ah eymen!

alimiyon

erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
3.853
14.696
208
bilmiyorum haberiniz var mı? ben de az evvel instagramdan gördüm. İzmir' de 5 yaşındaki çocuk annesi ve annesinin sevgilisi tarafından dövülerek öldürülüp tandıra atılmış.
o kadar içim yandı ki hüngür hüngür ağlıyorum kendimi toparlayamıyorum kahroldum.
videosu da var dayaktan gözleri şişmiş morarmış yemek yemeye çalışıyor ama kolunu kaldırmaya mecali yok.
ahh Eymen güzel yavrum Allah o anneliğe bile yakışmayan kadının belasını versin.

Simdi kufur etsem banlanirim burda. Ama ne demis yuce sair can yucel.
"Şiirlerinde küfür etme diyorlar usülsüz,
lan bu kadar o. çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz?"
Ne diyeyim simdi bu insanlara kufursuz.
küfür etsek öfkemiz geçmeyecek ki Eymen geri gelmeyecek.
bi yaptırımı olmalı bu kadar kolay olmamalı cana kıymak.
kadının yolu belliymiş zaten Eymen göz göre göre yitip gitmiş bir can çok çok çok üzgünüm kendimi kelimeleri toparlayamıyorum bile.

İstemiyorsan git çocuk esirgeme kurumuna ver.Aklım almıyor el kadar aciz çocuğa bu kadar işkence allahım nasıl dayandı bu yavrucak bu kadar zulme nasıl dayanır savunmasız minicik beden.5 yıl yaşadı yavrum kim bilir ne acılarla. Bu yavrucaklara yapılan işkenceler allahım benim de bir evladım var nasıl olabilir nasıl aklım almıyor ve midem bulanıyor.

Bende gordum . Cok etkılenıyorum.
Gozlerı nasıl morarır bır ınsanın bılmıyorum. Ben hıc cocuklarımı dovmedım, hıcte dayak yemedım.
Insanımn nasıl eli kırılmaz ona vururken ,Allah nasıl ızın verıyor bunlara dıye durup dusunuyorum artık, neden neden?

Bu olay gercek olmamalı olmasın Allah kahretsin ya bunların anneliğini devlet engellesin, vahşet yaşanmadan alsın ellerinden bu yavruları

Bu olanlara nasıl dayandı ki tacizede uğruyormuş, dicek bişe yok gerçekten içim acıyor ya
annesi zaten para karşılığı cinsel ilişkiye giriyormuş, sosyal medya da bu tür videoları ve mesajları varmış.
sosyal hizmetlere de şikayet edilmiş ama velayet anneden alınmamış.

videoyu ben de izledim yavrum hem onu o hale annesi getirmiş hem de yine annesinden şefkat istiyor kuzum benim gözümün önüne geldikçe kahroluyorum

Kuzum babasi kalp krizinden olmus
Kiz kardesi evlatlik verilmis nasil insanlar var ahhh neydiki o bebegim gunahi bu lanet dünya ya o lanet cifte neden denk geldi geldi ve acilarla gitti nasi bi Anne nasil bi insan yaratik kaltak sevgilisi cinsel tacizdede bulunmus ahhh bir insan evladi sahip cikmamis

Ya bi de ellerini kollarını bağlamışlar, savunmasız ya o sana ne yapabilir, Allah ın belaları annesin sen ya anne koruması kollaması gereken çocuğun can havliyle sığındığı sığınaksın..

Ya bi de ellerini kollarını bağlamışlar, savunmasız ya o sana ne yapabilir, Allah ın belaları annesin sen ya anne koruması kollaması gereken çocuğun can havliyle sığındığı sığınaksın..

Oy kurban olurum ben o yawruya ya nasil kiydiniz yuregim dayanmadi kiyamet kopsun artik biktim ben bu vicdansiz mahluklardan lanet olsun sana kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…