küfür etsek öfkemiz geçmeyecek ki Eymen geri gelmeyecek.Simdi kufur etsem banlanirim burda. Ama ne demis yuce sair can yucel.
"Şiirlerinde küfür etme diyorlar usülsüz,
lan bu kadar o. çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz?"
Ne diyeyim simdi bu insanlara kufursuz.
Yakilmis mi?tandıra atılmış.
bilmiyorum kiYakilmis mi?
annesi zaten para karşılığı cinsel ilişkiye giriyormuş, sosyal medya da bu tür videoları ve mesajları varmış.Bu olanlara nasıl dayandı ki tacizede uğruyormuş, dicek bişe yok gerçekten içim acıyor ya
videoyu ben de izledim yavrum hem onu o hale annesi getirmiş hem de yine annesinden şefkat istiyor kuzum benim gözümün önüne geldikçe kahroluyorumBende gordum . Cok etkılenıyorum.
Gozlerı nasıl morarır bır ınsanın bılmıyorum. Ben hıc cocuklarımı dovmedım, hıcte dayak yemedım.
Insanımn nasıl eli kırılmaz ona vururken ,Allah nasıl ızın verıyor bunlara dıye durup dusunuyorum artık, neden neden?
Kuzum babasi kalp krizinden olmusbilmiyorum haberiniz var mı? ben de az evvel instagramdan gördüm. İzmir' de 5 yaşındaki çocuk annesi ve annesinin sevgilisi tarafından dövülerek öldürülüp tandıra atılmış.
o kadar içim yandı ki hüngür hüngür ağlıyorum kendimi toparlayamıyorum kahroldum.
videosu da var dayaktan gözleri şişmiş morarmış yemek yemeye çalışıyor ama kolunu kaldırmaya mecali yok.
ahh Eymen güzel yavrum Allah o anneliğe bile yakışmayan kadının belasını versin.
Ya bi de ellerini kollarını bağlamışlar, savunmasız ya o sana ne yapabilir, Allah ın belaları annesin sen ya anne koruması kollaması gereken çocuğun can havliyle sığındığı sığınaksın..bilmiyorum haberiniz var mı? ben de az evvel instagramdan gördüm. İzmir' de 5 yaşındaki çocuk annesi ve annesinin sevgilisi tarafından dövülerek öldürülüp tandıra atılmış.
o kadar içim yandı ki hüngür hüngür ağlıyorum kendimi toparlayamıyorum kahroldum.
videosu da var dayaktan gözleri şişmiş morarmış yemek yemeye çalışıyor ama kolunu kaldırmaya mecali yok.
ahh Eymen güzel yavrum Allah o anneliğe bile yakışmayan kadının belasını versin.
Ya bi de ellerini kollarını bağlamışlar, savunmasız ya o sana ne yapabilir, Allah ın belaları annesin sen ya anne koruması kollaması gereken çocuğun can havliyle sığındığı sığınaksın..bilmiyorum haberiniz var mı? ben de az evvel instagramdan gördüm. İzmir' de 5 yaşındaki çocuk annesi ve annesinin sevgilisi tarafından dövülerek öldürülüp tandıra atılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?