Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idam gelse böyle canileri asmazlarBu ülkeye idam gelmeli. Böyle canı insanlar yaşamamali
ben de.. hele o dayak yemiş haliyle yemek yerken olan videosu gözümün önünden asla gitmiyor.Bu çoçuğu unutamıyorum..
ben de.. hele o dayak yemiş haliyle yemek yerken olan videosu gözümün önünden asla gitmiyor.
Hatırlattım çünkü duruşmasını izledim, adamın avukatı baba şevkati ile yaklaştı diye savundu adamıAllahımmmm uyuyamam ben bu gece böyle konuları hortlatmayın Allah aşkına
Deliricem ne acı çekmiştir zavallımm kafayı yicem bunu yapanlar her gün ölmek istesin de ölemesinler sürünsünler
İnsanı en çok yaralayan da bu.. annesinden gördüğü işkence.. kedilere bile kıyamayan annenin çoçuğuna bir mezarı çok görmesi.. onu diri diri ellerini ayaklarını bağlayıp valize koyup o ücra kuyuya atması.. kalbim dayanmıyor düşünmeye o çocuk nasıl dayandıboyle seyleri gormek istemiyorum normalde siddete ne olursa olsun karsiyim ama su kadini iskenceyle oldurseler icim sogumaz.hadi elin adami yapti ya sen nasil kiydin yavruna toprak bile kabul etmesin bunun gibi anne musveddelerini
Gayet de besililer..hala yasiyorlar mi ben hapisde onlarin hakkindan gelirler diye tahmin etmistim
gerci özel korumalarida vardir