Ah eşler ah

eşinize çok üzüldüm,hayat onun için çok zor olmalı.

Ben bizimkine hiç kıyamıyorum, pilav isterse gece kaç olursa olsun yaparım. Siz de bir kişilik yapıverseydiniz. Bundan sonra az da olsa yapın gönlü olsun. Tabi ki size yaptığı hoş değil.

Keşke pilavıda yapsaydın eşin pilavı Kaynanan da ıspanağı yeseydi..
Bu kv herşeyi burnuna sokuyor onların yüzünden eşimizde bize burun asıyor 🤦‍♀️

Bence ikinizin de sorunları var
Sinirli bir koca(kafasını duvardan duvara vuran)
Çok hassas kendini ağlayarak ifade eden bir kadın var bir de o kadar yorucu ki bu durum...

çünkü 2 tarafda zıt yönlerde aşırı ortaları yok
Ve ikinizin de bence psikiyatrist ve psikolog yardımı almanız gerek...
Önce kendiniz sonra iletişiminiz için

ayrıca kendisi pilav yemek istiyorsa çıksın dışarı yesin
Ya hahah pilav yiyemedi ay ay çok sinirlenecek bir şey bana normal geldi
Annesine deseydi o zaman

Yeni mi evlisiniz? İlk zamanlar böyle ufacık şeylere takilinir. Zamanla kalmıyor tabi. Allah başka dert vermesin

Kusura bakmayin da bu zor hayatta böyle şeylere takılıp yaşamak anlamsız lütfen biraz daha ufkunuzu genişletin bunlar dert değil şükredin.

Keşke pilavıda yapsaydın eşin pilavı Kaynanan da ıspanağı yeseydi..
Bu kv herşeyi burnuna sokuyor onların yüzünden eşimizde bize burun asıyor 🤦‍♀️
Gerçekten kendi anasının evinde gelin istediğini yapamayinca kaynana mi suçlu hadi ama yapmayın ya 😃 o kadar da değil.
Kocalarıniz bulunmaz hint kumasi mi? Yiyemeyince bir yeri mi dökülüyor

Konuda mantıklı tek bir olay yok. Siz ıspanaklı börek yapmissiniz tuzlu kocan pilav istemis kaynana tuzlu borek yapmis ne var w kere ust uste yese incileri mi dökülür paşanın. Amma bulunmaz Hint kumaşı yapmissin kocani

Gerçekten kendi anasının evinde gelin istediğini yapamayinca kaynana mi suçlu hadi ama yapmayın ya 😃 o kadar da değil.
Kocalarıniz bulunmaz hint kumasi mi? Yiyemeyince bir yeri mi dökülüyor
Ben her ikisinin gönlü olsun diye yorumu yapmıştım hanfendi. Ne eşi ne kaynana zaten yemek dolaptaymış birde pilav malzemesini hazırlamış her ikisini yapabilir ne varki bunda. Ben olsam her ikisini yapardım uyanık olmak lazım.

2 kere ust işte yese ne olacak yazacaktim duzeltemiyorum.
Amma buldumcuk insan var yahu yprumlarda ve sizde oylesniz

Ben her ikisinin gönlü olsun diye yorumu yapmıştım hanfendi. Ne eşi ne kaynana zaten yemek dolaptaymış birde pilav malzemesini hazırlamış her ikisini yapabilir ne varki bunda. Ben olsam her ikisini yapardım uyanık olmak lazım.
Ne için uyanık? Satranç mı oynuyorsunuz, soğuk savas mi veriyorsunuz. Ne bu taktikler ya😃 inanamıyorum.

Kadin ispanaga bozulcak diye ispanak istemiş zorlada pilav yapcam kocisime denir mi
Bence ayıp yani koca koca insanlar yarin yap yesin işte. 3 yaşında cocuk mu bi yeri sisecek

Bulunmaz hint kumaşı tabirini kullanmanız ise hoş değil.. Bilmem ben empati kurdum. O yüzdendir herhalde.

Selam bayanlar . Size anlatayım siz kim haklı cevap verin. Geçen hafta cumartesi günü evde börek yaptım. Biraz acı olmuş ama yenmeyecek gibi değildi ki yedik zaten. Ertesi gün yani pazar günü kaynanama gittik . Biraz durduk eşim senin annenlerede gidelim dedi. Tamam dedim. Çıkarken kaynanam aksama ne yapalım. Ispanak var dolapta onu fırına verelim dedi. Bende akşam börek yedigimizi belirttim. Ayarlarız birşeyler dedim. Kendi anneme gittik. Geri geldim sebzeli pilav yapalım diye malzeme hazırlıyorum ki eşim istedi. Benim kaynana 2 3 defa ıspanak bozulacak onu mu yapsak dedi. Bende saygısızlık olmasın diye sen bilirsin dedim. Neyse hazırladık bu biberi değiştirmiş bu böbrekte acı olmuş. Eşim bozuldu ben anladim bozuntuya vermedim. Eşimin bozulduğu da pilav yiyemedi o yüzden biz tartıştık bana diyor sen benim huyumu biliyorsun niye pilav yapmadın diye ben de annen istedi benim ev degilki diye savundum kendimi ben çok çabuk ağlayan birisiyim ben ağladım o söylendi kaynana beni savundu ama kirildim ikisine de ben bir kaç gün sessiz kaldım mecbur kalınca konustum . Esimde konuşmuyor şimdi. Valla anksiyetem kalktı. Içim daralıyor yaa nasil yaranacaz bu erkeklere bilmem
Bir yemek için konuşmuyorsa konuşmasın sanki sadrazamın sol tarafı Allah aşkına. Şu eşlerinize porselen muamelesi yapmayın lütfen.

Sırf yemek için bana laf edecekse başlarım onun aç karnına yemiyorsa da zıkkımın kökünü yesin.

Bende evliyim ve eşim yemek için dırdır etse hiçte takılmam mutfak orda yapsın yesin beğendiğini. Herkesin huyu suyu başkadır evet ama saçma sapan mevzulardan sorun çıkaran insanlardan nefret ediyorum.

Kocanız size nasıl yaranacağını ne kadar düşünüyorsa siz de ona yaranmayı o kadar düşünün öncelikle. Canı çok pilav istiyorsa kalkıp yapsaymış, ev onun annesinin evi, sizden daha rahattır sonuçta. Önüne yemek koyuyorsunuz, beğenmek zorunda değil ama söylenmek, tartışmak nedir ya? Bu kocalarınızın arşa çıkardığınız totolarını indirmenin yollarını arayın bence, yaranmanın yolları yerine.

Niyetim sizi kırıp incitmek değil ama yazmadan edemeyeceğim, hem sizin, hem eşinizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var.
Adam sinirlenince kafasını duvara vuruyor,
sizinse tek derdiniz tuzlu börek/ kocanızın yiyemediği sebzeli pilav, çok ilginç...

Back
X