz bi şey yazmış burada bu tarz açılan konulara verilen genel cevaplar da bunlar. Bakalım belki bunlardır cevap cidden de
Herkes aynı yöntemleri kullanıyor çözümlenmesi için inş isteklerin gerçekleşir

Valla değişmeyen değişmiyo 16 yıldır eşimin romantik olmayışından şikayetciyim sonuc aynı ben seni içimden seviyorum diyo sevildiğiminde farkındayım bir dediğimi iki etmez iyi bir eş iyi bir babadır ama kadınsın sonuçta iki güzel söz iki hediye istiyosun gerçi k k yı takip edeli halime şükrediyorum hakkında hayırlısı olsun canım

Valla değişmeyen değişmiyo 16 yıldır eşimin romantik olmayışından şikayetciyim sonuc aynı ben seni içimden seviyorum diyo sevildiğiminde farkındayım bir dediğimi iki etmez iyi bir eş iyi bir babadır ama kadınsın sonuçta iki güzel söz iki hediye istiyosun gerçi k k yı takip edeli halime şükrediyorum hakkında hayırlısı olsun canım
Hislerime tercüman olmuşsunuz. Ben de arada üzülüyorum ama bi yandan da diyorum ki bu yüzden ilişki mi bitirilir

Hayır yani hiç bir şeye takılmadım da yolda önden yürümek nedir yahuu
Her zaman degil de işte yurudugün yol kalabaliklasir şöyle bi hızlanırsin ya hani.. işte o asla arkasina dönüp bakmaz öyle anlarda. Yüksek bi yerden inerken el tutmaz basar gider ben minicik kız atıyorum tepede piknik yapmisiz yuvarlanmadan aşağı inip ona yetişmeye çalışırım

Her zaman degil de işte yurudugün yol kalabaliklasir şöyle bi hızlanırsin ya hani.. işte o asla arkasina dönüp bakmaz öyle anlarda. Yüksek bi yerden inerken el tutmaz basar gider ben minicik kız atıyorum tepede piknik yapmisiz yuvarlanmadan aşağı inip ona yetişmeye çalışırım
Valla tam bilmiyorum tabiki yaşadıklarımızı ama enteresan geliyor bana böyle davranışlar karar senin iyi düşün taşın

Back
X